1' De eerste helft gaat van start in Houston. Guadeloupe mag aftrappen.
2' In de minuut 2, Inworp voor Guadeloupe ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Houston.
2' Guadeloupe schiet tussen de palen, maar Thierry Ambrose ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Houston.
3' De scherpte ontbreekt bij Yasniel Matos Rodriguez (Cuba). Zijn poging mist doel in Houston.
3' In de minuut 3, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guadeloupe in Houston.
4' Guadeloupe mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Cuba in Houston.
4' Vanaf rechts mag Jordan Leborgne een hoekschop nemen voor Guadeloupe in Shell Energy Stadium.
5' In de minuut 5, Inworp voor Cuba in Shell Energy Stadium op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros geeft een inworp aan Cuba op de eigen helft in Shell Energy Stadium.
6' Scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros geeft Cuba een vrije trap op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros geeft Cuba een doeltrap.
10' Cuba krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros op de helft van Guadeloupe.
10' In Houston krijgt Cuba op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' In de minuut 11, Vergeefse doelpoging Matthias Phaeton (Guadeloupe) in Shell Energy Stadium.
12' Guadeloupe mag een hoekschop nemen vanaf links via Jordan Leborgne in Shell Energy Stadium.
12' Inworp op de eigen helft voor Cuba.
13' In de minuut 13, Guadeloupe komt op een 0-1 voorsprong in Houston via Matthias Phaeton!
13' Het voorbereidende werk werd verricht door Steve Solvet.
15' Vrije trap in Shell Energy Stadium. Op de helft van Cuba mag Guadeloupe een vrije trap nemen.
16' In de minuut 16, Een doelpoging van Anthony Baron (Guadeloupe) in Houston mist scherpte.
16' Doeltrap voor Cuba in Shell Energy Stadium.
18' Jorge Luis Corrales neemt de door scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros gegeven hoekschop voor Cuba in Houston.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros kent Cuba een inworp toe op de helft van Guadeloupe.
20' Shell Energy Stadium ziet hoe Aricheell Hernandez op doel schiet, maar niet scoort voor Cuba.
22' Scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros kent een vrije trap toe aan Guadeloupe op een gevaarlijke plek voor Cuba.
23' In de minuut 23, Jordan Tell raakt geblesseerd bij Guadeloupe en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
25' Bij Guadeloupe komt Ange-Freddy Plumain er in. Hij vervangt Jordan Tell.
26' Hoekschop voor Cuba in Shell Energy Stadium. Jorge Luis Corrales neemt deze vanaf links.
27' In de minuut 27, Inworp voor Cuba in de buurt van het vijandige doel in Shell Energy Stadium.
27' Een schot van Maikel Reyes (Cuba) wordt tegengehouden door de verdediging van Guadeloupe in Houston.
27' Cuba krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros in Houston.
29' In de minuut 29, Een doelpoging van Willian Pozo-Venta (Cuba) mist scherpte.
29' De bal is over de achterlijn geweest. Guadeloupe mag een doeltrap nemen.
30' Inworp voor Cuba op de helft van Guadeloupe.
30' In de minuut 30, Yasniel Matos Rodriguez (Cuba) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Guadeloupe in Shell Energy Stadium.
31' Hoekschop voor Cuba in Shell Energy Stadium. Luis Javier Paradela Diaz neemt deze vanaf rechts.
32' Arbiter Ivan Arcides Barton Cisneros kent een vrije trap toe aan Cuba op de eigen helft.
33' In de minuut 33, Doeltrap voor Guadeloupe in Shell Energy Stadium.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Cuba mag een doeltrap nemen.
35' Cuba krijgt van scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' In de minuut 35, Inworp voor Guadeloupe in Shell Energy Stadium op de eigen helft.
37' Inworp op de eigen helft voor Guadeloupe.
38' Cuba krijgt van scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' In de minuut 38, Buitenspel Cuba.
40' Scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros kent een vrije trap toe aan Guadeloupe, te nemen op de helft van Cuba.
40' De poging van Andrew Gravillon (Guadeloupe) mist doel in Shell Energy Stadium.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros geeft Cuba een doeltrap.
40' Vrije trap voor Cuba op de helft van Guadeloupe.
41' In de minuut 41, De assist kwam van Jordan Leborgne.
43' Thierry Ambrose met de assist.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Cedric Avinel (Guadeloupe) in Shell Energy Stadium.
45' We spelen 5 minuten extra in Shell Energy Stadium.
45' + 1 Vrije trap in Shell Energy Stadium. Op de helft van Cuba mag Guadeloupe een vrije trap nemen.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Ivan Arcides Barton Cisneros geeft een inworp aan Cuba op de eigen helft in Shell Energy Stadium.
45' De eerste helft is voorbij.