1' De eerste helft is begonnen. Bodrumspor trapt af.
4' Het voorbereidende werk werd verricht door Burak Coban.
25' Gele kaart in Bodrum: Mehmet Keskin (Giresunspor) gaat op de bon bij scheidsrechter Yunus Dursun.
31' Uzeyir Ergun deed het voorbereidende werk.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, Giresunspor trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' De uitploeg vervangt Ahmet Lutfu Kara door Mert Kurt.
63' Gele kaart. Musah Mohammed (Bodrumspor) gaat op de bon.
63' In de minuut 63, Talha Ulvan (Giresunspor) krijgt geel van scheidsrechter Yunus Dursun in Bodrum Ilce Stadi en moet oppassen.
63' De thuisploeg wisselt Musah Mohammed voor Ahmet Aslan.
74' Trainer Ismet Tasdemir gebruikt zijn 2 wissel. Gokdeniz Bayrakdar wordt door Haqi Osman vervangen bij de thuisploeg.
75' In de minuut 75, Wissel in Bodrum: Halil Sevinc vervangt Erkan Degismez bij Bodrumspor.
79' Scheidsrechter Yunus Dursun geeft een gele kaart aan Furkan Apaydin (Bodrumspor).
81' Doelpunt in Bodrum! Burak Coban vergroot de voorsprong tot 3-0 voor Bodrumspor.
83' In de minuut 83, Bodrumspor brengt Eray Akar in de plaats van Burak Coban.
83' Bodrumspor heeft Omar Imeri gewisseld. Ali Eren Iyican neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ismet Tasdemir.