1' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj fluit voor het begin van de eerste helft. Montpellier trapt af in Montpellier.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj kent een vrije trap toe aan Montpellier, te nemen op de helft van Lille.
1' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj geeft Montpellier een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lille.
2' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj geeft een inworp aan Lille op de eigen helft in Stade de la Mosson.
3' In de minuut 3, Inworp voor Lille op de helft van Montpellier.
4' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
4' Buitenspel Lille. Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj fluit de uitploeg terug in Stade de la Mosson.
5' In de minuut 5, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Hakim Ben el Salem Hadj een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Montpellier.
6' Het spel ligt even stil: Maxime Esteve (Montpellier) is geblesseerd.
6' Er wordt weer gevoetbald!
6' In de minuut 6, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stade de la Mosson.
7' Montpellier is weer compleet nu Maxime Esteve weer terug het veld in mag.
7' Inworp op de eigen helft voor Lille.
7' In de minuut 7, Inworp voor Montpellier in Stade de la Mosson op de eigen helft.
8' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' Montpellier krijgt van scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' In de minuut 9, Inworp Lille. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' Montpellier krijgt een schietkans via Teji Savanier, maar scoort niet.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Lille mag een doeltrap nemen.
12' In de minuut 12, Montpellier mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Lille in Montpellier.
12' Inworp voor Lille in Stade de la Mosson op de eigen helft.
13' Montpellier moet opletten als Lille van scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
13' In de minuut 13, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stade de la Mosson.
15' Stade de la Mosson ziet de poging van Tiago Santos smoren in de verdediging van Montpellier.
15' Arbiter Hakim Ben el Salem Hadj kent een vrije trap toe aan Montpellier op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj kent Lille een inworp toe op de helft van Montpellier.
18' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj geeft Montpellier een vrije trap op de eigen helft.
19' In Montpellier krijgt Montpellier op de eigen helft een vrije trap te nemen.
20' In de minuut 20, Buitenspel Lille.
20' Vrije trap voor Lille op de helft van Montpellier.
22' Een doelpoging van Angel Gomes (Lille) mist scherpte.
22' In de minuut 22, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Montpellier in Montpellier.
23' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj legt de wedstrijd even stil om Angel Gomes (Lille) aan een blessure te laten behandelen in Montpellier.
24' Er wordt weer gevoetbald in Montpellier.
24' In de minuut 24, Angel Gomes (Lille) is weer terug binnen de lijnen.
26' De poging van Jonathan David (Lille) mist doel in Stade de la Mosson.
26' Doeltrap voor Montpellier in Stade de la Mosson.
26' In de minuut 26, Eerste gele kaart voor Christopher Jullien (Montpellier) in Montpellier.
27' Schot op doel van Akor Adams. Maar zonder doelpunt voor Montpellier als gevolg.
27' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Montpellier.
28' In de minuut 28, Vrije trap in Stade de la Mosson. Op de helft van Lille mag Montpellier een vrije trap nemen.
29' Buitenspel van de thuisploeg.
30' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj fluit voor buitenspel van Lille.
32' In de minuut 32, Wahbi Khazri schiet op doel maar scoort niet voor Montpellier in Montpellier.
32' Montpellier mag een hoekschop nemen vanaf links via Teji Savanier in Stade de la Mosson.
33' Joris Chotard mist het doel en scoort niet voor Montpellier.
33' In de minuut 33, De uitploeg krijgt een doeltrap in Montpellier.
34' Inworp voor Montpellier in de buurt van het vijandige doel in Stade de la Mosson.
34' Hoekschop voor Montpellier in Stade de la Mosson. Teji Savanier neemt deze vanaf rechts.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
37' Montpellier krijgt van scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' In de minuut 37, Ayyoub Bouaddi (Lille) krijgt een eerste gele kaart.
37' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Hakim Ben el Salem Hadj een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Montpellier.
38' Inworp voor Montpellier ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Montpellier.
38' In de minuut 38, Montpellier mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
39' Joris Chotard schiet op doel maar scoort niet voor Montpellier.
39' Montpellier krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj in Montpellier.
39' In de minuut 39, Arbiter Hakim Ben el Salem Hadj kent een vrije trap toe aan Lille op de eigen helft.
40' Akor Adams (Montpellier) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
40' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj geeft Lille een doeltrap.
41' In de minuut 41, Lille krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj op de helft van Montpellier.
41' Montpellier moet opletten als Lille van scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
42' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stade de la Mosson.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj geeft Lille een vrije trap op de eigen helft.
44' Een schot van Tiago Santos (Lille) wordt tegengehouden door de verdediging van Montpellier in Montpellier.
45' + 1 Vanaf links mag Angel Gomes een hoekschop nemen voor Lille in Stade de la Mosson.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj geeft Lille een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Montpellier.
45' + 1 Nog 2 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Akor Adams mist het doel en scoort niet voor Montpellier in Stade de la Mosson.
45' + 1 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Lille mag een doeltrap nemen.
45' + 2 Twee keer geel en dus rood in Montpellier: Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj stuurt Ayyoub Bouaddi vroegtijdig naar de kleedkamer. Lille moet nu met een man minder verder.
45' + 2 In Montpellier krijgt Montpellier op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj aan dat we gaan rusten in Montpellier's Stade de la Mosson.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Lille trapt af.
46' Wissel in Montpellier: Tanguy Coulibaly vervangt Arnaud Nordin bij Montpellier.
47' In de minuut 47, De verdediging van Montpellier blokkeert een schot van Jonathan David (Lille) in Stade de la Mosson.
47' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Montpellier.
50' De scherpte ontbreekt bij Edon Zhegrova (Lille). Zijn poging mist doel.
50' In de minuut 50, Doeltrap voor Montpellier in Stade de la Mosson.
50' In Stade de la Mosson mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
52' Lille krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj op de helft van Montpellier.
53' In de minuut 53, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lille in Montpellier.
54' Inworp voor Montpellier ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Montpellier.
55' Inworp Montpellier. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
56' In de minuut 56, Lille krijgt van scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj op eigen helft een vrije trap toegewezen.
57' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj geeft Montpellier een doeltrap.
58' Vrije trap voor Lille op de helft van Montpellier.
59' In de minuut 59, Inworp op de eigen helft voor Montpellier.
60' Vergeefse doelpoging Akor Adams (Montpellier).
61' Gele kaart. Teji Savanier (Montpellier) gaat op de bon.
61' In de minuut 61, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stade de la Mosson.
61' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj geeft een inworp aan Lille op de eigen helft in Stade de la Mosson.
62' In Montpellier krijgt Lille op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' In de minuut 62, Gele kaart in Montpellier: Wahbi Khazri (Montpellier) gaat op de bon bij scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj.
63' Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj geeft Lille een vrije trap op de eigen helft.
63' Tanguy Coulibaly (Montpellier) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
64' In de minuut 64, Trainer Michel Der Zakarian (Montpellier) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Wahbi Khazri door Axel Gueguin.
64' Montpellier gebruikt de 3 wissel. Theo Sainte-Luce vervangt Lucas Mincarelli Davin.
66' Arbiter Hakim Ben el Salem Hadj kent een vrije trap toe aan Montpellier op de eigen helft.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj toont Tiago Santos (Lille) de gele kaart.
67' De verdediging van Montpellier blokkeert een schot van Gabriel Gudmundsson (Lille).
67' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Montpellier.
69' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Montpellier.
74' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stade de la Mosson.
75' In de minuut 75, Lille krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hakim Ben el Salem Hadj in Montpellier.
75' In Montpellier krijgt Montpellier op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80' Inworp voor Lille op de helft van Montpellier.
81' In de minuut 81, Inworp Lille. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.