1' De wedstrijd gaat van start. Frankfurt heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp voor Frankfurt op de helft van Bochum.
1' In Deutsche Bank Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Kevin Stoger neemt de door scheidsrechter Harm Osmers gegeven hoekschop voor Bochum in Frankfurt.
2' In de minuut 2, Anthony Losilla mist het doel en scoort niet voor Bochum in Deutsche Bank Park.
2' Doeltrap voor Frankfurt in Deutsche Bank Park.
3' Frankfurt krijgt van scheidsrechter Harm Osmers op eigen helft een vrije trap toegewezen.
4' In de minuut 4, Frankfurt krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers op de helft van Bochum.
4' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Bochum een vrije trap op de eigen helft.
4' Djibril Sow (Frankfurt) krijgt geel.
6' In de minuut 6, In Frankfurt krijgt Frankfurt op de eigen helft een vrije trap te nemen.
6' Scheidsrechter Harm Osmers toont Anthony Losilla (Bochum) de gele kaart.
7' Frankfurt mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Philipp Max in Deutsche Bank Park.
8' In de minuut 8, Frankfurt schiet tussen de palen, maar Rafael Borre ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
8' Hoekschop voor Frankfurt in Deutsche Bank Park. Mario Götze neemt deze vanaf rechts.
9' Vergeefse doelpoging Kristijan Jakic (Frankfurt).
9' In de minuut 9, Arbiter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Bochum op de eigen helft.
10' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Harm Osmers een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Frankfurt.
10' Rafael Borre schiet op doel maar scoort niet voor Frankfurt.
11' In de minuut 11, Doelpoging Bochum! Het schot van Christopher Antwi-Adjej gaat niet tussen de palen in Frankfurt.
11' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Frankfurt een doeltrap.
11' De uitploeg krijgt een doeltrap in Frankfurt.
13' In de minuut 13, Bochum neemt een 0-1 voorsprong dankzij Takuma Asano.
13' Scheidsrechter Harm Osmers kent Bochum een inworp toe op de helft van Frankfurt.
15' Inworp voor Bochum in Deutsche Bank Park op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Bochum moet opletten als Frankfurt van scheidsrechter Harm Osmers een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
17' Inworp voor Frankfurt in de buurt van het vijandige doel in Deutsche Bank Park.
18' Vanaf rechts mag Philipp Max een hoekschop nemen voor Frankfurt in Deutsche Bank Park.
19' In de minuut 19, Frankfurt krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers in Frankfurt.
19' Inworp voor Bochum ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Frankfurt.
20' Penalty! Scheidsrechter Harm Osmers geeft Frankfurt een strafschop in Frankfurt.
20' In de minuut 20, De poging van Kostas Stafylidis (Bochum) mist doel in Deutsche Bank Park.
20' De bal is over de achterlijn geweest. Frankfurt mag een doeltrap nemen.
21' Ivan Ordets (Bochum) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
22' In de minuut 22, Randal Kolo Muani schiet vanaf elf meter raak voor Frankfurt. Het staat weer gelijk in Frankfurt: 1-1.
24' Bochum verdedigt een schot van Sebastian Rode, waardoor Frankfurt niet tot scoren komt.
24' Philipp Max (Frankfurt) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Bochum in Deutsche Bank Park.
26' In de minuut 26, Rafael Borre (Frankfurt) staat buitenspel.
26' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frankfurt in Frankfurt.
29' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Deutsche Bank Park.
30' In de minuut 30, Vrije trap in Deutsche Bank Park. Op de helft van Bochum mag Frankfurt een vrije trap nemen.
31' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Frankfurt.
32' Inworp op de eigen helft voor Frankfurt.
32' In de minuut 32, Frankfurt krijgt van scheidsrechter Harm Osmers op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' Rafael Borre (Frankfurt) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Bochum.
34' Vanaf links mag Mario Götze een hoekschop nemen voor Frankfurt in Deutsche Bank Park.
34' In de minuut 34, Frankfurt mag een hoekschop nemen vanaf links via Mario Götze in Deutsche Bank Park.
35' Frankfurt krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers op de helft van Bochum.
36' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
37' In de minuut 37, Philipp Max neemt de door scheidsrechter Harm Osmers gegeven hoekschop voor Frankfurt in Frankfurt.
37' Kopbal richting doel! Randal Kolo Muani (Frankfurt) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Frankfurt.
37' Doeltrap voor Bochum in Deutsche Bank Park.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Harm Osmers kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' Arbiter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Frankfurt op de eigen helft.
38' Dominique Heintz (Bochum) raakt geblesseerd in Frankfurt. Scheidsrechter Harm Osmers legt de wedstrijd even stil.
39' In de minuut 39, In Deutsche Bank Park ziet het publiek dat Dominique Heintz (Bochum) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
40' Scheidsrechter Harm Osmers kent Frankfurt een inworp toe op de helft van Bochum.
40' Een schot van Rafael Borre (Frankfurt) wordt tegengehouden door de verdediging van Bochum in Frankfurt.
40' In de minuut 40, Inworp voor Bochum op de helft van Frankfurt.
41' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Frankfurt.
42' Inworp Bochum. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Harm Osmers geeft Bochum een vrije trap op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Bochum een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Frankfurt.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, In Frankfurt krijgt Bochum op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 Buitenspelpositie Rafael Borre (Frankfurt).
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, Harm Osmers geeft het fluitsignaal in Deutsche Bank Park. Bochum mag de tweede helft aftrappen.
46' In Deutsche Bank Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
46' In Deutsche Bank Park ziet Randal Kolo Muani (Frankfurt) zijn kopbal op doel gered worden door Bochum.
47' In de minuut 47, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Deutsche Bank Park.
49' Hoekschop voor Frankfurt in Deutsche Bank Park. Philipp Max neemt deze vanaf rechts.
49' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Frankfurt.
50' In de minuut 50, In Deutsche Bank Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
50' Inworp voor Bochum in de buurt van het vijandige doel in Deutsche Bank Park.
51' Scheidsrechter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Bochum, te nemen op de helft van Frankfurt.
52' In de minuut 52, De bal is over de achterlijn geweest. Frankfurt mag een doeltrap nemen.
52' Frankfurt krijgt van scheidsrechter Harm Osmers op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Deutsche Bank Park.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Harm Osmers geeft Frankfurt een doeltrap.
54' Frankfurt krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers op de helft van Bochum.
55' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Harm Osmers geeft Bochum een vrije trap op de eigen helft.
56' Scheidsrechter Harm Osmers kent Bochum een inworp toe op de helft van Frankfurt.
57' In Frankfurt krijgt Frankfurt op de eigen helft een vrije trap te nemen.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Harm Osmers geeft Frankfurt een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Bochum.
58' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Deutsche Bank Park.
60' Bochum moet opletten als Frankfurt van scheidsrechter Harm Osmers een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
60' In de minuut 60, Inworp voor Frankfurt ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Frankfurt.
60' Frankfurt mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
62' Frankfurt krijgt een schietkans via Philipp Max, maar scoort niet in Deutsche Bank Park.
62' In de minuut 62, Frankfurt krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers in Frankfurt.
63' De poging van Randal Kolo Muani (Frankfurt) mist doel.
63' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bochum in Frankfurt.
64' In de minuut 64, Wissel in Frankfurt: Keven Schlotterbeck vervangt Ivan Ordets bij Bochum.
64' Vrije trap voor Bochum op de helft van Frankfurt.
66' Frankfurt krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers in Frankfurt.
66' In de minuut 66, Poging met het hoofd van Rafael Borre. Maar geen doelpunt voor Frankfurt.
66' Inworp voor Frankfurt op de helft van Bochum.
67' Vanaf links mag Mario Götze een hoekschop nemen voor Frankfurt in Deutsche Bank Park.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Harm Osmers geeft een inworp aan Bochum op de eigen helft in Deutsche Bank Park.
69' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Frankfurt.
70' De bal is over de achterlijn geweest. Bochum mag een doeltrap nemen.
71' In de minuut 71, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Harm Osmers aan de uitploeg.
71' Scheidsrechter Harm Osmers geeft een gele kaart aan Rafael Borre (Frankfurt).
72' Kevin Stoger (Bochum) treft de lat!
72' In de minuut 72, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frankfurt in Frankfurt.
74' De thuisploeg wisselt Sebastian Rode voor Daichi Kamada.
74' Hoekschop voor Frankfurt in Deutsche Bank Park. Philipp Max neemt deze vanaf rechts.
75' In de minuut 75, Philipp Max neemt de door scheidsrechter Harm Osmers gegeven hoekschop voor Frankfurt in Frankfurt.
75' Arbiter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Bochum op de eigen helft.
76' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Frankfurt een doeltrap.
77' In de minuut 77, Inworp voor Frankfurt in Deutsche Bank Park op de eigen helft.
78' Bochum krijgt van scheidsrechter Harm Osmers op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79' Lucas Alario vervangt Mario Götze bij de thuisploeg.
79' In de minuut 79, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Deutsche Bank Park.
80' Inworp voor Frankfurt ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Frankfurt.
81' Scheidsrechter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Bochum, te nemen op de helft van Frankfurt.
81' In de minuut 81, Eerste gele kaart voor Kristijan Jakic (Frankfurt) in Frankfurt.
81' De kopbal van Anthony Losilla belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Bochum.
81' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Frankfurt.
83' In de minuut 83, Frankfurt mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Philipp Max in Deutsche Bank Park.
83' Doeltrap voor Bochum in Deutsche Bank Park.
84' Bochum brengt Moritz Broschinski in de plaats van Takuma Asano.
84' In de minuut 84, Trainer Thomas Letsch (Bochum) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Dominique Heintz door Vasilis Lampropoulos.
84' Trainer Thomas Letsch gebruikt zijn vierde wissel. Kevin Stoger wordt door Simon Zoller vervangen bij de uitploeg.
85' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Frankfurt.
86' In de minuut 86, Inworp op de eigen helft voor Bochum.
88' Frankfurt krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers in Frankfurt.
88' Een schot van Djibril Sow (Frankfurt) smoort in de verdediging van Bochum.
89' In de minuut 89, De scherpte ontbreekt bij Rafael Borre (Frankfurt). Zijn poging mist doel in Frankfurt.
89' De uitploeg krijgt een doeltrap in Frankfurt.
89' Scheidsrechter Harm Osmers kent Bochum een inworp toe op de helft van Frankfurt.
90' Hoekschop voor Bochum in Deutsche Bank Park. Kostas Stafylidis neemt deze vanaf links.
90' Scheidsrechter Harm Osmers geeft een inworp aan Bochum op de eigen helft in Deutsche Bank Park.
90' + 1 We krijgen 4 minuten extra tijd.
90' + 1 Arbiter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Bochum op de eigen helft.
90' + 2 Frankfurt moet opletten als Bochum van scheidsrechter Harm Osmers een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 2 Inworp Frankfurt. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 3 De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90' + 3 Scheidsrechter Harm Osmers kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 4 Inworp op de eigen helft voor Frankfurt.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 1-1.