1' In Liverpool's Goodison Park klinkt het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington.
11' In de minuut 11, Arbiter Tony Harrington kent een vrije trap toe aan Everton op de eigen helft.
11' In Goodison Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Scheidsrechter Tony Harrington geeft Everton een vrije trap op de eigen helft.
13' In de minuut 13, De uitploeg krijgt een doeltrap in Liverpool.
17' Een speler van Everton staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Tony Harrington teruggefloten.
14' Everton krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tony Harrington in Liverpool.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Tony Harrington geeft Everton een doeltrap.
20' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Goodison Park.
20' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Liverpool.
24' In de minuut 24, Inworp voor Everton op de helft van Crystal Palace.
25' De bal is over de achterlijn geweest. Everton mag een doeltrap nemen.
26' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Crystal Palace in Liverpool.
30' In de minuut 30, Doeltrap voor Everton in Goodison Park.
32' Crystal Palace krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tony Harrington op de helft van Everton.
32' In Liverpool krijgt Crystal Palace op de eigen helft een vrije trap te nemen.
35' In de minuut 35, Everton krijgt van scheidsrechter Tony Harrington op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' Scheidsrechter Tony Harrington geeft Crystal Palace een doeltrap.
38' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Crystal Palace in Liverpool.
40' In de minuut 40, Arbiter Tony Harrington kent een vrije trap toe aan Everton op de eigen helft.
41' Gele kaart in Liverpool: Jefferson Lerma (Crystal Palace) gaat op de bon bij scheidsrechter Tony Harrington.
42' Doelpunt! Andre Gomes bezorgt Everton een 1-0 voorsprong.
44' In de minuut 44, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Liverpool.
45' De vierde official geeft 2 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Goodison Park.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, De aftrap voor de tweede helft heeft plaatsgevonden.
47' Scheidsrechter Tony Harrington kent Everton een inworp toe op de helft van Crystal Palace.
49' De thuisploeg incasseert geel op naam van Jack Harrison.
49' In de minuut 49, In Liverpool krijgt Crystal Palace op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' Everton krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tony Harrington op de helft van Crystal Palace.
50' Scheidsrechter Tony Harrington kent Crystal Palace een inworp toe op de helft van Everton.
52' In de minuut 52, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Goodison Park.
57' De bal is over de achterlijn geweest. Crystal Palace mag een doeltrap nemen.
62' Doeltrap voor Everton in Goodison Park.
66' In de minuut 66, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Crystal Palace in Liverpool.