1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Montpellier mag de aftrap nemen.
1' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Marseille.
1' In de minuut 1, In Orange Velodrome mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Scheidsrechter Thomas Leonard geeft Montpellier een vrije trap op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Thomas Leonard een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Marseille.
4' Montpellier mag een hoekschop nemen vanaf links via Teji Savanier in Orange Velodrome.
5' Vrije trap voor Montpellier op de helft van Marseille.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Thomas Leonard geeft Montpellier een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Marseille.
5' Inworp voor Montpellier op de helft van Marseille.
6' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Marseille.
7' In de minuut 7, Doeltrap voor Montpellier in Orange Velodrome.
8' Scheidsrechter Thomas Leonard kent Marseille een inworp toe op de helft van Montpellier.
8' Scheidsrechter Thomas Leonard geeft een inworp aan Marseille op de eigen helft in Orange Velodrome.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Thomas Leonard kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' Montpellier krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Thomas Leonard op de helft van Marseille.
10' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
11' In de minuut 11, Inworp op de eigen helft voor Montpellier.
12' De voorzet kwam van Sepe Elye Wahi.
15' In de minuut 15, Inworp Montpellier. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Marseille.
17' Het spel ligt even stil in Marseille. Kiki Kouyate (Montpellier) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
22' In de minuut 22, Montpellier heeft Kiki Kouyate gewisseld. Mamadou Sakho neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Michel Der Zakarian.
22' Kiki Kouyate lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Montpellier.
22' In Orange Velodrome ziet het publiek dat Kiki Kouyate (Montpellier) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
23' In de minuut 23, Arbiter Thomas Leonard kent een vrije trap toe aan Montpellier op de eigen helft.
24' Hoekschop voor Montpellier in Orange Velodrome. Teji Savanier neemt deze vanaf rechts.
27' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Montpellier in Marseille.
29' In de minuut 29, In Orange Velodrome mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
29' Inworp voor Montpellier in Orange Velodrome op de eigen helft.
30' Een schot van Wahbi Khazri (Montpellier) wordt tegengehouden door de verdediging van Marseille in Marseille.
30' In de minuut 30, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Montpellier in de buurt van het doel van Marseille.
31' Scheidsrechter Thomas Leonard kent een vrije trap toe aan Marseille, te nemen op de helft van Montpellier.
32' Marseille mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Montpellier in Marseille.
33' In de minuut 33, Marseille krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Thomas Leonard op de helft van Montpellier.
33' De bal is over de achterlijn geweest. Montpellier mag een doeltrap nemen.
35' Inworp voor Marseille in de buurt van het vijandige doel in Orange Velodrome.
35' In de minuut 35, De scherpte ontbreekt bij Jonathan Clauss (Marseille). Zijn poging mist doel in Marseille.
35' Scheidsrechter Thomas Leonard geeft Montpellier een doeltrap.
36' Scheidsrechter Thomas Leonard kent Montpellier een inworp toe op de helft van Marseille.
38' In de minuut 38, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Orange Velodrome.
39' Montpellier schiet tussen de palen, maar Sepe Elye Wahi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Marseille.
40' Doelpoging Marseille! Het schot van Ruslan Malinovskyi gaat niet tussen de palen.
40' In de minuut 40, De bal is over de achterlijn geweest. Montpellier mag een doeltrap nemen.
42' Mamadou Sakho (Montpellier) krijgt een eerste gele kaart.
42' Thomas Leonard geeft Marseille een penalty in Orange Velodrome.
44' In de minuut 44, Doelpuntenmaker Matteo Guendouzi maakt de gelijkmaker vanaf de penaltystip: 1-1.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Montpellier in Marseille.
45' + 1 Vrije trap in Orange Velodrome. Op de helft van Marseille mag Montpellier een vrije trap nemen.
45' + 1 In de minuut 45, 7 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Thomas Leonard geeft een inworp aan Montpellier op de eigen helft in Orange Velodrome.
45' + 2 Inworp voor Marseille op de helft van Montpellier.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Thomas Leonard kent een vrije trap toe aan Marseille, te nemen op de helft van Montpellier.
45' + 4 De verdediging van Montpellier blokkeert een schot van Nuno Tavares (Marseille) in Orange Velodrome.
45' + 4 Marseille krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Thomas Leonard in Marseille.
45' + 5 In de minuut 45, Montpellier krijgt van scheidsrechter Thomas Leonard op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 5 Scheidsrechter Thomas Leonard kent Montpellier een inworp toe op de helft van Marseille.
45' + 5 Inworp voor Marseille in Orange Velodrome op de eigen helft.
45' + 6 In de minuut 45, Jordan Veretout (Marseille) krijgt geel.
45' + 6 De poging van Sepe Elye Wahi (Montpellier) mist doel in Orange Velodrome.
45' + 6 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Marseille.
45' + 6 In de minuut 45, In Marseille krijgt Montpellier op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 8 Inworp op de eigen helft voor Montpellier.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Thomas Leonard fluit en Marseille trapt af. De tweede helft in Marseille is van start gegaan.
46' Montpellier brengt Enzo Tchato in de plaats van Falaye Sacko.
46' Inworp voor Marseille op de helft van Montpellier.
46' In de minuut 46, Montpellier krijgt van scheidsrechter Thomas Leonard op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Thomas Leonard een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Marseille.
49' Vrije trap voor Montpellier op de helft van Marseille.
50' In de minuut 50, Wahbi Khazri (Montpellier) raakt geblesseerd in Marseille. Scheidsrechter Thomas Leonard legt de wedstrijd even stil.
51' Montpellier is weer compleet nu Wahbi Khazri weer terug het veld van Orange Velodrome in mag.
51' Doeltrap voor Marseille in Orange Velodrome.
52' In de minuut 52, Montpellier krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Thomas Leonard op de helft van Marseille.
53' Scheidsrechter Thomas Leonard kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Orange Velodrome.
54' In de minuut 54, Nuno Tavares schiet op doel maar scoort niet voor Marseille.
55' Vrije trap in Orange Velodrome. Op de helft van Marseille mag Montpellier een vrije trap nemen.
55' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Orange Velodrome.
56' In de minuut 56, In Orange Velodrome mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
57' Marseille krijgt een schietkans via Jonathan Clauss, maar scoort niet.
58' Buitenspel Montpellier.
59' In de minuut 59, Wissel in Marseille: Cengiz Under vervangt VĂ­tor Carvalho bij Marseille.
59' De tweede wissel van Marseille. Chancel Mbemba komt erin voor Matteo Guendouzi in Orange Velodrome.
61' Scheidsrechter Thomas Leonard geeft Montpellier een vrije trap op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Trainer Michel Der Zakarian (Montpellier) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Arnaud Nordin door Stephy Mavididi.
62' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Marseille.
62' Montpellier krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Thomas Leonard op de helft van Marseille.
62' In de minuut 62, Inworp Marseille. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63' Inworp voor Montpellier op de helft van Marseille.
65' Een doelpoging van Jordan Veretout (Marseille) in Marseille mist scherpte.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Thomas Leonard geeft Montpellier een doeltrap.
66' Scheidsrechter Thomas Leonard geeft een inworp aan Marseille op de eigen helft in Orange Velodrome.
66' Wahbi Khazri mist het doel en scoort niet voor Montpellier in Orange Velodrome.
66' In de minuut 66, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Marseille in Marseille.
67' Buitenspel Marseille. Scheidsrechter Thomas Leonard fluit de thuisploeg terug in Orange Velodrome.
68' Vanaf links mag Teji Savanier een hoekschop nemen voor Montpellier in Orange Velodrome.
70' In de minuut 70, In Orange Velodrome mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70' Inworp Montpellier. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Montpellier mag een doeltrap nemen.
72' In de minuut 72, Inworp voor Marseille in Orange Velodrome op de eigen helft.
73' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Marseille.
73' Inworp op de eigen helft voor Marseille.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Thomas Leonard kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74' Alexis Sanchez mist het doel en scoort niet voor Marseille.
74' Doeltrap voor Montpellier in Orange Velodrome.
75' In de minuut 75, De scherpte ontbreekt bij Ruslan Malinovskyi (Marseille). Zijn poging mist doel.
75' Scheidsrechter Thomas Leonard geeft Montpellier een doeltrap.
76' Trainer Michel Der Zakarian gebruikt zijn vierde wissel. Leo Leroy wordt door Khalil Fayad vervangen bij de uitploeg.
76' In de minuut 76, Trainer Igor Tudor (Marseille) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Ruslan Malinovskyi door Dimitri Payet.
76' Trainer Igor Tudor gebruikt zijn vierde wissel. Jonathan Clauss wordt door Issa Kabore vervangen bij de thuisploeg.
77' Doelpoging Montpellier! Het schot van Stephy Mavididi gaat niet tussen de palen in Marseille.
77' In de minuut 77, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Marseille.
78' Schot op doel van Enzo Tchato. Maar zonder doelpunt voor Montpellier als gevolg.
79' Scheidsrechter Thomas Leonard kent Marseille een inworp toe op de helft van Montpellier.
80' In de minuut 80, Inworp op de eigen helft voor Montpellier.
80' Wissel in Marseille: Valere Germain vervangt Sepe Elye Wahi bij Montpellier.
81' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Orange Velodrome.
81' In de minuut 81, De uitploeg incasseert geel op naam van Valere Germain.
82' Scheidsrechter Thomas Leonard geeft een gele kaart aan Samuel Gigot (Marseille).
82' Sead Kolasinac (Marseille) ziet zijn kopbal niet in het doel van Montpellier belanden.
82' In de minuut 82, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Thomas Leonard een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Marseille.
84' Montpellier moet opletten als Marseille van scheidsrechter Thomas Leonard een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85' Montpellier moet uitkijken als Marseille een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Orange Velodrome.
86' In de minuut 86, Poging met het hoofd van Valentin Rongier (Marseille), maar hij mist het doel.
86' De uitploeg krijgt een doeltrap in Marseille.
86' Scheidsrechter Thomas Leonard kent Montpellier een inworp toe op de helft van Marseille.
88' In de minuut 88, In Marseille krijgt Montpellier op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Mamadou Sakho (Montpellier).
90' + 1 5 minuten extra tijd in Marseille.
90' + 1 Mamadou Sakho (Montpellier) doet weer mee in Orange Velodrome.
90' + 3 Inworp voor Marseille in Orange Velodrome op de eigen helft.
90' + 5 Inworp voor Marseille op de helft van Montpellier.