1' Barcelona trapt af wanneer scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Camp Nou voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Barcelona een doeltrap.
2' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
3' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Espanyol.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een inworp aan Espanyol op de eigen helft in Camp Nou.
5' Vrije trap voor Barcelona op de helft van Espanyol.
6' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Barcelona krijgt een schietkans via Gavi, maar scoort niet.
7' Vanaf links mag Raphinha een hoekschop nemen voor Barcelona in Camp Nou.
7' Camp Nou ziet hoe Barcelona op voorsprong komt door een kopbal van Marcos Alonso. 1-0!
10' Inworp voor Barcelona in Camp Nou op de eigen helft.
11' De poging van Ansu Fati (Barcelona) mist doel.
11' In de minuut 11, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Espanyol in Barcelona.
14' Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Frenkie de Jong neemt deze vanaf links.
14' Achterin bij Espanyol wordt de kopbal van Robert Lewandowski (Barcelona) tegengehouden.
15' In de minuut 15, Vrije trap in Camp Nou. Op de helft van Barcelona mag Espanyol een vrije trap nemen.
15' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Antonio Mateu Lahoz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
16' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
17' In de minuut 17, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
18' Sergi Roberto (Barcelona) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Espanyol in Camp Nou.
18' Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Frenkie de Jong in Camp Nou.
19' In de minuut 19, Kopbal richting doel! Marcos Alonso (Barcelona) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Barcelona.
19' Doeltrap voor Espanyol in Camp Nou.
19' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
20' In de minuut 20, De bal is over de achterlijn geweest. Espanyol mag een doeltrap nemen.
21' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Barcelona.
21' Een doelpoging van Ansu Fati (Barcelona) in Barcelona mist scherpte.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Espanyol een doeltrap.
23' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
23' Inworp voor Espanyol op de helft van Barcelona.
24' In de minuut 24, Een schot van Raphinha (Barcelona) wordt geblokkeerd door een verdediger van Espanyol.
24' Frenkie de Jong neemt de door scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz gegeven hoekschop voor Barcelona in Barcelona.
25' Eerste gele kaart voor Ansu Fati (Barcelona) in Barcelona.
25' In de minuut 25, Doeltrap voor Espanyol in Camp Nou.
26' Vrije trap voor Espanyol op de helft van Barcelona.
27' In Barcelona krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' In de minuut 28, Inworp voor Barcelona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Barcelona.
29' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Espanyol.
30' Brian Olivan (Espanyol) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
30' In de minuut 30, De verdediging van Espanyol blokkeert een schot van Jordi Alba (Barcelona) in Camp Nou.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een gele kaart aan Gavi (Barcelona).
31' Gele kaart in Barcelona: Leandro Cabrera (Espanyol) gaat op de bon bij scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz.
31' Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf links via Frenkie de Jong in Camp Nou.
31' In de minuut 31, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Espanyol in Barcelona.
32' Barcelona krijgt van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' Nicolas Melamed Ribaudo (Espanyol) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Barcelona.
34' In de minuut 34, Espanyol krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Barcelona.
34' Espanyol krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Barcelona.
34' In Camp Nou mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' Inworp Espanyol. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een inworp aan Espanyol op de eigen helft in Camp Nou.
37' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Espanyol.
37' Camp Nou ziet hoe Raphinha op doel schiet, maar niet scoort voor Barcelona.
39' In de minuut 39, De bal is over de achterlijn geweest. Espanyol mag een doeltrap nemen.
40' Vergeefse doelpoging Raphinha (Barcelona) in Camp Nou.
42' Inworp op de eigen helft voor Espanyol.
43' In de minuut 43, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
44' Gavi mist een kopkans voor Barcelona.
44' De bal is over de achterlijn geweest. Espanyol mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent Barcelona een inworp toe op de helft van Espanyol.
45' De eerste helft op Camp Nou zit erop.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Espanyol.
' In de minuut -1, Er zitten 88095 bezoekers op de tribunes in Camp Nou vandaag.
47' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
49' Vrije trap in Camp Nou. Op de helft van Espanyol mag Barcelona een vrije trap nemen.
50' In de minuut 50, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Espanyol in Barcelona.
51' Inworp voor Espanyol in de buurt van het vijandige doel in Camp Nou.
51' Camp Nou ziet de poging van Nicolas Melamed Ribaudo smoren in de verdediging van Barcelona.
51' In de minuut 51, Inworp voor Espanyol in Camp Nou op de eigen helft.
52' De thuisploeg vervangt Gavi door Sergio Busquets.
52' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Antonio Mateu Lahoz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
53' In de minuut 53, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
54' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Espanyol.
55' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz toont Fernando Calero (Espanyol) de gele kaart.
55' In de minuut 55, De kopbal van Robert Lewandowski belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Barcelona.
55' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
56' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Antonio Mateu Lahoz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
57' In de minuut 57, De uitploeg wisselt Fernando Calero voor Edu Exposito.
57' Trainer Diego Martinez Penas (Espanyol) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Nicolas Melamed Ribaudo door Javi Puado.
58' Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op de helft van Espanyol.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Espanyol een vrije trap op de eigen helft.
60' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz fluit voor buitenspel van Espanyol.
61' Barcelona mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Espanyol in Barcelona.
62' In de minuut 62, Ferran Torres vervangt Ansu Fati bij de thuisploeg.
62' Barcelona heeft Raphinha gewisseld. Ousmane Dembele neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Xavi.
62' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Barcelona een doeltrap.
65' In de minuut 65, Vanaf rechts mag Frenkie de Jong een hoekschop nemen voor Barcelona in Camp Nou.
65' Ferran Torres (Barcelona) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
65' Doeltrap voor Espanyol in Camp Nou.
66' In de minuut 66, Inworp voor Barcelona op de helft van Espanyol.
67' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
67' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
68' In de minuut 68, In Camp Nou mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68' Espanyol krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op de helft van Barcelona.
69' Arbiter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
70' Barcelona moet opletten als Espanyol van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71' Strafschop voor Espanyol!
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent Espanyol een inworp toe op de helft van Barcelona.
73' Doelpunt! De uitploeg maakt er 1-1 van dankzij een verzilverde strafschop van Joselu.
74' Jordi Alba gaat in het boekje van de scheidsrechter.
74' In de minuut 74, Gele kaart in Barcelona. Vinicius Souza is er volgende wedstrijd niet bij voor Espanyol.
74' Eerste gele kaart voor Edu Exposito (Espanyol) in Barcelona.
75' De bal is over de achterlijn geweest. Espanyol mag een doeltrap nemen.
75' In de minuut 75, Ferran Torres (Barcelona) krijgt geel van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Camp Nou en moet oppassen.
76' Espanyol krijgt van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76' Pedri (Barcelona) krijgt geel van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Camp Nou en moet oppassen.
77' In de minuut 77, Vrije trap voor Espanyol op de helft van Barcelona.
78' Jordi Alba gaat voor de tweede keer in het boekje en krijgt rood!
79' Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Barcelona een doeltrap.
80' In de minuut 80, Leandro Cabrera (Espanyol) wordt met rood van het veld gestuurd.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz stuurt Vinicius Souza (Espanyol) van het veld in Barcelona na een tweede gele kaart.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Barcelona.
80' Vrije trap in Camp Nou. Op de helft van Espanyol mag Barcelona een vrije trap nemen.
82' In de minuut 82, De vierde wissel van Barcelona. Jules Kounde komt erin voor Sergi Roberto in Camp Nou.
82' Barcelona brengt Alejandro Balde in de plaats van Frenkie de Jong.
86' Espanyol gebruikt de derde wissel. Wassim Keddari Boulif vervangt Martin Braithwaite.
86' In de minuut 86, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
87' Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Ousmane Dembele neemt deze vanaf rechts.
87' In Camp Nou ziet Andreas Christensen (Barcelona) zijn kopbal op doel gered worden door Espanyol.
87' In de minuut 87, Ousmane Dembele neemt de door scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz gegeven hoekschop voor Barcelona in Barcelona.
88' Schot op doel van Robert Lewandowski. Maar zonder doelpunt voor Barcelona als gevolg.
89' Ousmane Dembele mist het doel en scoort niet voor Barcelona in Camp Nou.
89' In de minuut 89, Doeltrap voor Espanyol in Camp Nou.
90' Bij Espanyol komt Aleix Vidal er in. Hij vervangt Brian Olivan.
90' Ruben Sanchez Saez vervangt Oscar Regano bij de uitploeg.
90' + 1 Pedri mist het doel en scoort niet voor Barcelona.
90' + 1 Barcelona moet opletten als Espanyol van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 1 De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
90' + 2 We spelen 9 minuten extra in Camp Nou.
90' + 2 Barcelona verdedigt een schot van Joselu, waardoor Espanyol niet tot scoren komt.
90' + 3 Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 3 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Espanyol in Barcelona.
90' + 4 Een doelpoging van Ousmane Dembele (Barcelona) mist scherpte.
90' + 4 Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Espanyol een doeltrap.
90' + 5 Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Antonio Mateu Lahoz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
90' + 6 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
90' + 6 Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft een gele kaart aan Javi Puado (Espanyol).
90' + 7 Arbiter Antonio Mateu Lahoz kent een vrije trap toe aan Espanyol op de eigen helft.
90' + 8 Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 9 Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Espanyol.
90' + 9 Doeltrap voor Espanyol in Camp Nou.
90' + 10 Inworp voor Barcelona op de helft van Espanyol.
90' + 11 Een schot van Robert Lewandowski (Barcelona) smoort in de verdediging van Espanyol.
90' + 11 Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Barcelona.
90' De wedstrijd is beƫindigd door scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Camp Nou. De einduitslag is 1-1.
' + 6 Bij Barcelona krijgt bankzitter Raphinha een gele kaart.