1' PAOK trapt af wanneer scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis in Panthessaliko voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Inworp voor Volos op de helft van PAOK.
1' In Panthessaliko mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
1' In Volos krijgt PAOK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft PAOK een vrije trap op de eigen helft.
3' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Volos.
4' De scherpte ontbreekt bij Georgios Mygas (Volos). Zijn poging mist doel in Volos.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft PAOK een doeltrap.
5' Inworp Volos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Panthessaliko.
7' In de minuut 7, Volos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis op de helft van PAOK.
8' PAOK krijgt van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' In de minuut 9, Arbiter Alexandros Katsikogiannis kent een vrije trap toe aan PAOK op de eigen helft.
10' In Panthessaliko mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
11' In de minuut 11, Inworp voor PAOK in Panthessaliko op de eigen helft.
12' Inworp voor Volos op de helft van PAOK.
13' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft een inworp aan Volos op de eigen helft in Panthessaliko.
15' Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft Volos een vrije trap op de eigen helft.
16' De uitploeg krijgt een doeltrap in Volos.
17' In de minuut 17, Arbiter Alexandros Katsikogiannis kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
17' Doeltrap voor PAOK in Panthessaliko.
18' Kiril Despodov schiet op doel maar scoort niet voor PAOK.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' In Volos krijgt PAOK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
20' PAOK krijgt van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' In de minuut 22, De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Kiril Despodov. Het staat 0-1 in Panthessaliko.
24' Inworp op de eigen helft voor PAOK.
25' Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis kent een vrije trap toe aan PAOK, te nemen op de helft van Volos.
26' In de minuut 26, Een doelpoging van Nemanja Glavcic (Volos) in Volos mist scherpte.
26' De bal gaat buiten. Doeltrap voor PAOK in Volos.
26' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Volos in de buurt van het doel van PAOK.
26' In de minuut 26, Giannis Michailidis (PAOK) krijgt geel van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis in Panthessaliko en moet oppassen.
27' Nemanja Glavcic van Volos is geblesseerd en het spel ligt even stil.
34' Buitenspelpositie Panagiotis Moraitis (Volos).
34' In de minuut 34, Inworp op de eigen helft voor PAOK.
35' Brandon Thomas (PAOK) schiet de bal op de paal in Volos.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Volos mag een doeltrap nemen.
36' In de minuut 36, Volos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis op de helft van PAOK.
36' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Volos.
37' Alexios Kalogeropoulos gaat in het boekje van de scheidsrechter.
38' In de minuut 38, Volos schiet tussen de palen, maar Panagiotis Moraitis ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
38' Volos krijgt van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' Inworp PAOK. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39' In de minuut 39, In Volos krijgt PAOK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Volos moet opletten als PAOK van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
40' Inworp voor PAOK ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Volos.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis kent een vrije trap toe aan Volos op een gevaarlijke plek voor PAOK.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor PAOK in Volos.
42' Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft een inworp aan PAOK op de eigen helft in Panthessaliko.
43' In de minuut 43, Vergeefse doelpoging Milos Deletic (Volos).
43' Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft Volos een vrije trap op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft PAOK een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volos.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 1 Doelpunt! PAOK breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Thomas Murg.
45' + 1 Inworp voor Volos in Panthessaliko op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, We spelen 5 minuten extra in Panthessaliko.
45' + 1 Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 3 Doeltrap voor PAOK in Panthessaliko.
45' + 3 In de minuut 45, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
45' + 4 Arbiter Alexandros Katsikogiannis kent een vrije trap toe aan PAOK op de eigen helft.
45' + 4 Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis kent PAOK een inworp toe op de helft van Volos.
45' + 5 In de minuut 45, Doelpoging PAOK! Het schot van Soualiho Meite gaat niet tussen de palen in Volos.
45' + 5 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Volos.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft het startsein voor de tweede helft in Volos. Volos trapt af.
46' Volos gebruikt de 1 wissel. Jasin Assehnoun vervangt Antonio Luna.
46' De 2 wissel van Volos. Fotios Kitsos komt erin voor Alexios Kalogeropoulos in Panthessaliko.
46' In de minuut 46, In Panthessaliko mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' PAOK krijgt van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
47' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
49' In de minuut 49, PAOK mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Thomas Murg in Panthessaliko.
50' Hoekschop voor PAOK in Panthessaliko. Kiril Despodov neemt deze vanaf rechts.
50' Joan Sastre mist het doel en scoort niet voor PAOK in Panthessaliko.
50' In de minuut 50, De bal is over de achterlijn geweest. Volos mag een doeltrap nemen.
51' PAOK krijgt een schietkans via Magomed Ozdoev, maar scoort niet.
51' Thomas Murg neemt de door scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis gegeven hoekschop voor PAOK in Volos.
51' De voorzet kwam van Thomas Murg.
53' Volos mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
54' In de minuut 54, Hoekschop voor Volos in Panthessaliko. Nemanja Glavcic neemt deze vanaf links.
55' Poging met het hoofd van Christos Sielis (Volos), maar hij mist het doel.
55' Een doelpoging van Milos Deletic (Volos) in Volos mist scherpte.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft PAOK een doeltrap.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor PAOK in Volos.
56' PAOK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis op de helft van Volos.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft een inworp aan PAOK op de eigen helft in Panthessaliko.
58' Nemanja Glavcic deed het voorbereidende werk.
58' In de minuut 58, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alexandros Katsikogiannis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Volos.
59' Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft PAOK een vrije trap op de eigen helft.
59' Arbiter Alexandros Katsikogiannis kent een vrije trap toe aan PAOK op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Panthessaliko ziet de poging van Taison Barcellos Freda smoren in de verdediging van Volos.
60' Inworp voor Volos in Panthessaliko op de eigen helft.
61' PAOK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis in Volos.
62' In de minuut 62, Volos mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van PAOK in Volos.
62' De scherpte ontbreekt bij Jasin Assehnoun (Volos). Zijn poging mist doel.
62' Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft PAOK een doeltrap.
63' In de minuut 63, Bij Volos komt Facundo Bertoglio er in. Hij vervangt Tasos Tsokanis.
64' De scherpte ontbreekt bij Kiril Despodov (PAOK). Zijn poging mist doel in Volos.
64' Doeltrap voor Volos in Panthessaliko.
65' In de minuut 65, Panagiotis Moraitis mist het doel en scoort niet voor Volos in Panthessaliko.
65' De uitploeg krijgt een doeltrap in Volos.
67' Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis kent Volos een inworp toe op de helft van PAOK.
68' In de minuut 68, PAOK heeft Kiril Despodov gewisseld. Andrija Zivkovic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Razvan Lucescu.
68' Marcos Antonio vervangt Thomas Murg bij de uitploeg.
69' Inworp Volos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' In de minuut 70, De bal is over de achterlijn geweest. Volos mag een doeltrap nemen.
70' Vrije trap in Panthessaliko. Op de helft van Volos mag PAOK een vrije trap nemen.
71' Treffer in Panthessaliko! PAOK scoort via Taison Barcellos Freda de 1-4 en loopt verder uit.
71' In de minuut 71, De assist kwam van Andrija Zivkovic.
71' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
72' In Volos krijgt Volos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73' In de minuut 73, Inworp op de eigen helft voor Volos.
75' PAOK krijgt van scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76' Bij PAOK komt Stefanos Tzimas er in. Hij vervangt Brandon Thomas.
76' In de minuut 76, Trainer Razvan Lucescu (PAOK) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Magomed Ozdoev door Stefan Schwab.
77' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
78' In Volos krijgt PAOK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79' In de minuut 79, Inworp voor PAOK in de buurt van het vijandige doel in Panthessaliko.
80' Eerste gele kaart voor Panagiotis Moraitis (Volos) in Volos.
80' De thuisploeg vervangt Jean Barrientos door Dimitrios Metaxas.
80' In de minuut 80, Inworp op de eigen helft voor Volos.
80' Volos moet uitkijken als PAOK een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Panthessaliko.
81' Arbiter Alexandros Katsikogiannis kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83' Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft een inworp aan PAOK op de eigen helft in Panthessaliko.
84' Marcos Antonio (PAOK) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Volos in Panthessaliko.
84' In de minuut 84, Taison Barcellos Freda neemt de door scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis gegeven hoekschop voor PAOK in Volos.
84' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis aan de uitploeg.
86' Inworp voor Volos in Panthessaliko op de eigen helft.
87' In de minuut 87, De poging van Andrija Zivkovic (PAOK) mist doel.
87' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Volos in Volos.
88' De bal is over de achterlijn geweest. PAOK mag een doeltrap nemen.
89' Het voorbereidende werk werd verricht door Taison Barcellos Freda.
90' PAOK brengt Theocharis Tsingaras in de plaats van Soualiho Meite.
90' + 1 Nog 3 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Scheidsrechter Alexandros Katsikogiannis geeft Volos een doeltrap.
90' + 2 Inworp voor Volos in de buurt van het vijandige doel in Panthessaliko.
90' De wedstrijd is gedaan en eindigt in 1-5.