1' De wedstrijd in FMG Stadium Waikato is begonnen onder leiding van scheidsrechter Bouchra Karboubi.
2' Inworp voor Zambia in FMG Stadium Waikato op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Zambia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi in Hamilton.
3' Avell Chitundu met de assist.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Costa Rica, te nemen op de helft van Zambia.
4' Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
5' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent Costa Rica een inworp toe op de helft van Zambia.
6' In de minuut 6, Katherine Alvarado (Costa Rica) krijgt geel.
6' Vrije trap in FMG Stadium Waikato. Op de helft van Zambia mag Costa Rica een vrije trap nemen.
7' Zambia mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
8' In de minuut 8, Vergeefse doelpoging Racheal Kundananji (Zambia).
9' Doeltrap voor Zambia in FMG Stadium Waikato.
10' Inworp voor Zambia in de buurt van het vijandige doel in FMG Stadium Waikato.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Zambia op de eigen helft in FMG Stadium Waikato.
11' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Costa Rica een vrije trap op de eigen helft.
13' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in FMG Stadium Waikato.
14' In de minuut 14, De bal is over de achterlijn geweest. Zambia mag een doeltrap nemen.
14' Inworp op de eigen helft voor Zambia.
15' Vrije trap in FMG Stadium Waikato. Op de helft van Zambia mag Costa Rica een vrije trap nemen.
16' In de minuut 16, Vanaf rechts mag Avell Chitundu een hoekschop nemen voor Zambia in FMG Stadium Waikato.
17' Costa Rica moet uitkijken als Zambia een gevaarlijke vrij trap mag nemen in FMG Stadium Waikato.
18' Arbiter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Costa Rica op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Zambia.
20' Een schot van Racheal Kundananji (Zambia) smoort in de verdediging van Costa Rica.
20' Inworp voor Zambia op de helft van Costa Rica.
21' In de minuut 21, Vrije trap voor Zambia op de helft van Costa Rica.
21' Eerste gele kaart voor Mariana Benavides (Costa Rica) in Hamilton.
21' Zambia mag een hoekschop nemen vanaf links via Susan Banda in FMG Stadium Waikato.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Zambia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Costa Rica.
22' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Zambia op een gevaarlijke plek voor Costa Rica.
23' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Zambia in de buurt van het doel van Costa Rica.
23' In de minuut 23, Valeria Del Campo (Costa Rica) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
25' Zambia schiet tussen de palen, maar Barbara Banda ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Hamilton.
25' Inworp voor Costa Rica in FMG Stadium Waikato op de eigen helft.
27' In de minuut 27, De kopbal van Avell Chitundu (Zambia) mist het doel van de tegenstander.
27' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Hamilton.
27' Inworp voor Costa Rica op de helft van Zambia.
28' In de minuut 28, In Hamilton krijgt Costa Rica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' Zambia mag het vanaf elf meter proberen.
31' Het wordt 0-2 voor Zambia als Barbara Banda scoort vanaf 11 meter en de marge vergroot.
33' In de minuut 33, Een doelpoging van Hellen Chanda (Zambia) mist scherpte.
33' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Costa Rica een doeltrap.
34' Zambia krijgt van scheidsrechter Bouchra Karboubi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Zambia een doeltrap.
34' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Zambia op de eigen helft in FMG Stadium Waikato.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zambia in Hamilton.
36' In de minuut 36, De bal is over de achterlijn geweest. Zambia mag een doeltrap nemen.
37' Costa Rica moet uitkijken als Zambia een gevaarlijke vrij trap mag nemen in FMG Stadium Waikato.
38' De poging van Susan Banda (Zambia) mist doel.
38' In de minuut 38, Doeltrap voor Costa Rica in FMG Stadium Waikato.
39' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Zambia, te nemen op de helft van Costa Rica.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Hamilton.
40' In de minuut 40, Costa Rica mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
40' Scheidsrechter Bouchra Karboubi trekt geel in FMG Stadium Waikato. Martha Tembo (Zambia) is er de volgende wedstrijd niet bij.
41' Costa Rica heeft pech dat de kopbal van Maria Coto de lat treft.
42' In de minuut 42, Een schot van Sheika Daleicha Scott Richardson (Costa Rica) wordt geblokkeerd door een verdediger van Zambia.
42' Doelpoging Costa Rica! Het schot van Gloriana Villalobos gaat niet tussen de palen in Hamilton.
42' Doeltrap voor Zambia in FMG Stadium Waikato.
43' In de minuut 43, Vrije trap in FMG Stadium Waikato. Op de helft van Zambia mag Costa Rica een vrije trap nemen.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Zambia mag een doeltrap nemen.
44' Inworp voor Costa Rica in FMG Stadium Waikato op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Costa Rica een vrije trap op de eigen helft.
45' Zambia moet opletten als Costa Rica van scheidsrechter Bouchra Karboubi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' In Hamilton krijgt Costa Rica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 In de minuut 45, 3 minuten extra tijd.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
45' + 2 Zambia krijgt van scheidsrechter Bouchra Karboubi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 3 In de minuut 45, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Costa Rica in de buurt van het doel van Zambia.
45' + 4 Valeria Del Campo schiet op doel maar scoort niet voor Costa Rica in Hamilton.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, We zijn begonnen aan de tweede helft in Hamilton, waar de wedstrijd wordt geleid door Bouchra Karboubi.
47' Het spel ligt even stil: Martha Tembo (Zambia) is geblesseerd.
47' Katherine Alvarado neemt de door scheidsrechter Bouchra Karboubi gegeven hoekschop voor Costa Rica in Hamilton.
47' Het voorbereidende werk werd verricht door Valeria Del Campo.
49' Martha Tembo (Zambia) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
49' In de minuut 49, Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Zambia.
50' Katherine Alvarado neemt de door scheidsrechter Bouchra Karboubi gegeven hoekschop voor Costa Rica in Hamilton.
51' Zambia verdedigt een schot van Fabiola Villalobos, waardoor Costa Rica niet tot scoren komt.
51' In de minuut 51, Sheika Daleicha Scott Richardson mist het doel en scoort niet voor Costa Rica.
51' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Zambia een doeltrap.
52' Vanaf links mag Susan Banda een hoekschop nemen voor Zambia in FMG Stadium Waikato.
52' In de minuut 52, Arbiter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Costa Rica op de eigen helft.
53' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent Costa Rica een inworp toe op de helft van Zambia.
54' Scheidsrechter Bouchra Karboubi legt de wedstrijd even stil om Priscilla Chinchilla (Costa Rica) aan een blessure te laten behandelen in Hamilton.
58' In de minuut 58, Buitenspelpositie Costa Rica.
59' Priscilla Chinchilla (Costa Rica) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Hamilton.
59' Vrije trap voor Costa Rica op de helft van Zambia.
59' In de minuut 59, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Costa Rica in de buurt van het doel van Zambia.
60' Fabiola Villalobos (Costa Rica) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
60' De bal is over de achterlijn geweest. Zambia mag een doeltrap nemen.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Costa Rica, te nemen op de helft van Zambia.
61' De defensie van Zambia voorkomt dat een kopbal van Fabiola Villalobos (Costa Rica) in het doel belandt.
61' Costa Rica krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi in Hamilton.
62' In de minuut 62, Inworp voor Zambia in FMG Stadium Waikato op de eigen helft.
63' Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
63' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent Costa Rica een inworp toe op de helft van Zambia.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Zambia op de eigen helft in FMG Stadium Waikato.
64' Inworp op de eigen helft voor Zambia.
64' Inworp voor Costa Rica op de helft van Zambia.
65' In de minuut 65, Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Zambia.
65' Inworp voor Costa Rica ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Hamilton.
66' Barbara Banda (Zambia) krijgt een eerste gele kaart.
67' In de minuut 67, Barbara Banda van Zambia is geblesseerd en het spel ligt even stil.
67' Costa Rica krijgt van scheidsrechter Bouchra Karboubi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zambia in Hamilton.
68' In de minuut 68, Melissa Herrera staat buitenspel. Costa Rica krijgt een vrije trap tegen.
68' In FMG Stadium Waikato ziet het publiek dat Barbara Banda (Zambia) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
70' Zambia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Costa Rica.
71' In de minuut 71, Zambia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Avell Chitundu in FMG Stadium Waikato.
72' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Costa Rica een vrije trap op de eigen helft.
72' De eerste wissel van Costa Rica. Maria Salas komt erin voor Gloriana Villalobos in FMG Stadium Waikato.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent Zambia een inworp toe op de helft van Costa Rica.
74' Inworp voor Zambia in FMG Stadium Waikato op de eigen helft.
74' Wissel in Hamilton: Mary Wilombe vervangt Evarine Katongo bij Zambia.
74' In de minuut 74, Vrije trap voor Costa Rica op de helft van Zambia.
75' Raquel Rodriguez mist een kopkans voor Costa Rica.
75' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Zambia een doeltrap.
76' In de minuut 76, Inworp voor Costa Rica op de helft van Zambia.
77' Doelpoging Costa Rica! Het schot van Maria Salas gaat niet tussen de palen.
77' Doeltrap voor Zambia in FMG Stadium Waikato.
78' In de minuut 78, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zambia in Hamilton.
78' De scherpte ontbreekt bij Valeria Del Campo (Costa Rica). Zijn poging mist doel.
79' De poging van Barbara Banda (Zambia) mist doel in FMG Stadium Waikato.
79' In de minuut 79, Doeltrap voor Costa Rica in FMG Stadium Waikato.
80' In Hamilton krijgt Costa Rica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in FMG Stadium Waikato.
81' In de minuut 81, Inworp voor Costa Rica op de helft van Zambia.
82' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Zambia een doeltrap.
83' Barbara Banda (Zambia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Costa Rica in FMG Stadium Waikato.
83' In de minuut 83, Zambia mag een hoekschop nemen vanaf links via Susan Banda in FMG Stadium Waikato.
84' Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Zambia.
85' De tweede wissel van Costa Rica. Emilie Valenciano komt erin voor Sheika Daleicha Scott Richardson in FMG Stadium Waikato.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Zambia op de eigen helft in FMG Stadium Waikato.
86' Zambia brengt Xiomara Mapepa in de plaats van Avell Chitundu.
86' Zambia krijgt een schietkans via Racheal Kundananji, maar scoort niet.
87' In de minuut 87, De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
88' Barbara Banda schiet op doel maar scoort niet voor Zambia.
89' Schot op doel van Racheal Kundananji. Maar zonder doelpunt voor Zambia als gevolg.
89' In de minuut 89, Zambia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi in Hamilton.
89' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent Zambia een inworp toe op de helft van Costa Rica.
90' + 1 De poging van Martha Tembo (Zambia) mist doel.
90' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
90' + 1 Wissel in Hamilton: Alexandra Pinell Gonzales vervangt Katherine Alvarado bij Costa Rica.
90' + 2 In Hamilton worden nog 9 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Inworp voor Zambia in FMG Stadium Waikato op de eigen helft.
90' + 3 Barbara Banda deed het voorbereidende werk.
90' + 4 Inworp op de eigen helft voor Zambia.
90' + 5 Inworp voor Costa Rica op de helft van Zambia.
90' + 6 Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent Zambia een inworp toe op de helft van Costa Rica.
90' + 6 Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Costa Rica een doeltrap.
90' + 7 Zambia moet opletten als Costa Rica van scheidsrechter Bouchra Karboubi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 7 Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Zambia.
90' + 8 Wissel in Hamilton: Hellen Mubanga vervangt Hellen Chanda bij Zambia.
90' + 8 De verdediging van Zambia blokkeert een schot van Melissa Herrera (Costa Rica).
90' + 8 Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Zambia op de eigen helft in FMG Stadium Waikato.
90' + 9 Priscilla Chinchilla (Costa Rica) bevindt zich in buitenspelpositie.
90' + 10 Arbiter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Costa Rica op de eigen helft.
90' + 10 Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.