1' Adana heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
2' In de minuut 2, Inworp voor Galatasaray ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
2' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Adana in Istanboel.
4' In de minuut 4, Younes Belhanda neemt de door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen gegeven hoekschop voor Adana in Istanboel.
4' Doeltrap voor Galatasaray in Rams Park.
6' Rams Park ziet hoe Mauro Icardi op doel schiet, maar niet scoort voor Galatasaray.
7' In de minuut 7, Adana krijgt van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft een inworp aan Galatasaray op de eigen helft in Rams Park.
8' Inworp voor Galatasaray in Rams Park op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Abdulkadir Bitigen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
8' Galatasaray krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen in Istanboel.
9' Abdulkerim Bardakci mist een kopkans voor Galatasaray.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Adana een doeltrap.
10' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
11' Galatasaray krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen op de helft van Adana.
11' In de minuut 11, Een doelpoging van Kerem Demirbay (Galatasaray) mist scherpte.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Adana mag een doeltrap nemen.
13' De poging van Mauro Icardi (Galatasaray) mist doel in Rams Park.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Adana een doeltrap.
14' Inworp op de eigen helft voor Adana.
15' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Rams Park.
16' In de minuut 16, Inworp Adana. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' Vanaf rechts mag Dries Mertens een hoekschop nemen voor Galatasaray in Rams Park.
17' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Galatasaray een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Adana.
18' In de minuut 18, De verdediging van Adana blokkeert een schot van Kerem Demirbay (Galatasaray).
18' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
19' Inworp voor Galatasaray in de buurt van het vijandige doel in Rams Park.
20' In de minuut 20, De poging van Abdulkerim Bardakci (Galatasaray) mist doel.
20' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Adana in Istanboel.
21' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent Galatasaray een inworp toe op de helft van Adana.
22' De voorzet kwam van Muhammed Kerem Akturkoglu.
23' Vergeefse doelpoging Yusuf Sari (Adana).
24' In de minuut 24, Vrije trap voor Adana op de helft van Galatasaray.
25' Hoekschop voor Adana in Rams Park. Yusuf Sari neemt deze vanaf rechts.
25' Poging met het hoofd van Nani. Maar geen doelpunt voor Adana.
25' In de minuut 25, Galatasaray moet opletten als Adana van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
26' Adana mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
27' Doeltrap voor Galatasaray in Rams Park.
28' In de minuut 28, Galatasaray mag een hoekschop nemen vanaf links via Kerem Demirbay in Rams Park.
28' Poging met het hoofd van Abdulkerim Bardakci (Galatasaray), maar hij mist het doel.
28' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
29' Mauro Icardi deed het voorbereidende werk.
30' Muhammed Kerem Akturkoglu raakt geblesseerd bij Galatasaray en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
30' In de minuut 30, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
31' Galatasaray is weer compleet nu Muhammed Kerem Akturkoglu weer terug het veld van Rams Park in mag.
31' Inworp voor Galatasaray op de helft van Adana.
32' In de minuut 32, Galatasaray mag een hoekschop nemen vanaf links via Kerem Demirbay in Rams Park.
32' Een schot van Kerem Demirbay (Galatasaray) wordt tegengehouden door de verdediging van Adana in Istanboel.
33' In Rams Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' In de minuut 34, Vanaf rechts mag Kerem Demirbay een hoekschop nemen voor Galatasaray in Rams Park.
35' Dries Mertens mist het doel en scoort niet voor Galatasaray in Rams Park.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Adana mag een doeltrap nemen.
35' In de minuut 35, De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
36' Arbiter Abdulkadir Bitigen kent een vrije trap toe aan Adana op de eigen helft.
37' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
37' In de minuut 37, In Istanboel krijgt Adana op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' Eerste gele kaart voor Tete (Galatasaray) in Istanboel.
38' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Adana een vrije trap op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Inworp voor Adana in de buurt van het vijandige doel in Rams Park.
39' De bal is over de achterlijn geweest. Galatasaray mag een doeltrap nemen.
40' Inworp Adana. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
41' In de minuut 41, Hoekschop voor Galatasaray in Rams Park. Muhammed Kerem Akturkoglu neemt deze vanaf rechts.
41' Mauro Icardi (Galatasaray) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
41' Doeltrap voor Adana in Rams Park.
42' In de minuut 42, Arbiter Abdulkadir Bitigen kent een vrije trap toe aan Adana op de eigen helft.
44' Galatasaray verdedigt een schot van Younes Belhanda, waardoor Adana niet tot scoren komt.
44' De scherpte ontbreekt bij Emre Akbaba (Adana). Zijn poging mist doel in Istanboel.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Galatasaray een doeltrap.
45' Adana krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen in Istanboel.
45' Inworp op de eigen helft voor Galatasaray.
45' + 1 In de minuut 45, We krijgen 2 minuten extra tijd.
45' + 2 Penalty! Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Adana een strafschop in Istanboel.
45' + 3 Gele kaart in Istanboel. Fernando Muslera is er volgende wedstrijd niet bij voor Galatasaray.
45' + 4 In de minuut 45, Doelpunt! Mbaye Niang benut een penalty voor Adana en komt dichterbij tot 2-1.
45' + 4 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
45' + 5 Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Galatasaray in de buurt van het doel van Adana.
45' + 5 In de minuut 45, Achterin bij Adana wordt de kopbal van Victor Nelsson (Galatasaray) tegengehouden.
45' + 5 Buitenspel Galatasaray.
45' + 6 In Rams Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Begin van de tweede helft. Galatasaray verzorgt de aftrap.
46' De 1 wissel van Adana. David Akintola komt erin voor Nani in Rams Park.
46' In de minuut 46, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Adana in Istanboel.
47' Een schot van Younes Belhanda (Adana) wordt geblokkeerd door een verdediger van Galatasaray.
47' Inworp voor Adana ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
48' In de minuut 48, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
49' Tete (Galatasaray) schiet de bal op de lat.
49' Galatasaray krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen op de helft van Adana.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft een inworp aan Adana op de eigen helft in Rams Park.
50' Doeltrap voor Adana in Rams Park.
50' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Rams Park.
51' In de minuut 51, Adana moet opletten als Galatasaray van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
51' Het spel ligt even stil in Istanboel. Jonas Svensson (Adana) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
52' De wedstrijd is weer hervat.
52' In de minuut 52, Jonas Svensson lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Adana.
52' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent Galatasaray een inworp toe op de helft van Adana.
53' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent een vrije trap toe aan Galatasaray, te nemen op de helft van Adana.
54' In de minuut 54, Inworp voor Galatasaray op de helft van Adana.
54' Inworp voor Adana in Rams Park op de eigen helft.
54' In Istanboel krijgt Galatasaray op de eigen helft een vrije trap te nemen.
56' In de minuut 56, Lucas Torreira mist het doel en scoort niet voor Galatasaray.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Adana in Istanboel.
57' Inworp op de eigen helft voor Adana.
57' In de minuut 57, Adana krijgt van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
59' Doelpoging Galatasaray! Het schot van Muhammed Kerem Akturkoglu gaat niet tussen de palen in Istanboel.
59' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
59' In de minuut 59, Inworp Galatasaray. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Rams Park.
61' De scherpte ontbreekt bij Yusuf Sari (Adana). Zijn poging mist doel.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Galatasaray een doeltrap.
62' Inworp voor Adana in Rams Park op de eigen helft.
63' De bal is over de achterlijn geweest. Adana mag een doeltrap nemen.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Galatasaray een vrije trap op de eigen helft.
64' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
64' Galatasaray brengt Kaan Ayhan in de plaats van Kerem Demirbay.
64' In de minuut 64, Wissel in Istanboel: Wilfried Zaha vervangt Dries Mertens bij Galatasaray.
65' Bij Adana komt Benjamin Stambouli er in. Hij vervangt Emre Akbaba.
65' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Galatasaray een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Adana.
66' In de minuut 66, Yusuf Sari mist het doel en scoort niet voor Adana.
66' Doeltrap voor Galatasaray in Rams Park.
67' In Istanboel krijgt Galatasaray op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67' In de minuut 67, Buitenspelpositie Adana.
68' Schot op doel van Tete. Maar zonder doelpunt voor Galatasaray als gevolg.
68' Muhammed Kerem Akturkoglu neemt de door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen gegeven hoekschop voor Galatasaray in Istanboel.
69' In de minuut 69, Een doelpoging van Tete (Galatasaray) in Istanboel mist scherpte.
69' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
71' Vanaf rechts mag Yusuf Sari een hoekschop nemen voor Adana in Rams Park.
71' In de minuut 71, De kopbal van Semih Guler (Adana) mist het doel van de tegenstander.
71' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Galatasaray een doeltrap.
71' In Rams Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft een inworp aan Adana op de eigen helft in Rams Park.
72' Adana krijgt een schietkans via Yusuf Sari, maar scoort niet in Rams Park.
74' Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74' In de minuut 74, De uitploeg wisselt Mbaye Niang voor Yusuf Barasi.
74' De uitploeg vervangt Younes Belhanda door Edouard Michut.
75' Inworp voor Galatasaray ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft een inworp aan Adana op de eigen helft in Rams Park.