1' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano fluit voor het begin van de eerste helft. Bilbao trapt af in Bilbao.
1' Doeltrap voor Barcelona in San Mames Stadium.
2' In de minuut 2, Doelpoging Barcelona! Het schot van Ferran Torres gaat niet tussen de palen in Bilbao.
2' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Bilbao een doeltrap.
4' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Nico Williams mist het doel en scoort niet voor Bilbao.
6' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Bilbao.
7' Inworp voor Bilbao in San Mames Stadium op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Vrije trap voor Barcelona op de helft van Bilbao.
9' De scherpte ontbreekt bij Sergio Busquets (Barcelona). Zijn poging mist doel.
9' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bilbao.
11' In de minuut 11, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
12' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Bilbao, te nemen op de helft van Barcelona.
13' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Bilbao op een gevaarlijke plek voor Barcelona.
13' In de minuut 13, Buitenspel Bilbao.
14' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in San Mames Stadium.
15' Een schot van Mikel Vesga (Bilbao) smoort in de verdediging van Barcelona.
15' In de minuut 15, Een doelpoging van Alex Berenguer (Bilbao) in Bilbao mist scherpte.
15' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
16' Inworp Bilbao. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' In de minuut 17, Robert Lewandowski schiet op doel maar scoort niet voor Barcelona in Bilbao.
18' Robert Lewandowski (Barcelona) staat buitenspel.
19' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in San Mames Stadium.
19' In de minuut 19, Inworp voor Bilbao in de buurt van het vijandige doel in San Mames Stadium.
19' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Raul Garcia (Bilbao) in San Mames Stadium.
20' Bilbao is weer compleet nu Raul Garcia weer terug het veld in mag.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
21' Vrije trap in San Mames Stadium. Op de helft van Bilbao mag Barcelona een vrije trap nemen.
22' Kans voor Barcelona in San Mames Stadium! De kopbal van Andreas Christensen mist het doel.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Bilbao een doeltrap.
22' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
22' Inworp voor Bilbao in San Mames Stadium op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jesus Gil Manzano een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bilbao.
23' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in San Mames Stadium.
25' In de minuut 25, De poging van Alex Berenguer (Bilbao) mist doel in San Mames Stadium.
25' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Bilbao.
26' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano in Bilbao.
26' In de minuut 26, Doeltrap voor Bilbao in San Mames Stadium.
26' Inworp voor Barcelona op de helft van Bilbao.
29' Een schot van Raphinha (Barcelona) wordt geblokkeerd door een verdediger van Bilbao.
29' In de minuut 29, Arbiter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
30' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een gele kaart aan Inaki Williams (Bilbao).
31' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bilbao.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
32' Bilbao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op de helft van Barcelona.
32' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
33' In de minuut 33, Vergeefse doelpoging Inaki Williams (Bilbao) in San Mames Stadium.
33' Hoekschop voor Bilbao in San Mames Stadium. Alex Berenguer neemt deze vanaf rechts.
33' In San Mames Stadium belandt een kopbal van Raul Garcia (Bilbao) tegen de lat!
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Bilbao op de eigen helft in San Mames Stadium.
35' In San Mames Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' De uitploeg krijgt een doeltrap in Bilbao.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent Barcelona een inworp toe op de helft van Bilbao.
36' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Bilbao.
37' Bilbao moet opletten als Barcelona van scheidsrechter Jesus Gil Manzano een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
38' In de minuut 38, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bilbao.
38' In San Mames Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
39' Inworp voor Bilbao in San Mames Stadium op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Inworp voor Bilbao op de helft van Barcelona.
40' In Bilbao krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' De bal is over de achterlijn geweest. Bilbao mag een doeltrap nemen.
42' In de minuut 42, Inworp voor Bilbao ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bilbao.
42' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' Bilbao krijgt van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' In de minuut 44, Bilbao mag een hoekschop nemen vanaf links via Alex Berenguer in San Mames Stadium.
44' Barcelona verdedigt een schot van Mikel Balenziaga, waardoor Bilbao niet tot scoren komt.
44' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in San Mames Stadium.
45' + 1 Sergio Busquets deed het voorbereidende werk.
45' + 1 1 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' De tweede helft gaat van start in Bilbao. Barcelona mag aftrappen als scheidsrechter Jesus Gil Manzano fluit.
47' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Bilbao een doeltrap.
48' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bilbao in Bilbao.
49' Doeltrap voor Barcelona in San Mames Stadium.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' Vrije trap voor Barcelona op de helft van Bilbao.
52' Robert Lewandowski mist een kopkans voor Barcelona.
52' In de minuut 52, De bal is over de achterlijn geweest. Bilbao mag een doeltrap nemen.
53' Bilbao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op de helft van Barcelona.
53' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in San Mames Stadium.
55' In de minuut 55, Raul Garcia blesseert zich bij Bilbao, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in San Mames Stadium.
56' Raul Garcia (Bilbao) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
57' Barcelona krijgt van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
60' In de minuut 60, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bilbao.
61' Inworp voor Barcelona in de buurt van het vijandige doel in San Mames Stadium.
62' Robert Lewandowski mist het doel en scoort niet voor Barcelona in San Mames Stadium.
62' In de minuut 62, De bal is over de achterlijn geweest. Bilbao mag een doeltrap nemen.
62' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent Bilbao een inworp toe op de helft van Barcelona.
64' De scherpte ontbreekt bij Alejandro Balde (Barcelona). Zijn poging mist doel in Bilbao.
64' In de minuut 64, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bilbao.
64' Bilbao heeft Mikel Vesga gewisseld. Oier Zarraga neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ernesto Valverde.
64' Voor Raul Garcia is de wedstrijd voorbij. Iker Muniain vervangt de aangeslagen speler bij Bilbao.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Bilbao.
67' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent Bilbao een inworp toe op de helft van Barcelona.
67' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68' In de minuut 68, Bij Barcelona komt Franck Kessie er in. Hij vervangt Ferran Torres.
68' Vanaf rechts mag Raphinha een hoekschop nemen voor Barcelona in San Mames Stadium.
69' In San Mames Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70' In de minuut 70, Bilbao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op de helft van Barcelona.
70' De thuisploeg vervangt Mikel Balenziaga door Yuri Berchiche.
72' Schot op doel van Alex Berenguer. Maar zonder doelpunt voor Bilbao als gevolg.
72' In de minuut 72, Iker Muniain neemt de door scheidsrechter Jesus Gil Manzano gegeven hoekschop voor Bilbao in Bilbao.
73' Inworp op de eigen helft voor Bilbao.
74' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jesus Gil Manzano een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bilbao.
76' In de minuut 76, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jesus Gil Manzano aan de thuisploeg.
76' Sergi Roberto (Barcelona) krijgt geel van scheidsrechter Jesus Gil Manzano in San Mames Stadium en moet oppassen.
77' Alex Berenguer (Bilbao) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Barcelona.
77' In de minuut 77, Bilbao mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Barcelona in Bilbao.
77' Inworp voor Barcelona in San Mames Stadium op de eigen helft.
78' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Bilbao op de eigen helft in San Mames Stadium.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano fluit voor buitenspel van Bilbao.
79' Bilbao krijgt een schietkans via Iker Muniain, maar scoort niet in San Mames Stadium.
79' Bilbao krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano in Bilbao.
80' In de minuut 80, Vrije trap in San Mames Stadium. Op de helft van Barcelona mag Bilbao een vrije trap nemen.
81' Inworp voor Bilbao ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bilbao.
81' Barcelona moet uitkijken als Bilbao een gevaarlijke vrij trap mag nemen in San Mames Stadium.
83' In de minuut 83, De verdediging van Barcelona blokkeert een schot van Nico Williams (Bilbao).
83' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83' Ansu Fati vervangt Sergi Roberto bij de uitploeg.
83' In de minuut 83, Bilbao gebruikt de vierde wissel. Gorka Guruzeta vervangt Alex Berenguer.
84' Barcelona brengt Marcos Alonso in de plaats van Raphinha.
84' De thuisploeg wisselt Oscar de Marcos voor Ander Capa.
84' In de minuut 84, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
85' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85' San Mames Stadium ziet de poging van Ansu Fati smoren in de verdediging van Bilbao.
86' In de minuut 86, Vanaf links mag Marcos Alonso een hoekschop nemen voor Barcelona in San Mames Stadium.
86' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bilbao.
86' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Bilbao.
86' In de minuut 86, Gele kaart in Bilbao: Oier Zarraga (Bilbao) gaat op de bon bij scheidsrechter Jesus Gil Manzano.
90' + 1 Vrije trap voor Barcelona op de helft van Bilbao.
87' Inaki Williams scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Bilbao in San Mames Stadium.
90' + 2 De vierde official geeft 7 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in San Mames Stadium.
90' + 3 Vergeefse doelpoging Yuri Berchiche (Bilbao).
90' + 4 Hoekschop voor Bilbao in San Mames Stadium. Iker Muniain neemt deze vanaf rechts.
90' + 4 De verdediging van Barcelona blokkeert een schot van Gorka Guruzeta (Bilbao) in San Mames Stadium.
90' + 4 Inworp voor Bilbao op de helft van Barcelona.
90' + 4 Wissel in Bilbao: Angel Alarcon vervangt Gavi bij Barcelona.
90' + 5 Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent Bilbao een inworp toe op de helft van Barcelona.
90' + 6 De scherpte ontbreekt bij Nico Williams (Bilbao). Zijn poging mist doel in Bilbao.
90' + 6 Doeltrap voor Barcelona in San Mames Stadium.
90' + 7 Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Bilbao op de eigen helft in San Mames Stadium.
90' + 8 Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Barcelona een doeltrap.
90' De wedstrijd in Bilbao is beƫindigd met het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesus Gil Manzano. Uitslag: 0-1.