1' Scheidsrechter Cagdas Altay fluit voor het begin van de eerste helft. Gaziantep trapt af in Gaziantep.
2' In de minuut 2, In Gaziantep krijgt Gaziantep op de eigen helft een vrije trap te nemen.
2' Inworp voor Gaziantep in de buurt van het vijandige doel in Gaziantep Stadium.
3' Scheidsrechter Cagdas Altay geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Gaziantep Stadium.
4' In de minuut 4, Inworp voor Pendikspor in Gaziantep Stadium op de eigen helft.
4' Gaziantep moet opletten als Pendikspor van scheidsrechter Cagdas Altay een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' Inworp op de eigen helft voor Gaziantep.
6' In de minuut 6, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Cagdas Altay.
6' Gaziantep in buitenspelpositie.
7' Scheidsrechter Cagdas Altay kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Cagdas Altay geeft Gaziantep een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pendikspor.
8' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
8' De uitploeg krijgt een doeltrap in Gaziantep.
10' In de minuut 10, Inworp voor Gaziantep ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gaziantep.
10' Inworp Gaziantep. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' Inworp voor Gaziantep ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gaziantep.
12' In de minuut 12, Doelpunt! Denis Dragus bezorgt Gaziantep een 1-0 voorsprong.
13' Scheidsrechter Cagdas Altay geeft Gaziantep een doeltrap.
15' In de minuut 15, De poging van Ogun Ozcicek (Gaziantep) mist doel in Gaziantep Stadium.
15' Doeltrap voor Pendikspor in Gaziantep Stadium.
18' Inworp op de eigen helft voor Pendikspor.
21' In de minuut 21, Pendikspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Cagdas Altay in Gaziantep.
22' Inworp voor Gaziantep in Gaziantep Stadium op de eigen helft.
22' Scheidsrechter Cagdas Altay geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Gaziantep Stadium.
23' In de minuut 23, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gaziantep in Gaziantep.
26' Arbiter Cagdas Altay kent een vrije trap toe aan Pendikspor op de eigen helft.
27' Inworp voor Pendikspor op de helft van Gaziantep.
27' In de minuut 27, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gaziantep.
28' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
30' Scheidsrechter Cagdas Altay kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' In de minuut 31, Een speler van Pendikspor staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Cagdas Altay teruggefloten.
32' Ogun Ozcicek (Gaziantep) krijgt geel.
32' Pendikspor mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
33' In de minuut 33, De verdediging van Gaziantep blokkeert een schot van Alpaslan Ozturk (Pendikspor) in Gaziantep Stadium.
34' Hoekschop voor Pendikspor in Gaziantep Stadium. Fredrik Midtsjo neemt deze vanaf links.
35' Buitenspel Pendikspor. Scheidsrechter Cagdas Altay fluit de uitploeg terug in Gaziantep Stadium.
37' In de minuut 37, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Cagdas Altay laat verder spelen.
38' Schot op doel van Nuno Sequeira. Maar zonder doelpunt voor Pendikspor als gevolg.
40' Scheidsrechter Cagdas Altay geeft Pendikspor een vrije trap op de eigen helft.
41' In de minuut 41, De bal is over de achterlijn geweest. Gaziantep mag een doeltrap nemen.
42' Inworp Gaziantep. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' Scheidsrechter Cagdas Altay kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Het spel ligt even stil in Gaziantep. Florin Nita (Gaziantep) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
45' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
45' Florin Nita (Gaziantep) is weer terug binnen de lijnen.
45' In de minuut 45, 2 minuten extra tijd.
45' + 1 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gaziantep.
45' + 1 Scheidsrechter Cagdas Altay kent Pendikspor een inworp toe op de helft van Gaziantep.
45' + 1 In de minuut 45, De uitploeg incasseert geel op naam van Nuno Sequeira.
45' + 1 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gaziantep Stadium.
45' + 2 Scheidsrechter Cagdas Altay geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Gaziantep Stadium.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' Scheidsrechter Cagdas Altay fluit en Pendikspor trapt af. De tweede helft in Gaziantep is van start gegaan.
46' Scheidsrechter Cagdas Altay fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Gaziantep.
48' Scheidsrechter Cagdas Altay kent een vrije trap toe aan Gaziantep, te nemen op de helft van Pendikspor.
49' In de minuut 49, Het voorbereidende werk werd verricht door Alexandru Maxim.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Cagdas Altay geeft Pendikspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Gaziantep.
56' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Gaziantep Stadium.
60' Inworp Pendikspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61' In de minuut 61, In Gaziantep Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.