1' Scheidsrechter Burak Pakkan fluit voor het begin van de eerste helft. Kasimpasa trapt af in Istanboel.
1' De bal is over de achterlijn geweest. Basaksehir mag een doeltrap nemen.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Burak Pakkan geeft een inworp aan Basaksehir op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
3' Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Basaksehir een vrije trap op de eigen helft.
4' Arbiter Burak Pakkan kent een vrije trap toe aan Basaksehir op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Kasimpasa krijgt van scheidsrechter Burak Pakkan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' Scheidsrechter Burak Pakkan kent Basaksehir een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
7' Inworp Kasimpasa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' In de minuut 8, Buitenspel Kasimpasa.
9' Basaksehir mag een hoekschop nemen vanaf links via Deniz Turuc in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
9' Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Kasimpasa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Basaksehir.
10' In de minuut 10, Inworp op de eigen helft voor Basaksehir.
11' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
11' Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Basaksehir een doeltrap.
14' In de minuut 14, In Istanboel krijgt Basaksehir op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
14' De verdediging van Basaksehir blokkeert een schot van Nuno da Costa (Kasimpasa) in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
15' In de minuut 15, In Istanboel krijgt Basaksehir op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Burak Pakkan.
16' Scheidsrechter Burak Pakkan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
16' In de minuut 16, Inworp voor Basaksehir in Recep Tayyip Erdogan Stadium op de eigen helft.
17' Inworp voor Kasimpasa op de helft van Basaksehir.
17' In de minuut 17, Inworp Basaksehir. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
18' Inworp voor Kasimpasa in de buurt van het vijandige doel in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
19' Inworp op de eigen helft voor Kasimpasa.
19' In de minuut 19, Arbiter Burak Pakkan kent een vrije trap toe aan Kasimpasa op de eigen helft.
21' Lucas Lima (Basaksehir) staat buitenspel in Istanboel, gezien door scheidsrechter Burak Pakkan.
22' Scheidsrechter Burak Pakkan geeft een inworp aan Kasimpasa op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
23' In de minuut 23, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
24' Doeltrap voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
24' Basaksehir komt op een 0-1 voorsprong in Istanboel via Serdar Gürler!
24' In de minuut 24, De assist kwam van Deniz Turuc.
28' Inworp voor Basaksehir in Recep Tayyip Erdogan Stadium op de eigen helft.
28' Vrije trap voor Kasimpasa op de helft van Basaksehir.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Burak Pakkan kent een vrije trap toe aan Kasimpasa op een gevaarlijke plek voor Basaksehir.
29' Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Basaksehir een vrije trap op de eigen helft.
30' Scheidsrechter Burak Pakkan kent een vrije trap toe aan Basaksehir, te nemen op de helft van Kasimpasa.
31' In de minuut 31, Kasimpasa krijgt van scheidsrechter Burak Pakkan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' Scheidsrechter Burak Pakkan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33' Kasimpasa krijgt van scheidsrechter Burak Pakkan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' In de minuut 33, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
35' In Istanboel krijgt Basaksehir op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Burak Pakkan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' De scherpte ontbreekt bij Mamadou Fall (Kasimpasa). Zijn poging mist doel.
38' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Basaksehir in Istanboel.
39' Hoekschop voor Basaksehir in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Deniz Turuc neemt deze vanaf links.
39' In de minuut 39, Een schot van Deniz Turuc (Basaksehir) wordt tegengehouden door de verdediging van Kasimpasa in Istanboel.
40' Basaksehir krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Pakkan op de helft van Kasimpasa.
40' In de minuut 40, Inworp op de eigen helft voor Kasimpasa.
40' Scheidsrechter Burak Pakkan kent Basaksehir een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
40' Arbiter Burak Pakkan kent een vrije trap toe aan Kasimpasa op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Burak Pakkan geeft een inworp aan Basaksehir op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
44' Inworp Basaksehir. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Inworp voor Basaksehir in Recep Tayyip Erdogan Stadium op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Basaksehir verdedigt een schot van Aytac Kara, waardoor Kasimpasa niet tot scoren komt.
45' + 2 Gökhan Gul mist het doel en scoort niet voor Kasimpasa.
45' + 2 Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Basaksehir een doeltrap.
45' + 2 In de minuut 45, 1 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' De eerste helft is afgelopen in Istanboel's Recep Tayyip Erdogan Stadium.
46' Scheidsrechter Burak Pakkan geeft het startsein voor de tweede helft in Istanboel. Basaksehir trapt af.
46' In de minuut 46, Kasimpasa moet opletten als Basaksehir van scheidsrechter Burak Pakkan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
47' Inworp voor Kasimpasa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
48' Iron Gomis mist een kopkans voor Kasimpasa.
48' In de minuut 48, De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
49' Kasimpasa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Pakkan op de helft van Basaksehir.
49' Inworp voor Kasimpasa op de helft van Basaksehir.
50' In de minuut 50, In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
50' Inworp op de eigen helft voor Basaksehir.
50' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Kasimpasa een vrije trap op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Burak Pakkan geeft een gele kaart aan Emirhan İlkhan (Basaksehir).
52' In Istanboel krijgt Basaksehir op de eigen helft een vrije trap te nemen.
54' In de minuut 54, Doelpunt! Basaksehir breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Philippe Keny.
56' Kasimpasa mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Basaksehir in Istanboel.
54' De voorzet kwam van Jerome Opoku.
57' In de minuut 57, Haris Hajradinovic neemt de door scheidsrechter Burak Pakkan gegeven hoekschop voor Kasimpasa in Istanboel.
57' De verdediging van Basaksehir blokkeert een schot van Iron Gomis (Kasimpasa).
58' Nuno da Costa (Kasimpasa) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Basaksehir.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Basaksehir een vrije trap op de eigen helft.
60' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Basaksehir in Istanboel.
61' Bij Basaksehir bevindt Deniz Turuc zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Burak Pakkan.
61' In de minuut 61, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
62' In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
62' Een schot van Mortadha Ben Ouanes (Kasimpasa) smoort in de verdediging van Basaksehir.
62' In de minuut 62, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
63' Scheidsrechter Burak Pakkan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
64' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
66' In de minuut 66, Inworp Kasimpasa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67' Kasimpasa krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Burak Pakkan in Istanboel.
67' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Basaksehir in de buurt van het doel van Kasimpasa.
67' In de minuut 67, Andreas Gianniotis (Kasimpasa) krijgt een eerste gele kaart.
68' Het voorbereidende werk werd verricht door Leo Duarte.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Burak Pakkan geeft een inworp aan Basaksehir op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
73' Inworp voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium op de eigen helft.
74' Scheidsrechter Burak Pakkan kent Kasimpasa een inworp toe op de helft van Basaksehir.
74' In de minuut 74, Kasimpasa krijgt een schietkans via Mortadha Ben Ouanes, maar scoort niet.
75' Het spel ligt even stil: Omer Ali Sahiner (Basaksehir) is geblesseerd.
75' Er wordt weer gevoetbald!
75' In de minuut 75, Omer Ali Sahiner kan weer verder bij Basaksehir.
76' De uitploeg vervangt Omer Ali Sahiner door Leo Dubois.
76' Wissel in Istanboel: Joao Figueiredo vervangt Deniz Turuc bij Basaksehir.
76' In de minuut 76, De 3 wissel van Basaksehir. Mehdi Abeid komt erin voor Emirhan İlkhan in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
77' Inworp voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium op de eigen helft.
77' Kasimpasa krijgt van scheidsrechter Burak Pakkan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77' In de minuut 77, Vergeefse doelpoging Serdar Gürler (Basaksehir).
77' Basaksehir krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Pakkan op de helft van Kasimpasa.
78' De bal is over de achterlijn geweest. Kasimpasa mag een doeltrap nemen.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Burak Pakkan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' Inworp voor Kasimpasa op de helft van Basaksehir.
80' Vanaf links mag Gökhan Gul een hoekschop nemen voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
82' In de minuut 82, Inworp voor Kasimpasa in de buurt van het vijandige doel in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
82' Vrije trap in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Op de helft van Basaksehir mag Kasimpasa een vrije trap nemen.
83' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Burak Pakkan aan de thuisploeg.
84' In de minuut 84, Recep Tayyip Erdogan Stadium ziet de poging van Gökhan Gul smoren in de verdediging van Basaksehir.
84' Hoekschop voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Gökhan Gul neemt deze vanaf links.
84' Kasimpasa mag een hoekschop nemen vanaf links via Gökhan Gul in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
85' In de minuut 85, Kans voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium! De kopbal van Nuno da Costa mist het doel.
85' Doeltrap voor Basaksehir in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
86' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Burak Pakkan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
86' In de minuut 86, Gökhan Gul (Kasimpasa) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Basaksehir in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
87' Een schot van Mamadou Fall (Kasimpasa) wordt tegengehouden door de verdediging van Basaksehir in Istanboel.
87' Vanaf links mag Gökhan Gul een hoekschop nemen voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
88' In de minuut 88, Arbiter Burak Pakkan kent een vrije trap toe aan Basaksehir op de eigen helft.
88' Selim Dilli vervangt Haris Hajradinovic bij de thuisploeg.
88' Trainer Sami Ugurlu (Kasimpasa) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Aytac Kara door Emirhan Yigit.
89' In de minuut 89, Basaksehir heeft Berkay Ozcan gewisseld. Berkay Aydogmus neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cagdas Atan.