1' Ajax trapt af wanneer scheidsrechter Paulus van Boekel in De Adelaarshorst voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Paulus van Boekel geeft een inworp aan Ajax op de eigen helft in De Adelaarshorst.
3' Scheidsrechter Paulus van Boekel kent Ajax een inworp toe op de helft van Go Ahead.
5' De Adelaarshorst ziet de poging van Steven Berghuis smoren in de verdediging van Go Ahead.
5' In de minuut 5, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Paulus van Boekel een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Deventer.
8' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Deventer.
9' Doelpoging Go Ahead! Het schot van Bobby Adekanye gaat niet tussen de palen.
9' In de minuut 9, Inworp Ajax. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' Go Ahead krijgt een schietkans via Bobby Adekanye, maar scoort niet in De Adelaarshorst.
12' Ajax mag een hoekschop nemen vanaf links via Steven Bergwijn in De Adelaarshorst.
12' In de minuut 12, Een schot van Kristian Nökkvi Hlynsson (Ajax) wordt geblokkeerd door een verdediger van Go Ahead.
12' Scheidsrechter Paulus van Boekel geeft Ajax een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Go Ahead.
13' Vrije trap in De Adelaarshorst. Op de helft van Ajax mag Go Ahead een vrije trap nemen.
14' In de minuut 14, In Deventer wordt een kopbal van Joris Kramer tegengehouden door de verdediging van Ajax.
15' Er wordt weer gevoetbald!
19' Arbiter Paulus van Boekel kent een vrije trap toe aan Go Ahead op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Deventer.
22' Scheidsrechter Paulus van Boekel geeft Ajax een doeltrap.
22' Een doelpoging van Kenneth Taylor (Ajax) in Deventer mist scherpte.
22' In de minuut 22, De bal is over de achterlijn geweest. Go Ahead mag een doeltrap nemen.
24' Buitenspel Ajax. Devyne Rensch wordt teruggefloten door scheidsrechter Paulus van Boekel.
25' De Adelaarshorst ziet hoe Steven Bergwijn op doel schiet, maar niet scoort voor Ajax.
26' In de minuut 26, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Go Ahead in Deventer.
26' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in De Adelaarshorst.
27' In de minuut 27, Steven Bergwijn met de assist.
31' Scheidsrechter Paulus van Boekel kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
32' In Deventer krijgt Go Ahead op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' In de minuut 32, Ajax krijgt van scheidsrechter Paulus van Boekel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' Go Ahead krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Paulus van Boekel in Deventer.
35' Steven Berghuis neemt de door scheidsrechter Paulus van Boekel gegeven hoekschop voor Ajax in Deventer.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Paulus van Boekel geeft Go Ahead een vrije trap op de eigen helft.
36' In De Adelaarshorst mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' De poging van Bas Kuipers (Go Ahead) mist doel in De Adelaarshorst.
37' In de minuut 37, Doeltrap voor Ajax in De Adelaarshorst.
37' Inworp voor Go Ahead op de helft van Ajax.
38' Victor Edvardsen schiet op doel maar scoort niet voor Go Ahead.
39' In de minuut 39, Vrije trap voor Go Ahead op de helft van Ajax.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Ajax mag een doeltrap nemen.
40' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in De Adelaarshorst.
44' In de minuut 44, De verdediging van Ajax blokkeert een schot van Victor Edvardsen (Go Ahead).
44' Bas Kuipers deed het voorbereidende werk.
45' + 1 In de minuut 45, Doelpoging Go Ahead! Het schot van Victor Edvardsen gaat niet tussen de palen in Deventer.
45' + 1 De uitploeg krijgt een doeltrap in Deventer.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, De wedstrijd gaat weer verder.
45' + 2 Arbiter Paulus van Boekel kent een vrije trap toe aan Ajax op de eigen helft.
45' + 3 Scheidsrechter Paulus van Boekel kent een vrije trap toe aan Ajax op een gevaarlijke plek voor Go Ahead.
45' + 4 De assist kwam van Steven Berghuis.
45' De eerste helft zit erop in De Adelaarshorst.
46' In de minuut 46, Paulus van Boekel geeft het fluitsignaal in De Adelaarshorst. Go Ahead mag de tweede helft aftrappen.
46' Bij Ajax komt Jakov Medic er in. Hij vervangt Josip Sutalo.
46' Doeltrap voor Ajax in De Adelaarshorst.
47' In de minuut 47, Ajax moet uitkijken als Go Ahead een gevaarlijke vrij trap mag nemen in De Adelaarshorst.
49' Buitenspel van de thuisploeg.
51' Kenneth Taylor (Ajax) schiet de bal op de paal.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Paulus van Boekel toont Kristian Nökkvi Hlynsson (Ajax) de gele kaart.
54' De kopbal van Bas Kuipers (Go Ahead) mist het doel van de tegenstander.
54' Scheidsrechter Paulus van Boekel geeft Ajax een doeltrap.
55' In de minuut 55, Jakov Medic (Ajax) krijgt een eerste gele kaart.
55' De scherpte ontbreekt bij Steven Berghuis (Ajax). Zijn poging mist doel in Deventer.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Go Ahead in Deventer.
55' In de minuut 55, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Paulus van Boekel aan de thuisploeg.
57' Philippe Rommens mist het doel en scoort niet voor Go Ahead.
57' Scheidsrechter Paulus van Boekel geeft Ajax een doeltrap.
57' In de minuut 57, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in De Adelaarshorst.
58' Joris Kramer kopt de bal namens Go Ahead in het vijandige doel in Deventer. Het is weer gelijk: 2-2.
60' Go Ahead gebruikt de 1 wissel. Jakob Breum vervangt Evert Linthorst.