1' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias fluit voor het begin van de eerste helft. Barcelona trapt af in Valencia.
1' In de minuut 1, De bal is over de achterlijn geweest. Valencia mag een doeltrap nemen.
2' In Mestalla mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Schot op doel van Roman Yaremchuk. Maar zonder doelpunt voor Valencia als gevolg.
2' In de minuut 2, Hoekschop voor Valencia in Mestalla. Pepelu neemt deze vanaf rechts.
3' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Valencia.
4' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valencia.
5' In de minuut 5, Buitenspelpositie Barcelona.
5' Vanaf rechts mag Ilkay Gundogan een hoekschop nemen voor Barcelona in Mestalla.
5' Een schot van Alejandro Balde (Barcelona) wordt geblokkeerd door een verdediger van Valencia.
5' In de minuut 5, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
8' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Mestalla.
8' Valencia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias op de helft van Barcelona.
10' In de minuut 10, Doelpoging Barcelona! Het schot van Robert Lewandowski gaat niet tussen de palen in Valencia.
10' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Valencia.
10' Inworp voor Valencia op de helft van Barcelona.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Valencia.
11' Thierry Correia mist het doel en scoort niet voor Valencia in Mestalla.
11' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Valencia.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent Valencia een inworp toe op de helft van Barcelona.
12' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent Valencia een inworp toe op de helft van Barcelona.
13' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' In de minuut 13, Valencia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias op de helft van Barcelona.
14' Robert Lewandowski (Barcelona) raakt geblesseerd in Valencia. Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias legt de wedstrijd even stil.
15' De onderbreking is afgelopen.
15' In de minuut 15, Pepelu neemt de door scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias gegeven hoekschop voor Valencia in Valencia.
16' In Valencia wordt een kopbal van Cristhian Mosquera tegengehouden door de verdediging van Barcelona.
16' In Valencia kan Robert Lewandowski (Barcelona) weer verder.
16' In de minuut 16, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Valencia.
17' Hugo Duro (Valencia) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Barcelona.
17' Inworp voor Valencia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Valencia.
18' In de minuut 18, Valencia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias in Valencia.
18' Robert Lewandowski schiet op doel maar scoort niet voor Barcelona.
18' Arbiter Miguel Angel Ortiz Arias kent een vrije trap toe aan Valencia op de eigen helft.
20' In de minuut 20, In Mestalla mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft Barcelona een doeltrap.
25' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias.
26' In de minuut 26, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Mestalla.
27' Barcelona moet opletten als Valencia van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
29' Barcelona schiet tussen de palen, maar Robert Lewandowski ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Valencia.
29' In de minuut 29, Inworp voor Barcelona op de helft van Valencia.
29' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valencia.
31' Inworp voor Valencia in de buurt van het vijandige doel in Mestalla.
32' In de minuut 32, Valencia krijgt van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' De scherpte ontbreekt bij Pedri (Barcelona). Zijn poging mist doel in Valencia.
34' Doeltrap voor Valencia in Mestalla.
35' In de minuut 35, Barcelona krijgt een schietkans via Robert Lewandowski, maar scoort niet in Mestalla.
36' Inworp voor Barcelona in Mestalla op de eigen helft.
36' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft Valencia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Barcelona.
37' Kopbal richting doel! Hugo Duro (Valencia) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Valencia.
37' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft Barcelona een doeltrap.
37' In de minuut 37, In Valencia krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ilkay Gundogan in Mestalla.
40' Hugo Guillamon van Valencia is geblesseerd en het spel ligt even stil.
41' In de minuut 41, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
42' Vrije trap in Mestalla. Op de helft van Barcelona mag Valencia een vrije trap nemen.
42' Hugo Guillamon lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Valencia.
43' In de minuut 43, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
44' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias aan de uitploeg.
45' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Valencia.
45' + 1 Poging met het hoofd van João Félix. Maar geen doelpunt voor Barcelona.
45' + 1 3 minuten extra tijd.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
45' + 2 Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft Valencia een vrije trap op de eigen helft.
45' + 2 De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 3 In de minuut 45, In Valencia krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' De eerste helft is afgelopen in Valencia's Mestalla.
46' Na de pauze trapt Valencia af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Inworp Valencia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' Een speler van Barcelona staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias teruggefloten.
48' Vanaf links mag Pepelu een hoekschop nemen voor Valencia in Mestalla.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Mestalla.
51' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias in Valencia.
51' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mestalla.
52' In de minuut 52, Een doelpoging van Ilkay Gundogan (Barcelona) in Valencia mist scherpte.
52' Doeltrap voor Valencia in Mestalla.
53' Inworp voor Valencia in Mestalla op de eigen helft.
55' De voorzet kwam van Raphinha.
56' Valencia krijgt een schietkans via Roman Yaremchuk, maar scoort niet.
58' In de minuut 58, Een schot van João Félix (Barcelona) smoort in de verdediging van Valencia.
58' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Valencia.
59' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Miguel Angel Ortiz Arias een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Valencia.
60' In de minuut 60, Buitenspel Valencia.