1' De eerste helft is begonnen. Cadiz trapt af.
2' In de minuut 2, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
3' Buitenspel Cadiz. Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit de uitploeg terug in Camp Nou.
4' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes in Barcelona.
5' In de minuut 5, Eric Garcia met de kopkans! Geen doelpunt voor Barcelona in Camp Nou.
5' De bal is over de achterlijn geweest. Cadiz mag een doeltrap nemen.
5' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Pablo Gonzales Fuertes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
6' In de minuut 6, Cadiz krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op de helft van Barcelona.
6' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
6' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
7' Inworp voor Barcelona op de helft van Cadiz.
8' Arbiter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Cadiz verdedigt een schot van Gavi, waardoor Barcelona niet tot scoren komt.
10' In Barcelona krijgt Cadiz op de eigen helft een vrije trap te nemen.
12' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Cadiz op de eigen helft in Camp Nou.
12' In de minuut 12, Barcelona krijgt van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
14' Inworp voor Cadiz in Camp Nou op de eigen helft.
15' In de minuut 15, Vrije trap voor Cadiz op de helft van Barcelona.
16' Een schot van Theo Bongonda (Cadiz) smoort in de verdediging van Barcelona.
16' Vanaf rechts mag Theo Bongonda een hoekschop nemen voor Cadiz in Camp Nou.
16' In de minuut 16, Doeltrap voor Barcelona in Camp Nou.
16' Alex (Cadiz) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
18' Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ferran Torres in Camp Nou.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit voor buitenspel van Cadiz.
20' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' Inworp voor Barcelona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Barcelona.
21' In de minuut 21, Doelpoging Barcelona! Het schot van Ferran Torres gaat niet tussen de palen in Barcelona.
21' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
23' Schot op doel van Ruben Alcaraz. Maar zonder doelpunt voor Cadiz als gevolg.
24' In de minuut 24, Arbiter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
24' Roger Marti gaat in het boekje van de scheidsrechter.
25' Camp Nou ziet hoe Sergi Roberto op doel schiet, maar niet scoort voor Barcelona.
25' In de minuut 25, Een doelpoging van Alejandro Balde (Barcelona) in Barcelona mist scherpte.
25' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cadiz in Barcelona.
27' Barcelona moet uitkijken als Cadiz een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Camp Nou.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Barcelona.
29' In Barcelona krijgt Cadiz op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' Inworp voor Cadiz in Camp Nou op de eigen helft.
31' In de minuut 31, Barcelona moet opletten als Cadiz van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Ferran Torres neemt deze vanaf links.
36' Doelpoging Barcelona! Het schot van Sergi Roberto gaat niet tussen de palen.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Cadiz een doeltrap.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
37' Inworp voor Barcelona in de buurt van het vijandige doel in Camp Nou.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cadiz.
38' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
38' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent Barcelona een inworp toe op de helft van Cadiz.
39' In de minuut 39, Ferran Torres neemt de door scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes gegeven hoekschop voor Barcelona in Barcelona.
40' Cadiz mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Theo Bongonda in Camp Nou.
40' Kans voor Cadiz in Camp Nou! De kopbal van Fali mist het doel.
40' In de minuut 40, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
41' Kopbal richting doel! Robert Lewandowski (Barcelona) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Barcelona.
41' Doeltrap voor Cadiz in Camp Nou.
43' In de minuut 43, Santiago Arzamendia schiet op doel maar scoort niet voor Cadiz.
43' Een schot van Robert Lewandowski (Barcelona) wordt tegengehouden door de verdediging van Cadiz in Barcelona.
43' Barcelona komt op een 1-0 voorsprong in Barcelona via Sergi Roberto!
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Barcelona een doeltrap.
45' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Cadiz.
45' + 1 In de minuut 45, De voorzet kwam van Sergi Roberto.
45' + 1 1 minuten extra tijd.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, Pablo Gonzales Fuertes geeft het fluitsignaal in Camp Nou. Barcelona mag de tweede helft aftrappen.
46' Barcelona mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Cadiz in Barcelona.
47' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Cadiz een vrije trap op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Vrije trap in Camp Nou. Op de helft van Cadiz mag Barcelona een vrije trap nemen.
49' In Barcelona kopt Ansu Fati (Barcelona) de bal, maar mist doel.
49' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cadiz in Barcelona.
49' In de minuut 49, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes.
50' De poging van Ferran Torres (Barcelona) mist doel.
50' De bal is over de achterlijn geweest. Cadiz mag een doeltrap nemen.
52' In de minuut 52, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
53' Geel voor Ruben Alcaraz. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Cadiz.
53' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
53' In de minuut 53, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Pablo Gonzales Fuertes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
55' Inworp voor Cadiz in de buurt van het vijandige doel in Camp Nou.
56' Buitenspel Cadiz.
57' In de minuut 57, Vanaf rechts mag Ferran Torres een hoekschop nemen voor Barcelona in Camp Nou.
57' Pech voor Barcelona. Het schot van Robert Lewandowski belandt op de lat.
57' Doeltrap voor Cadiz in Camp Nou.
57' In de minuut 57, Roger Marti (Cadiz) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Barcelona in Camp Nou.
58' Alex neemt de door scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes gegeven hoekschop voor Cadiz in Barcelona.
59' Barcelona krijgt van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
59' In de minuut 59, Vrije trap voor Barcelona op de helft van Cadiz.
60' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61' In Camp Nou mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
61' In de minuut 61, Buitenspel van de uitploeg.
62' De eerste wissel van Cadiz. Choco Lozano komt erin voor Brian Ocampo in Camp Nou.
62' Trainer Sergio gebruikt zijn tweede wissel. Gonzalo Escalante wordt door Ivan Alejo vervangen bij de uitploeg.
62' In de minuut 62, Cadiz heeft Theo Bongonda gewisseld. Ruben Sobrino neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sergio.
65' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Cadiz een vrije trap op de eigen helft.
66' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Cadiz, te nemen op de helft van Barcelona.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes toont Frenkie de Jong (Barcelona) de gele kaart.
68' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Cadiz in de buurt van het doel van Barcelona.
68' De scherpte ontbreekt bij Ivan Alejo (Cadiz). Zijn poging mist doel.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Barcelona een doeltrap.
69' Barcelona brengt Franck Kessie in de plaats van Frenkie de Jong.
69' De uitploeg wisselt Ruben Alcaraz voor Fede San Emeterio.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent Cadiz een inworp toe op de helft van Barcelona.
70' Cadiz krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op de helft van Barcelona.
71' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Buitenspelpositie Ferran Torres (Barcelona).
73' Barcelona krijgt van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74' Wissel in Barcelona: Chris Ramos vervangt Roger Marti bij Cadiz.
74' In de minuut 74, Trainer Xavi (Barcelona) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Robert Lewandowski door Raphinha.
75' Arbiter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
75' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Camp Nou.
76' In de minuut 76, Inworp op de eigen helft voor Cadiz.
76' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
76' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
77' In de minuut 77, Inworp voor Cadiz op de helft van Barcelona.
78' Hoekschop voor Cadiz in Camp Nou. Alex neemt deze vanaf rechts.
78' In Camp Nou ziet Fede San Emeterio (Cadiz) zijn kopbal op doel gered worden door Barcelona.
78' In de minuut 78, Vrije trap in Camp Nou. Op de helft van Barcelona mag Cadiz een vrije trap nemen.
78' Franck Kessie (Barcelona) krijgt geel van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes in Camp Nou en moet oppassen.
79' In Camp Nou mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80' In de minuut 80, Cadiz krijgt een schietkans via Chris Ramos, maar scoort niet.
80' Cadiz krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes in Barcelona.
80' Chris Ramos met de kopkans! Geen doelpunt voor Cadiz in Camp Nou.
80' In de minuut 80, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Barcelona.
81' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Cadiz, te nemen op de helft van Barcelona.
82' Kans voor Cadiz in Camp Nou! De kopbal van Chris Ramos mist het doel.
82' In de minuut 82, Een speler van Cadiz staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes teruggefloten.
82' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
82' Gele kaart. Fede San Emeterio (Cadiz) gaat op de bon.
83' In de minuut 83, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
84' Raphinha mist het doel en scoort niet voor Barcelona.
84' In Barcelona krijgt Cadiz op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84' In de minuut 84, Arbiter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
85' De poging van Ansu Fati (Barcelona) mist doel in Camp Nou.
85' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Cadiz een doeltrap.
85' In de minuut 85, Barcelona heeft Ansu Fati gewisseld. Angel Alarcon neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Xavi.
86' In Camp Nou mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86' Cadiz heeft pech dat de kopbal van Choco Lozano de paal treft.
86' In de minuut 86, In Barcelona kopt Chris Ramos (Cadiz) de bal, maar mist doel.
86' Doeltrap voor Barcelona in Camp Nou.
88' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Cadiz een vrije trap op de eigen helft.
88' In de minuut 88, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89' Poging met het hoofd van Fali (Cadiz), maar hij mist het doel.
89' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
90' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Pablo Gonzales Fuertes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
90' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
90' + 1 Hoekschop voor Cadiz in Camp Nou. Alex neemt deze vanaf rechts.
90' + 1 3 minuten extra tijd in Barcelona.
90' + 2 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
90' + 2 Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Camp Nou.
90' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit de wedstrijd af in Barcelona. De eindstand is 2-0.