1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Sevilla mag de aftrap nemen.
1' Inworp voor Sevilla in Camp Nou op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Sevilla.
4' Sergio Busquets blesseert zich bij Barcelona, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Camp Nou.
6' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Sevilla een vrije trap op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Arbiter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
8' Sergio Busquets (Barcelona) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Franck Kessie.
9' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
9' In de minuut 9, Inworp Sevilla. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' In Barcelona krijgt Sevilla op de eigen helft een vrije trap te nemen.
12' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Barcelona in de buurt van het doel van Sevilla.
14' In de minuut 14, Vanaf links mag Raphinha een hoekschop nemen voor Barcelona in Camp Nou.
16' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez in Barcelona.
17' Barcelona krijgt een schietkans via Robert Lewandowski, maar scoort niet.
17' In de minuut 17, Pedri neemt de door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez gegeven hoekschop voor Barcelona in Barcelona.
17' De kopbal van Ronald Araujo belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Barcelona.
17' Doeltrap voor Sevilla in Camp Nou.
18' In de minuut 18, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
18' Vrije trap in Camp Nou. Op de helft van Sevilla mag Barcelona een vrije trap nemen.
18' In Camp Nou mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
19' In de minuut 19, Sevilla verdedigt een schot van Raphinha, waardoor Barcelona niet tot scoren komt.
19' Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Raphinha in Camp Nou.
20' Barcelona mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
21' In de minuut 21, Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Raphinha neemt deze vanaf links.
22' Gavi schiet op doel maar scoort niet voor Barcelona.
23' Sevilla krijgt van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' In de minuut 26, Vergeefse doelpoging Robert Lewandowski (Barcelona) in Camp Nou.
27' Buitenspelpositie Barcelona.
27' Robert Lewandowski (Barcelona) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Sevilla.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sevilla.
29' Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Pedri neemt deze vanaf rechts.
30' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Barcelona een inworp toe op de helft van Sevilla.
34' In de minuut 34, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
35' Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op de helft van Barcelona.
36' Buitenspel van de uitploeg.
36' In de minuut 36, Arbiter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
36' Inworp op de eigen helft voor Sevilla.
37' Inworp voor Barcelona op de helft van Sevilla.
38' In de minuut 38, Sevilla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op de helft van Barcelona.
39' Een doelpoging van Pape Alassane Gueye (Sevilla) mist scherpte.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Barcelona.
40' In de minuut 40, Inworp voor Barcelona op de helft van Sevilla.
42' Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Raphinha in Camp Nou.
43' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Sevilla een doeltrap.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een inworp aan Sevilla op de eigen helft in Camp Nou.
45' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 1 Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een gele kaart aan Ivan Rakitic (Sevilla).
45' + 1 In de minuut 45, In Barcelona worden nog 2 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez aan dat we gaan rusten in Barcelona's Camp Nou.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Barcelona.
46' Sevilla heeft Oliver Torres gewisseld. Bryan Salvatierra neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jorge Luis Sampaoli.
46' Sevilla brengt Erik Lamela in de plaats van Youssef En-Nesyri.
46' In de minuut 46, Inworp Sevilla. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
' Er zitten 77987 bezoekers op de tribunes.
51' In de minuut 51, Barcelona krijgt van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Kans voor Barcelona in Camp Nou! De kopbal van Robert Lewandowski mist het doel.
53' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
53' In de minuut 53, In Barcelona krijgt Sevilla op de eigen helft een vrije trap te nemen.
54' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Camp Nou.
54' De verdediging van Sevilla blokkeert een schot van Gavi (Barcelona) in Camp Nou.
54' In de minuut 54, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
55' In Camp Nou mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
56' De verdediging van Sevilla houdt de kopbal van Raphinha (Barcelona) tegen in Barcelona.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Barcelona een inworp toe op de helft van Sevilla.
57' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Sevilla een doeltrap.
58' In de minuut 58, Het voorbereidende werk werd verricht door Franck Kessie.
60' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61' Barcelona moet opletten als Sevilla van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
61' In de minuut 61, Inworp voor Barcelona in Camp Nou op de eigen helft.
62' Robert Lewandowski mist het doel en scoort niet voor Barcelona.
62' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
63' In de minuut 63, Doelpoging Barcelona! Het schot van Jules Kounde gaat niet tussen de palen in Barcelona.
63' Doeltrap voor Sevilla in Camp Nou.
64' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
65' In de minuut 65, Marcos Acuna van Sevilla is geblesseerd en het spel ligt even stil.
65' Deze wissel was niet voorzien. Jorge Luis Sampaoli moet de aangeslagen Marcos Acuna vervangen. Lucas Ocampos komt voor hem in de plaats. Dit is de derde wissel voor Sevilla.
66' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
67' In de minuut 67, Vrije trap voor Barcelona op de helft van Sevilla.
68' In Camp Nou mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Arbiter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Sevilla op de eigen helft.
70' De voorzet kwam van Raphinha.
70' In de minuut 70, Inworp voor Barcelona op de helft van Sevilla.
72' Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op de helft van Sevilla.
73' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Sevilla een inworp toe op de helft van Barcelona.
74' In de minuut 74, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez.
75' In Camp Nou mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75' Inworp voor Barcelona op de helft van Sevilla.
75' In de minuut 75, Inworp op de eigen helft voor Sevilla.
75' Eerste gele kaart voor Joan Jordan (Sevilla) in Barcelona.
75' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Barcelona op een gevaarlijke plek voor Sevilla.
77' In de minuut 77, Doelpoging Barcelona! Het schot van Robert Lewandowski gaat niet tussen de palen.
77' De bal is over de achterlijn geweest. Sevilla mag een doeltrap nemen.
79' In de minuut 79, Jordi Alba deed het voorbereidende werk.
80' Barcelona gebruikt de tweede wissel. Ansu Fati vervangt Gavi.
80' Marcos Alonso vervangt Ronald Araujo bij de thuisploeg.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Barcelona een inworp toe op de helft van Sevilla.
83' Trainer Jorge Luis Sampaoli (Sevilla) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Pape Alassane Gueye door Fernando.
84' Bij Barcelona komt Ferran Torres er in. Hij vervangt Raphinha.
84' In de minuut 84, Wissel in Barcelona: Alejandro Balde vervangt Jordi Alba bij Barcelona.
84' Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op de helft van Sevilla.
85' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
86' In de minuut 86, Buitenspel Sevilla.
87' Inworp voor Barcelona op de helft van Sevilla.
88' Sevilla krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez in Barcelona.
88' In de minuut 88, Barcelona blokkeert de kopbal van Loic Bade (Sevilla) in Barcelona.
88' Inworp voor Barcelona in Camp Nou op de eigen helft.
89' Een doelpoging van Ivan Rakitic (Sevilla) in Barcelona mist scherpte.
89' In de minuut 89, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Barcelona.
90' Inworp Sevilla. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 Sevilla in buitenspelpositie.
90' + 2 Vergeefse doelpoging Robert Lewandowski (Barcelona).
90' De wedstrijd eindigt in 3-0.