1' We zijn begonnen. Barcelona heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent Barcelona een inworp toe op de helft van Betis.
3' Hoekschop voor Barcelona in Benito Villamarin. Ilkay Gundogan neemt deze vanaf rechts.
4' Buitenspelpositie van de uitploeg.
4' In de minuut 4, Doelpoging Betis! Het schot van Luiz Henrique gaat niet tussen de palen.
4' Doeltrap voor Barcelona in Benito Villamarin.
6' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Benito Villamarin.
8' In de minuut 8, Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op de helft van Betis.
11' Luiz Henrique (Betis) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Barcelona in Benito Villamarin.
12' Inworp voor Barcelona op de helft van Betis.
12' In de minuut 12, Inworp Betis. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' Pedri mist het doel en scoort niet voor Barcelona.
14' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sevilla.
15' In de minuut 15, Inworp voor Betis in Benito Villamarin op de eigen helft.
15' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
15' Inworp op de eigen helft voor Betis.
16' In de minuut 16, In Benito Villamarin mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' Buitenspel van de uitploeg.
18' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Benito Villamarin.
18' In de minuut 18, Een doelpoging van Marc Roca (Betis) in Sevilla mist scherpte.
18' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Barcelona een doeltrap.
19' Inworp op de eigen helft voor Betis.
19' In de minuut 19, Inworp voor Barcelona in Benito Villamarin op de eigen helft.
21' Goal in Sevilla! Ferran Torres brengt Barcelona op een 0-1 voorsprong.
21' Het voorbereidende werk werd verricht door Pedri.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano fluit voor buitenspel van Betis.
23' In Sevilla krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' Een speler van Barcelona staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Jesus Gil Manzano teruggefloten.
26' Vergeefse doelpoging Robert Lewandowski (Barcelona) in Benito Villamarin.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Betis op de eigen helft in Benito Villamarin.
30' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Sevilla.
30' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sevilla.
33' In de minuut 33, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Benito Villamarin.
36' Betis krijgt van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' Barcelona moet opletten als Betis van scheidsrechter Jesus Gil Manzano een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' In de minuut 37, Isco schiet op doel maar scoort niet voor Betis in Sevilla.
38' Barcelona krijgt een schietkans via Lamine Yamal Nasraqui Ebana, maar scoort niet in Benito Villamarin.
39' Buitenspel Barcelona. Scheidsrechter Jesus Gil Manzano fluit de uitploeg terug in Benito Villamarin.
39' In de minuut 39, Inworp voor Betis in de buurt van het vijandige doel in Benito Villamarin.
40' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Betis, te nemen op de helft van Barcelona.
40' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
41' In de minuut 41, De bal is over de achterlijn geweest. Betis mag een doeltrap nemen.
44' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jesus Gil Manzano een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sevilla.
45' Buitenspelpositie Barcelona.
45' + 1 In de minuut 45, We krijgen 1 minuten extra tijd.
45' + 2 Inworp voor Betis op de helft van Barcelona.
45' + 2 Vrije trap voor Barcelona op de helft van Betis.
45' + 3 In de minuut 45, Arbiter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Betis op de eigen helft.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Betis.
46' In de minuut 46, Trainer Manuel Pellegrini (Betis) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Assane Diao door Nabil Fekir.
46' Wissel in Sevilla: Borja Iglesias vervangt Willian Jose bij Betis.
47' In Benito Villamarin mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Benito Villamarin.
48' Doelpunt! Ferran Torres breidt de voorsprong uit. Barcelona leidt met 0-2.
50' Arbiter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Betis op de eigen helft.
50' In de minuut 50, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Sevilla.
51' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' Vrije trap in Benito Villamarin. Op de helft van Barcelona mag Betis een vrije trap nemen.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' Een doelpoging van Luiz Henrique (Betis) mist scherpte.
53' Doeltrap voor Barcelona in Benito Villamarin.
54' In de minuut 54, Poging met het hoofd van Luiz Henrique. Maar geen doelpunt voor Betis.
54' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
55' Nabil Fekir schiet op doel maar scoort niet voor Betis in Sevilla.
56' In de minuut 56, Doelpunt! Isco scoort en brengt de thuisploeg weer iets dichterbij.
57' De uitploeg incasseert geel op naam van Frenkie de Jong.
58' Vrije trap voor Barcelona op de helft van Betis.
59' In de minuut 59, Alles is weer mogelijk in Sevilla. Isco brengt Betis met de gelijkmaker langszij. 2-2!
63' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Betis.
59' De assist kwam van Luiz Henrique.
63' In de minuut 63, De uitploeg wisselt Robert Lewandowski voor Vitor Roque.
64' Inworp voor Barcelona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sevilla.
64' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Benito Villamarin.
65' In de minuut 65, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
66' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
67' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Betis een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Barcelona.
67' In de minuut 67, De scherpte ontbreekt bij Johnny Cardoso (Betis). Zijn poging mist doel.
67' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Sevilla.
68' De verdediging van Barcelona blokkeert een schot van Marc Roca (Betis) in Benito Villamarin.
68' In de minuut 68, Betis krijgt van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69' Inworp voor Barcelona in Benito Villamarin op de eigen helft.
69' De poging van Ferran Torres (Barcelona) mist doel.
69' In de minuut 69, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sevilla.
70' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sevilla.