1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Rostov mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Rafael Shafeev geeft een inworp aan Rostov op de eigen helft in VEB Arena.
2' Scheidsrechter Rafael Shafeev geeft CSKA Moskou een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Rostov.
3' Penalty voor CSKA Moskou!
4' In de minuut 4, Fedor Chalov zet de strafschop om in een doelpunt en bezorgt CSKA Moskou een 1-0 voorsprong.
5' Arbiter Rafael Shafeev kent een vrije trap toe aan Rostov op de eigen helft.
6' De verdediging van Rostov blokkeert een schot van Abbosbek Fayzullaev (CSKA Moskou).
7' In de minuut 7, Inworp CSKA Moskou. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' Vrije trap voor CSKA Moskou op de helft van Rostov.
9' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
9' In de minuut 9, Inworp voor CSKA Moskou in VEB Arena op de eigen helft.
10' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Moskou.
11' Milan Gajic schiet op doel maar scoort niet voor CSKA Moskou in Moskou.
11' In de minuut 11, Rostov moet opletten als CSKA Moskou van scheidsrechter Rafael Shafeev een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
14' Rostov mag een hoekschop nemen vanaf links via Alexey Mironov in VEB Arena.
14' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Rostov in de buurt van het doel van CSKA Moskou.
16' In de minuut 16, Het schot van Daniel Utkin (Rostov) gaat op de paal in VEB Arena.
16' Scheidsrechter Rafael Shafeev geeft Rostov een vrije trap op de eigen helft.
17' CSKA Moskou krijgt van scheidsrechter Rafael Shafeev op eigen helft een vrije trap toegewezen.
18' In de minuut 18, Inworp voor Rostov op de helft van CSKA Moskou.
18' VEB Arena ziet hoe Alexey Mironov op doel schiet, maar niet scoort voor Rostov.
21' In VEB Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
22' In de minuut 22, Doelpoging CSKA Moskou! Het schot van Victor Mendez gaat niet tussen de palen.
22' De uitploeg krijgt een doeltrap in Moskou.
23' Rostov krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Shafeev op de helft van CSKA Moskou.
24' In de minuut 24, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in VEB Arena.
25' Inworp voor Rostov ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Moskou.
26' Scheidsrechter Rafael Shafeev kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Inworp voor Rostov in de buurt van het vijandige doel in VEB Arena.
29' Scheidsrechter Rafael Shafeev kent Rostov een inworp toe op de helft van CSKA Moskou.
30' In Moskou krijgt CSKA Moskou op de eigen helft een vrije trap te nemen.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Rafael Shafeev geeft Rostov een vrije trap op de eigen helft.
32' CSKA Moskou krijgt van scheidsrechter Rafael Shafeev op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' Scheidsrechter Rafael Shafeev geeft een gele kaart aan Egor Golenkov (Rostov).
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Rafael Shafeev fluit voor buitenspel van Rostov.
34' Rostov krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Shafeev op de helft van CSKA Moskou.
35' Scheidsrechter Rafael Shafeev kent Rostov een inworp toe op de helft van CSKA Moskou.
36' In de minuut 36, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rostov in Moskou.
37' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Moskou.
37' Inworp voor CSKA Moskou op de helft van Rostov.
37' In de minuut 37, In Moskou krijgt CSKA Moskou op de eigen helft een vrije trap te nemen.
38' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in VEB Arena.
39' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
40' In de minuut 40, Vanaf links mag Alexey Mironov een hoekschop nemen voor Rostov in VEB Arena.
41' Rostov krijgt een schietkans via Daniel Utkin, maar scoort niet in VEB Arena.
41' In VEB Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
42' In de minuut 42, In VEB Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
43' Scheidsrechter Rafael Shafeev kent Rostov een inworp toe op de helft van CSKA Moskou.
43' Vergeefse doelpoging Abbosbek Fayzullaev (CSKA Moskou) in VEB Arena.
45' + 1 In de minuut 45, Victor Mendez neemt de door scheidsrechter Rafael Shafeev gegeven hoekschop voor CSKA Moskou in Moskou.
45' + 1 De poging van Abbosbek Fayzullaev (CSKA Moskou) mist doel.
45' + 1 Scheidsrechter Rafael Shafeev geeft Rostov een doeltrap.
45' + 2 In de minuut 45, 1 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De tweede helft gaat van start in Moskou. CSKA Moskou mag aftrappen als scheidsrechter Rafael Shafeev fluit.
46' In de minuut 46, Fedor Chalov mist een kopkans voor CSKA Moskou.
46' De bal is over de achterlijn geweest. Rostov mag een doeltrap nemen.
47' Hoekschop voor Rostov in VEB Arena. Alexey Mironov neemt deze vanaf rechts.
47' In de minuut 47, De scherpte ontbreekt bij Danil Glebov (Rostov). Zijn poging mist doel.
47' Doeltrap voor CSKA Moskou in VEB Arena.
50' CSKA Moskou krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rafael Shafeev in Moskou.
50' In de minuut 50, Een doelpoging van Khellven (CSKA Moskou) in Moskou mist scherpte.
50' Scheidsrechter Rafael Shafeev geeft Rostov een doeltrap.
51' Arbiter Rafael Shafeev kent een vrije trap toe aan CSKA Moskou op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Moskou.
53' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in VEB Arena.
53' CSKA Moskou schiet tussen de palen, maar Abbosbek Fayzullaev ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Moskou.
54' In de minuut 54, CSKA Moskou mag een hoekschop nemen vanaf links via Abbosbek Fayzullaev in VEB Arena.
54' Doeltrap voor Rostov in VEB Arena.
56' De bal is over de achterlijn geweest. CSKA Moskou mag een doeltrap nemen.
56' In de minuut 56, In Moskou krijgt Rostov op de eigen helft een vrije trap te nemen.
57' Inworp voor Rostov op de helft van CSKA Moskou.
58' Rostov krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Shafeev op de helft van CSKA Moskou.
59' In de minuut 59, Mohammad Mohebi mist het doel en scoort niet voor Rostov.
59' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Moskou.
59' Vrije trap in VEB Arena. Op de helft van Rostov mag CSKA Moskou een vrije trap nemen.
60' In de minuut 60, In VEB Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
60' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rostov in Moskou.
61' Scheidsrechter Rafael Shafeev kent een vrije trap toe aan Rostov, te nemen op de helft van CSKA Moskou.
61' In de minuut 61, Wissel in Moskou: Denis Terentjev vervangt Daniel Utkin bij Rostov.
62' De 2 wissel van Rostov. Danila Prokhin komt erin voor Alexey Mironov in VEB Arena.
62' Rostov krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Shafeev op de helft van CSKA Moskou.
63' In de minuut 63, Vanaf links mag Khoren Bayramyan een hoekschop nemen voor Rostov in VEB Arena.
64' Inworp op de eigen helft voor Rostov.
64' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in VEB Arena.
65' In de minuut 65, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Moskou.
66' Scheidsrechter Rafael Shafeev kent Rostov een inworp toe op de helft van CSKA Moskou.
67' Scheidsrechter Rafael Shafeev geeft een inworp aan CSKA Moskou op de eigen helft in VEB Arena.
68' In de minuut 68, Buitenspelpositie voor Egor Golenkov (Rostov) in VEB Arena (Moskou).
68' De voorzet kwam van Fedor Chalov.
71' In de minuut 71, Inworp voor Rostov in VEB Arena op de eigen helft.
73' Scheidsrechter Rafael Shafeev geeft CSKA Moskou een vrije trap op de eigen helft.
74' Rostov krijgt van scheidsrechter Rafael Shafeev op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75' In de minuut 75, Arbiter Rafael Shafeev kent een vrije trap toe aan Rostov op de eigen helft.
75' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Rafael Shafeev aan de uitploeg.
76' De verdediging van CSKA Moskou houdt de kopbal van Maksim Osipenko (Rostov) tegen in Moskou.
77' In de minuut 77, Inworp voor Rostov op de helft van CSKA Moskou.
78' Inworp CSKA Moskou. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78' Rostov heeft Khoren Bayramyan gewisseld. Kiril Sjtsjetinin neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Valeri Georgievich Karpin.
78' In de minuut 78, Rostov brengt Ivan Komarov in de plaats van Egor Golenkov.
79' Viktor Meljochin neemt de door scheidsrechter Rafael Shafeev gegeven hoekschop voor Rostov in Moskou.
79' Arbiter Rafael Shafeev kent een vrije trap toe aan CSKA Moskou op de eigen helft.
80' In de minuut 80, Doeltrap voor Rostov in VEB Arena.
81' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Rafael Shafeev een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Moskou.
81' Gele kaart. Ivan Komarov (Rostov) gaat op de bon.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Rafael Shafeev geeft CSKA Moskou een vrije trap op de eigen helft.
82' Matvey Vladislavovich Lukin (CSKA Moskou) raakt geblesseerd in Moskou. Scheidsrechter Rafael Shafeev legt de wedstrijd even stil.
83' Scheidsrechter Rafael Shafeev fluit de wedstrijd weer op gang in VEB Arena.
83' In de minuut 83, Matvey Vladislavovich Lukin kan weer verder bij CSKA Moskou.
84' Inworp op de eigen helft voor CSKA Moskou.
85' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Moskou.
86' In de minuut 86, Rostov krijgt van scheidsrechter Rafael Shafeev op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87' Scheidsrechter Rafael Shafeev kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.