1' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou fluit voor het begin van de eerste helft. Volos trapt af in Volos.
1' In de minuut 1, In Panthessaliko mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
1' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Olympiakos een vrije trap op de eigen helft.
2' Inworp voor Olympiakos op de helft van Volos.
3' In de minuut 3, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Volos.
4' Olympiakos verdedigt een schot van Juan Manuel Garcia, waardoor Volos niet tot scoren komt.
6' Vanaf rechts mag Konstantinos Fortounis een hoekschop nemen voor Olympiakos in Panthessaliko.
7' In de minuut 7, Een schot van Giorgos Masouras (Olympiakos) smoort in de verdediging van Volos.
7' Inworp Volos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Volos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Olympiakos.
9' In de minuut 9, Inworp voor Volos in Panthessaliko op de eigen helft.
10' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent Olympiakos een inworp toe op de helft van Volos.
11' In de minuut 11, Inworp op de eigen helft voor Volos.
12' Olympiakos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou in Volos.
13' De verdediging van Volos blokkeert een schot van Rodinei (Olympiakos) in Panthessaliko.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft een inworp aan Volos op de eigen helft in Panthessaliko.
13' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
14' Volos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op de helft van Olympiakos.
14' In de minuut 14, Inworp voor Olympiakos in Panthessaliko op de eigen helft.
15' Konstantinos Fortounis mist het doel en scoort niet voor Olympiakos in Panthessaliko.
15' In Panthessaliko mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' In de minuut 15, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Volos.
16' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent Volos een inworp toe op de helft van Olympiakos.
18' Rood voor Olympiakos! Panagiotis Retsos krijgt de rode kaart getoond door scheidsrechter Anastasios Papapetrou in Volos.
19' In de minuut 19, Volos mag aanleggen vanaf elf meter in Volos, nadat scheidsrechter Anastasios Papapetrou heeft gefloten voor een strafschop.
20' Panthessaliko ziet hoe Panagiotis Moraitis een penalty mist voor Volos.
20' Het staat 1-0 in Panthessaliko! Panagiotis Moraitis zet de thuisploeg op voorsprong.
22' In de minuut 22, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Anastasios Papapetrou een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Volos.
23' De bal is over de achterlijn geweest. Volos mag een doeltrap nemen.
24' Trainer Diego Martinez Penas gebruikt zijn 1 wissel. Pep Biel wordt door Santiago Hezze vervangen bij de uitploeg.
25' In de minuut 25, Olympiakos mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Konstantinos Fortounis in Panthessaliko.
25' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Antonio Luna (Volos) in Panthessaliko.
26' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Georgios Mygas (Volos) raakt geblesseerd in Volos. Scheidsrechter Anastasios Papapetrou legt de wedstrijd even stil.
28' Vrije trap voor Volos op de helft van Olympiakos.
28' Giorgos Masouras gaat in het boekje van de scheidsrechter.
29' In de minuut 29, Poging met het hoofd van Juan Manuel Garcia (Volos), maar hij mist het doel.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Olympiakos in Volos.
30' Olympiakos krijgt van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op eigen helft een vrije trap toegewezen.
30' In de minuut 30, Inworp op de eigen helft voor Olympiakos.
30' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft een inworp aan Volos op de eigen helft in Panthessaliko.
31' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Antonio Luna (Volos).
32' In de minuut 32, Coach Miguel Angel Lopez Perez voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Antonio Luna moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Fotios Kitsos.
33' Arbiter Anastasios Papapetrou kent een vrije trap toe aan Olympiakos op de eigen helft.
34' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou legt de wedstrijd even stil om Ivan Kostic (Volos) aan een blessure te laten behandelen in Volos.
34' In de minuut 34, Volos moet opletten als Olympiakos van scheidsrechter Anastasios Papapetrou een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
36' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Juan Manuel Garcia (Volos) in Panthessaliko.
36' Inworp voor Olympiakos in de buurt van het vijandige doel in Panthessaliko.
37' In de minuut 37, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Vicente Iborra (Olympiakos).
37' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent een vrije trap toe aan Olympiakos, te nemen op de helft van Volos.
37' Inworp voor Olympiakos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Volos.
38' In de minuut 38, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
38' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Anastasios Papapetrou aan de uitploeg.
38' Eerste gele kaart voor Georgios Mygas (Volos) in Volos.
42' In de minuut 42, Strafschop voor Olympiakos!
42' Ivan Kostic (Volos) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
44' Doelpunt! Een benutte strafschop van Ayoub El Kaabi betekent de 1-1 gelijkmaker voor Olympiakos! Het kan in Volos nog alle kanten op.
45' In de minuut 45, Nemanja Glavcic neemt de door scheidsrechter Anastasios Papapetrou gegeven hoekschop voor Volos in Volos.
45' + 1 De kopbal van Panagiotis Moraitis (Volos) mist het doel van de tegenstander.
45' + 1 Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Olympiakos een doeltrap.
45' + 1 In de minuut 45, We krijgen 13 minuten extra tijd.
45' + 1 In Volos krijgt Olympiakos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 Doeltrap voor Volos in Panthessaliko.
45' + 3 In de minuut 45, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Panthessaliko.
45' + 3 Volos moet opletten als Olympiakos van scheidsrechter Anastasios Papapetrou een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 4 Arbiter Anastasios Papapetrou kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
45' + 5 In de minuut 45, Volos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou in Volos.
45' + 5 Georgios Mygas (Volos) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Olympiakos.
45' + 5 Inworp voor Volos in de buurt van het vijandige doel in Panthessaliko.
45' + 6 In de minuut 45, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Christos Sielis (Volos).
45' + 7 Volos schiet tussen de palen, maar Maximiliano Gabriel Comba ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Volos.
45' + 7 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Volos.
45' + 8 In de minuut 45, Inworp voor Olympiakos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Volos.
45' + 8 Vrije trap in Panthessaliko. Op de helft van Volos mag Olympiakos een vrije trap nemen.
45' + 9 De poging van Mady Camara (Olympiakos) mist doel in Panthessaliko.
45' + 9 In de minuut 45, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 9 Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Olympiakos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volos.
45' + 9 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Volos in Volos.
45' + 10 In de minuut 45, Inworp Olympiakos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 10 Volos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op de helft van Olympiakos.
45' + 11 Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Olympiakos een vrije trap op de eigen helft.
45' + 12 In de minuut 45, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Olympiakos in de buurt van het doel van Volos.
45' + 13 Georgios Mygas krijgt een tweede gele kaart en Volos moet verder met een man minder.
45' + 14 Volos blokkeert de kopbal van Vicente Iborra (Olympiakos) in Volos.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Anastasios Papapetrou aan dat we gaan rusten in Volos's Panthessaliko.
46' De tweede helft gaat van start in Volos. Olympiakos mag aftrappen als scheidsrechter Anastasios Papapetrou fluit.
46' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
47' In de minuut 47, Gele kaart. Alexis Trouillet (Volos) gaat op de bon.
48' Olympiakos krijgt van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op eigen helft een vrije trap toegewezen.
49' Inworp voor Volos in Panthessaliko op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Inworp voor Volos op de helft van Olympiakos.
50' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou fluit voor een penalty in het voordeel van Volos.
51' Juan Manuel Garcia scoort via een penalty. Volos leidt met 2-1.
54' In de minuut 54, Inworp voor Olympiakos in de buurt van het vijandige doel in Panthessaliko.
54' Eigen doelpunt! Alexios Kalogeropoulos werkt de bal achter de eigen doelman en brengt de stand zo op 2-2.
55' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
56' In de minuut 56, De scherpte ontbreekt bij Giorgos Masouras (Olympiakos). Zijn poging mist doel.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Volos mag een doeltrap nemen.
57' Hoekschop voor Olympiakos in Panthessaliko. Konstantinos Fortounis neemt deze vanaf rechts.
58' In de minuut 58, Een schot van Vicente Iborra (Olympiakos) wordt geblokkeerd door een verdediger van Volos.
59' Olympiakos mag een hoekschop nemen vanaf links via Konstantinos Fortounis in Panthessaliko.
59' Volos heeft Panagiotis Moraitis gewisseld. Kyriakos Aslanidis neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Miguel Angel Lopez Perez.
59' In de minuut 59, Doeltrap voor Volos in Panthessaliko.
60' Vrije trap in Panthessaliko. Op de helft van Volos mag Olympiakos een vrije trap nemen.
60' Kyriakos Aslanidis (Volos) krijgt geel.
65' In de minuut 65, Buitenspel van de uitploeg.
66' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Anastasios Papapetrou een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Volos.
67' De uitploeg incasseert geel op naam van Konstantinos Fortounis.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Anastasios Papapetrou fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Volos.
69' Volos moet opletten als Olympiakos van scheidsrechter Anastasios Papapetrou een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Panthessaliko.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent Olympiakos een inworp toe op de helft van Volos.
71' Doelpoging Volos! Het schot van Maximiliano Gabriel Comba gaat niet tussen de palen in Volos.
71' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Olympiakos een doeltrap.
72' In de minuut 72, Inworp voor Volos op de helft van Olympiakos.
72' Trainer Diego Martinez Penas (Olympiakos) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Mady Camara door Joao Carvalho.
75' Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft een inworp aan Olympiakos op de eigen helft in Panthessaliko.
76' In de minuut 76, Gele kaart in Volos: Maximiliano Gabriel Comba (Volos) gaat op de bon bij scheidsrechter Anastasios Papapetrou.
77' Konstantinos Fortounis neemt de door scheidsrechter Anastasios Papapetrou gegeven hoekschop voor Olympiakos in Volos.
77' Wissel in Volos: Quentin Cornette vervangt Maximiliano Gabriel Comba bij Volos.
77' In de minuut 77, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Volos.
78' Olympiakos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op de helft van Volos.
78' In Volos krijgt Volos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79' In de minuut 79, In Volos krijgt Olympiakos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80' In Panthessaliko mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81' Quentin Cornette (Volos) krijgt een eerste gele kaart.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent een vrije trap toe aan Olympiakos op een gevaarlijke plek voor Volos.
83' Volos krijgt van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83' Bij Olympiakos komt El Arabi er in. Hij vervangt Giorgos Masouras.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent Olympiakos een inworp toe op de helft van Volos.
84' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Volos.
85' Nikolai Alho mist het doel en scoort niet voor Volos.
85' In de minuut 85, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Volos.
85' De uitploeg krijgt een doeltrap in Volos.
86' De kopbal van Ayoub El Kaabi belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Olympiakos.
86' In de minuut 86, Nikolai Alho blesseert zich bij Volos, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Panthessaliko.
86' Doeltrap voor Volos in Panthessaliko.
88' Inworp op de eigen helft voor Olympiakos.
89' In de minuut 89, Volos moet uitkijken als Olympiakos een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Panthessaliko.
90' + 2 Ayoub El Kaabi gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90' + 2 De vierde official geeft 8 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Panthessaliko.
90' + 3 Buitenspelpositie van de uitploeg.
90' + 3 Inworp Olympiakos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
' De scheidsrechter fluit voor een onderbreking.