1' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu fluit voor het begin van de eerste helft. Adana trapt af in Istanboel.
2' De bal is over de achterlijn geweest. Adana mag een doeltrap nemen.
3' In de minuut 3, Kopbal richting doel! Mame Thiam (Pendikspor) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Istanboel.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Adana in Istanboel.
4' In Istanboel krijgt Adana op de eigen helft een vrije trap te nemen.
4' In de minuut 4, Inworp voor Pendikspor op de helft van Adana.
5' In Pendik Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent Adana een inworp toe op de helft van Pendikspor.
6' In de minuut 6, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Halil Akbunar (Pendikspor).
6' De onderbreking is afgelopen in Istanboel.
6' In Istanboel kan Halil Akbunar (Pendikspor) weer verder.
8' In de minuut 8, De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
8' Adana moet opletten als Pendikspor van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
10' Inworp voor Adana in Pendik Stadium op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Doeltrap voor Adana in Pendik Stadium.
11' Mame Thiam met de assist.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent een vrije trap toe aan Adana, te nemen op de helft van Pendikspor.
13' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Pendikspor een doeltrap.
14' Een schot van Emre Akbaba (Adana) smoort in de verdediging van Pendikspor.
15' In de minuut 15, Pendikspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Nuno Sequeira in Pendik Stadium.
15' Arbiter Direnc Tonusluoglu kent een vrije trap toe aan Adana op de eigen helft.
16' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Direnc Tonusluoglu.
17' In de minuut 17, Een doelpoging van Yusuf Barasi (Adana) in Istanboel mist scherpte.
17' Doeltrap voor Pendikspor in Pendik Stadium.
18' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' In de minuut 19, De verdediging van Pendikspor blokkeert een schot van Yusuf Erdogan (Adana).
20' Vanaf links mag Nabil Alioui een hoekschop nemen voor Adana in Pendik Stadium.
20' De scherpte ontbreekt bij Edouard Michut (Adana). Zijn poging mist doel.
20' In de minuut 20, De bal is over de achterlijn geweest. Pendikspor mag een doeltrap nemen.
20' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
21' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Pendikspor een vrije trap op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Inworp voor Pendikspor in de buurt van het vijandige doel in Pendik Stadium.
22' Het voorbereidende werk werd verricht door Mame Thiam.
23' In de minuut 23, Pape Abou Cisse raakt geblesseerd bij Adana en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
24' Er wordt weer gevoetbald in Istanboel.
24' Adana is weer compleet nu Pape Abou Cisse weer terug het veld van Pendik Stadium in mag.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft een inworp aan Adana op de eigen helft in Pendik Stadium.
24' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Pendik Stadium.
25' Adana krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu op de helft van Pendikspor.
27' In de minuut 27, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
27' Adana krijgt van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' Inworp voor Adana ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
28' In de minuut 28, Emre Akbaba schiet op doel maar scoort niet voor Adana.
29' Inworp Adana. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' Adana schiet tussen de palen, maar Edouard Michut ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Istanboel.
30' In de minuut 30, Hoekschop voor Adana in Pendik Stadium. Emre Akbaba neemt deze vanaf rechts.
30' Inworp op de eigen helft voor Pendikspor.
31' Inworp voor Adana op de helft van Pendikspor.
31' In de minuut 31, Inworp Pendikspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' In Istanboel krijgt Adana op de eigen helft een vrije trap te nemen.
33' Adana krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu in Istanboel.
34' In de minuut 34, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pendikspor in Istanboel.
35' Adana krijgt van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Een doelpoging van Abdoulay Diaby (Pendikspor) mist scherpte.
35' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Adana een doeltrap.
36' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Direnc Tonusluoglu aan de uitploeg.
40' In de minuut 40, Pendikspor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Abdoulay Diaby in Pendik Stadium.
40' Doelpoging Pendikspor! Het schot van Joher Khadim Rassoul gaat niet tussen de palen in Istanboel.
40' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
42' In de minuut 42, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pendik Stadium.
42' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Pendikspor een vrije trap op de eigen helft.
43' Gele kaart. Halil Akbunar (Pendikspor) gaat op de bon.
43' In de minuut 43, Pendik Stadium ziet hoe Halil Akbunar op doel schiet, maar niet scoort voor Pendikspor.
44' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Direnc Tonusluoglu een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
44' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Pendikspor een doeltrap.
45' In de minuut 45, Inworp voor Adana in Pendik Stadium op de eigen helft.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Een schot van Mame Thiam (Pendikspor) wordt geblokkeerd door een verdediger van Adana.
45' + 3 In de minuut 45, Halil Akbunar mist het doel en scoort niet voor Pendikspor in Pendik Stadium.
45' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Adana mag een doeltrap nemen.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Direnc Tonusluoglu geeft het fluitsignaal in Pendik Stadium. Pendikspor mag de tweede helft aftrappen.
46' Bij Adana komt Tayfun Aydogan er in. Hij vervangt Yusuf Barasi.
46' Rahim Dursun vervangt Motez Nourani bij de uitploeg.
46' In de minuut 46, Vrije trap in Pendik Stadium. Op de helft van Adana mag Pendikspor een vrije trap nemen.
47' Edouard Michut blesseert zich bij Adana, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Pendik Stadium.
47' Er wordt weer gevoetbald!
48' In de minuut 48, In Pendik Stadium ziet het publiek dat Edouard Michut (Adana) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
48' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Pendikspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Adana.
49' De verdediging van Adana blokkeert een schot van Abdoulay Diaby (Pendikspor) in Pendik Stadium.
49' In de minuut 49, Buitenspel Adana. Abat Aimbetov wordt teruggefloten.
50' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
51' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Pendik Stadium.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft een inworp aan Adana op de eigen helft in Pendik Stadium.
51' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Emre Akbaba (Adana) in Pendik Stadium.
52' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu laat verder spelen.
53' In de minuut 53, Emre Akbaba (Adana) doet weer mee in Pendik Stadium.
54' Inworp op de eigen helft voor Pendikspor.
54' Vrije trap voor Adana op de helft van Pendikspor.
54' In de minuut 54, Vrije trap voor Adana op de helft van Pendikspor.
55' Een schot van Tayfun Aydogan (Adana) wordt tegengehouden door de verdediging van Pendikspor in Istanboel.
55' Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Pendik Stadium.
56' In de minuut 56, Inworp voor Pendikspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
57' Adana in buitenspelpositie.
60' Nabil Alioui (Adana) raakt geblesseerd in Istanboel. Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu legt de wedstrijd even stil.
60' In de minuut 60, De onderbreking is afgelopen.
60' Arbiter Direnc Tonusluoglu kent een vrije trap toe aan Adana op de eigen helft.
61' Nabil Alioui (Adana) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
62' In de minuut 62, Buitenspelpositie Halil Akbunar (Pendikspor).
62' Pendikspor gebruikt de 1 wissel. Welinton vervangt Abdoulay Diaby.
62' Inworp Pendikspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63' In de minuut 63, In Pendik Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63' Adana krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu op de helft van Pendikspor.
64' Adana krijgt van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' In de minuut 66, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Direnc Tonusluoglu een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
66' Joher Khadim Rassoul (Pendikspor) krijgt geel.
67' Arbiter Direnc Tonusluoglu kent een vrije trap toe aan Pendikspor op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Coach Hikmet Karaman (Adana) moet ingrijpen en brengt Ozan Demirbag voor de geblesseerde Nabil Alioui.
67' Wissel in Istanboel: Nani vervangt Abat Aimbetov bij Adana.
68' Schot op doel van Halil Akbunar. Maar zonder doelpunt voor Pendikspor als gevolg.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' Adana verdedigt een schot van Gokcan Kaya, waardoor Pendikspor niet tot scoren komt.
71' Gele kaart in Istanboel: Edouard Michut (Adana) gaat op de bon bij scheidsrechter Direnc Tonusluoglu.
71' In de minuut 71, Hoekschop voor Pendikspor in Pendik Stadium. Nuno Sequeira neemt deze vanaf links.
71' Pendikspor mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Adana in Istanboel.
71' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Pendik Stadium.
72' In de minuut 72, Halil Akbunar (Pendikspor) krijgt rood en moet eraf!
72' In Istanboel krijgt Adana op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72' Tayfun Aydogan van Adana is geblesseerd en het spel ligt even stil.