1' De eerste helft is begonnen. Pendikspor trapt af.
1' In de minuut 1, In Vefa Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft Fatih Karagumruk een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pendikspor.
2' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
3' In de minuut 3, Inworp op de eigen helft voor Pendikspor.
4' Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Fatih Karagumruk, te nemen op de helft van Pendikspor.
5' Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent Pendikspor een inworp toe op de helft van Fatih Karagumruk.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Vefa Stadium.
7' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Pendikspor in de buurt van het doel van Fatih Karagumruk.
7' Inworp voor Pendikspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
8' In de minuut 8, Fatih Karagumruk moet opletten als Pendikspor van scheidsrechter Zorbay Kucuk een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
8' Inworp voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium op de eigen helft.
9' Umut Nayir (Pendikspor) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Fatih Karagumruk in Vefa Stadium.
9' In de minuut 9, Pendikspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Zorbay Kucuk in Istanboel.
9' Vrije trap voor Fatih Karagumruk op de helft van Pendikspor.
10' Buitenspel Fatih Karagumruk.
11' In de minuut 11, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
11' Inworp Fatih Karagumruk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' Buitenspel van de thuisploeg.
12' In de minuut 12, In Istanboel krijgt Fatih Karagumruk op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft Fatih Karagumruk een vrije trap op de eigen helft.
14' Inworp voor Fatih Karagumruk in de buurt van het vijandige doel in Vefa Stadium.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' Fatih Karagumruk krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Zorbay Kucuk op de helft van Pendikspor.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Pendikspor op een gevaarlijke plek voor Fatih Karagumruk.
18' Umut Nayir blesseert zich bij Pendikspor, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Vefa Stadium.
20' Deze wissel was niet voorzien. Ivo Ricardo Abreu Vieira moet de aangeslagen Umut Nayir vervangen. Leandro Kappel komt voor hem in de plaats. Dit is de 1 wissel voor Pendikspor.
20' In de minuut 20, De onderbreking is afgelopen.
21' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Vefa Stadium.
21' Inworp voor Pendikspor op de helft van Fatih Karagumruk.
21' In de minuut 21, Arbiter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Pendikspor op de eigen helft.
22' Inworp Fatih Karagumruk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
22' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
23' In de minuut 23, Inworp op de eigen helft voor Pendikspor.
23' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
24' Fatih Karagumruk krijgt van scheidsrechter Zorbay Kucuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
25' In de minuut 25, Fatih Karagumruk krijgt van scheidsrechter Zorbay Kucuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
25' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Marcus Rohden (Fatih Karagumruk).
26' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
26' In de minuut 26, Marcus Rohden (Fatih Karagumruk) is weer terug binnen de lijnen.
27' Inworp voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium op de eigen helft.
27' Pendikspor moet opletten als Fatih Karagumruk van scheidsrechter Zorbay Kucuk een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Vefa Stadium.
28' Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
28' Inworp voor Pendikspor in Vefa Stadium op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Zorbay Kucuk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
30' Vergeefse doelpoging Valentin Eysseric (Fatih Karagumruk).
30' Fatih Karagumruk mag een hoekschop nemen vanaf links via Valentin Eysseric in Vefa Stadium.
31' In de minuut 31, Valentin Eysseric neemt de door scheidsrechter Zorbay Kucuk gegeven hoekschop voor Fatih Karagumruk in Istanboel.
31' Valentin Eysseric met de assist.
32' In de minuut 32, Inworp Fatih Karagumruk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Vrije trap in Vefa Stadium. Op de helft van Fatih Karagumruk mag Pendikspor een vrije trap nemen.
34' Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Vefa Stadium.
35' In de minuut 35, Inworp voor Pendikspor in de buurt van het vijandige doel in Vefa Stadium.
35' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vefa Stadium.
36' Inworp op de eigen helft voor Pendikspor.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
37' Inworp voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium op de eigen helft.
37' Het spel ligt even stil: Salih Dursun (Fatih Karagumruk) is geblesseerd.
38' In de minuut 38, De wedstrijd gaat weer verder.
38' Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent Pendikspor een inworp toe op de helft van Fatih Karagumruk.
38' Salih Dursun lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Fatih Karagumruk.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft Fatih Karagumruk een vrije trap op de eigen helft.
40' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Zorbay Kucuk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pendikspor in Istanboel.
42' In de minuut 42, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
43' Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Vefa Stadium.
43' Fatih Karagumruk moet uitkijken als Pendikspor een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Vefa Stadium.
44' In de minuut 44, Fatih Karagumruk verdedigt een schot van Nuno Sequeira, waardoor Pendikspor niet tot scoren komt.
45' + 1 De wedstrijd is weer hervat.
45' + 1 Fatih Karagumruk krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Zorbay Kucuk op de helft van Pendikspor.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp Fatih Karagumruk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 5 Abdoulay Diaby (Pendikspor) raakt geblesseerd in Istanboel. Scheidsrechter Zorbay Kucuk legt de wedstrijd even stil.
45' + 5 Vefa Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Istanboel.
45' + 5 In de minuut 45, In Istanboel krijgt Pendikspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 5 In Vefa Stadium ziet het publiek dat Abdoulay Diaby (Pendikspor) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
45' + 6 Inworp op de eigen helft voor Fatih Karagumruk.
45' + 7 In de minuut 45, 6 minuten extra tijd in Istanboel.
45' De eerste helft zit erop in Vefa Stadium.