1' Scheidsrechter Oguzhan Ugurlu geeft het startsein in Balıkesir. Giresunspor trapt af en de wedstrijd is begonnen.
11' De assist kwam van Rahmetullah Berisbek.
28' De bal gaat op de stip in 17 Eylul Stadium. Penalty voor Bandirmaspor.
29' In de minuut 29, Bandirmaspor maakt via een strafschop de 2-0 in Balıkesir en loopt verder uit. Doelpuntenmaker: Moussa Djitte.
39' Emirhan Aydogan legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 3-0!
44' Bandirmaspor loopt uit naar een comfortabele 4-0 voorsprong dankzij Moussa Djitte.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Oguzhan Ugurlu aan dat we gaan rusten in Balıkesir's 17 Eylul Stadium.
46' Oguzhan Ugurlu geeft het fluitsignaal in 17 Eylul Stadium. Bandirmaspor mag de tweede helft aftrappen.
46' Giresunspor brengt Ali Emirhan Akcay in de plaats van Mert Kurt.
63' In de minuut 63, De 1 wissel van Bandirmaspor. Mehmet Ozcan komt erin voor Emirhan Aydogan in 17 Eylul Stadium.
63' Wissel in Balıkesir: Metehan Mimaroglu vervangt Florian Jozefzoon bij Bandirmaspor.
63' Dogan Can Davas vervangt Navarone Foor bij de thuisploeg.
67' In de minuut 67, Trainer Serhat Guller (Giresunspor) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Sahin Dik door Ahmet Lutfu Kara.
67' De uitploeg vervangt Muhammet Turhan door Furkan Arda Kabaca.
75' Bandirmaspor heeft Taha Batuhan Yayikci gewisseld. Edson Mexer neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Huseyin Eroglu.