1' De wedstrijd gaat van start. Dortmund heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
2' De poging van Marcel Sabitzer (Dortmund) mist doel in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
2' Doeltrap voor Darmstadt in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Deniz Aytekin kent een vrije trap toe aan Darmstadt, te nemen op de helft van Dortmund.
3' Gele kaart. Jamie Bynoe Gittens (Dortmund) gaat op de bon.
3' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
7' In de minuut 7, Inworp voor Darmstadt ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Darmstadt.
10' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Deniz Aytekin.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Dortmund mag een doeltrap nemen.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Darmstadt een vrije trap op de eigen helft.
11' Inworp op de eigen helft voor Darmstadt.
12' In de minuut 12, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
13' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Deniz Aytekin een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
17' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Darmstadt een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Dortmund.
17' In de minuut 17, In Merck-Stadion am Böllenfalltor mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
18' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent Darmstadt een inworp toe op de helft van Dortmund.
18' Inworp voor Dortmund in Merck-Stadion am Böllenfalltor op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Inworp voor Dortmund in de buurt van het vijandige doel in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
21' Dortmund krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin op de helft van Darmstadt.
24' Dortmund neemt een 0-1 voorsprong dankzij Julian Brandt.
26' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
28' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent Darmstadt een inworp toe op de helft van Dortmund.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een inworp aan Dortmund op de eigen helft in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
29' Inworp voor Dortmund op de helft van Darmstadt.
30' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Darmstadt.
31' In de minuut 31, Ian Maatsen (Dortmund) krijgt geel.
31' Darmstadt krijgt van scheidsrechter Deniz Aytekin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Marcel Schuhen (Darmstadt).
34' In de minuut 34, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Deniz Aytekin laat verder spelen.
34' In Merck-Stadion am Böllenfalltor ziet het publiek dat Marcel Schuhen (Darmstadt) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
34' Vrije trap in Merck-Stadion am Böllenfalltor. Op de helft van Darmstadt mag Dortmund een vrije trap nemen.
36' In de minuut 36, Arbiter Deniz Aytekin kent een vrije trap toe aan Dortmund op de eigen helft.
37' Dortmund krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin op de helft van Darmstadt.
39' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Dortmund een doeltrap.
41' In de minuut 41, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Dortmund in Darmstadt.
42' Donyell Malen mist het doel en scoort niet voor Dortmund.
42' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Darmstadt een doeltrap.
45' In Merck-Stadion am Böllenfalltor mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' In de minuut 45, Dortmund krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin in Darmstadt.
45' Scheidsrechter Deniz Aytekin laat nog 3 minuten doorspelen in Darmstadt.
45' + 2 In de minuut 45, In Merck-Stadion am Böllenfalltor mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 Scheidsrechter Deniz Aytekin kent Dortmund een inworp toe op de helft van Darmstadt.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Deniz Aytekin aan dat we gaan rusten in Darmstadt's Merck-Stadion am Böllenfalltor.