1' Kasimpasa trapt af wanneer scheidsrechter Burak Seker in Pendik Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In Pendik Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' In de minuut 2, Pendikspor in buitenspelpositie.
3' Inworp voor Kasimpasa in Pendik Stadium op de eigen helft.
4' Scheidsrechter Burak Seker geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Pendik Stadium.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Kasimpasa.
5' Scheidsrechter Burak Seker geeft Pendikspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kasimpasa.
6' Eigen doelpunt! Joher Khadim Rassoul werkt de bal achter de eigen doelman en brengt de stand zo op 0-1.
7' In de minuut 7, Buitenspel Pendikspor. Scheidsrechter Burak Seker fluit de thuisploeg terug in Pendik Stadium.
8' Vanaf links mag Nuno Sequeira een hoekschop nemen voor Pendikspor in Pendik Stadium.
8' Arbiter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Kasimpasa op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Inworp Pendikspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' Scheidsrechter Burak Seker kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Inworp voor Kasimpasa op de helft van Pendikspor.
11' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pendik Stadium.
11' Iron Gomis (Kasimpasa) krijgt geel van scheidsrechter Burak Seker in Pendik Stadium en moet oppassen.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Burak Seker fluit voor buitenspel van Pendikspor.
16' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Pendik Stadium.
17' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
18' In de minuut 18, In Istanboel krijgt Pendikspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
18' De uitploeg incasseert geel op naam van Yasin Ozcan.
19' De stand is weer in evenwicht (1-1) na een kopgoal van Umut Nayir (Pendikspor).
22' Scheidsrechter Burak Seker kent Pendikspor een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
23' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Burak Seker geeft Kasimpasa een doeltrap.
23' Inworp Pendikspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
25' Het staat 1-2 in Pendik Stadium! Gökhan Gul zet de uitploeg op voorsprong.
26' In de minuut 26, Kasimpasa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Seker op de helft van Pendikspor.
26' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pendikspor in Istanboel.
27' Buitenspelpositie Kasimpasa.
29' In de minuut 29, Kasimpasa krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Burak Seker in Istanboel.
29' Inworp voor Pendikspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
30' Scheidsrechter Burak Seker geeft een inworp aan Kasimpasa op de eigen helft in Pendik Stadium.
31' In de minuut 31, Inworp op de eigen helft voor Pendikspor.
32' Mamadou Fall mist het doel en scoort niet voor Kasimpasa in Pendik Stadium.
32' Doeltrap voor Pendikspor in Pendik Stadium.
32' In de minuut 32, Buitenspel van de thuisploeg.
33' Buitenspel Kasimpasa.
34' Pendikspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Seker op de helft van Kasimpasa.
35' In de minuut 35, Inworp voor Pendikspor in de buurt van het vijandige doel in Pendik Stadium.
37' Inworp voor Kasimpasa in Pendik Stadium op de eigen helft.
37' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
37' In de minuut 37, Inworp voor Kasimpasa op de helft van Pendikspor.
38' Inworp Pendikspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' Pendikspor krijgt van scheidsrechter Burak Seker op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Burak Seker kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
42' Een doelpoging van Joher Khadim Rassoul (Pendikspor) mist scherpte.
42' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
43' In de minuut 43, Penalty toegekend aan Pendikspor.
44' Scheidsrechter Burak Seker geeft een gele kaart aan Alpaslan Ozturk (Pendikspor).
44' Doelpunt! Een benutte strafschop van Mame Thiam betekent de 2-2 gelijkmaker voor Pendikspor! Het kan in Istanboel nog alle kanten op.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Burak Seker fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Istanboel.
45' + 1 In Istanboel worden nog 3 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Kasimpasa in de buurt van het doel van Pendikspor.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Burak Seker geeft een inworp aan Kasimpasa op de eigen helft in Pendik Stadium.
45' + 2 Scheidsrechter Burak Seker geeft Pendikspor een vrije trap op de eigen helft.
45' + 3 Kasimpasa moet opletten als Pendikspor van scheidsrechter Burak Seker een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Istanboel's Pendik Stadium.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Pendikspor.
46' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Pendik Stadium.
47' In de minuut 47, In Pendik Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
48' Scheidsrechter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Kasimpasa, te nemen op de helft van Pendikspor.
48' Vrije trap in Pendik Stadium. Op de helft van Pendikspor mag Kasimpasa een vrije trap nemen.
49' In de minuut 49, De bal is over de achterlijn geweest. Pendikspor mag een doeltrap nemen.
50' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Burak Seker.
51' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kasimpasa in Istanboel.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Burak Seker kent Pendikspor een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
52' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
53' De bal is over de achterlijn geweest. Kasimpasa mag een doeltrap nemen.
54' In de minuut 54, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
54' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
55' Inworp voor Pendikspor in Pendik Stadium op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Arbiter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Kasimpasa op de eigen helft.
56' Scheidsrechter Burak Seker geeft Pendikspor een vrije trap op de eigen helft.
56' Inworp op de eigen helft voor Kasimpasa.
57' In de minuut 57, Het spel ligt even stil in Istanboel. Sadik Ciftpinar (Kasimpasa) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
58' Kasimpasa heeft Sadik Ciftpinar gewisseld. Taylan Utku Aydin neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sami Ugurlu.
58' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Burak Seker laat verder spelen.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Burak Seker kent Pendikspor een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
59' Pendikspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Seker op de helft van Kasimpasa.
60' Inworp Kasimpasa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61' In de minuut 61, Inworp op de eigen helft voor Kasimpasa.
62' Doeltrap voor Kasimpasa in Pendik Stadium.
63' In de minuut 63, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Burak Seker een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
64' Ogulcan Caglayan raakt geblesseerd bij Kasimpasa en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
62' Pendikspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Burak Seker in Istanboel.
64' De wedstrijd gaat weer verder.
65' In de minuut 65, Inworp voor Pendikspor in Pendik Stadium op de eigen helft.
66' In Istanboel krijgt Pendikspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66' Ogulcan Caglayan (Kasimpasa) is weer terug binnen de lijnen.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Burak Seker kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70' Vrije trap voor Kasimpasa op de helft van Pendikspor.
72' Scheidsrechter Burak Seker geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Pendik Stadium.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Burak Seker geeft Kasimpasa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pendikspor.
72' Nuno da Costa mist het doel en scoort niet voor Kasimpasa.
72' Scheidsrechter Burak Seker geeft Pendikspor een doeltrap.
73' In de minuut 73, Kasimpasa krijgt van scheidsrechter Burak Seker op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74' Doeltrap voor Pendikspor in Pendik Stadium.
75' Inworp op de eigen helft voor Pendikspor.
75' In de minuut 75, Abdoulay Diaby vervangt Erencan Yardimci bij de thuisploeg.
75' Trainer Sami Ugurlu (Kasimpasa) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Ogulcan Caglayan door Julien Ngoy.
76' Scheidsrechter Burak Seker kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Inworp voor Pendikspor in Pendik Stadium op de eigen helft.
78' In Pendik Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78' Vrije trap voor Pendikspor op de helft van Kasimpasa.
79' In de minuut 79, De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
79' Inworp voor Pendikspor op de helft van Kasimpasa.