1' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft het startsein in Barcelona. Real trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Karim Benzema schiet op doel maar scoort niet voor Real.
1' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
1' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Barcelona schiet tussen de palen, maar Robert Lewandowski ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
4' Raphinha neemt de door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea gegeven hoekschop voor Barcelona in Barcelona.
6' Raphinha schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Real in Camp Nou.
6' In de minuut 6, Doelpoging Barcelona! Het schot van Sergi Roberto gaat niet tussen de palen in Barcelona.
6' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
6' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Barcelona.
7' In de minuut 7, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
8' Inworp Real. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' Ronald Araujo scoort in eigen doel en brengt zo de score op 0-1.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' Arbiter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
12' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
14' In de minuut 14, Een schot van Karim Benzema (Real) smoort in de verdediging van Barcelona.
14' In Barcelona krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' In Camp Nou mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
16' In de minuut 16, Real krijgt van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op eigen helft een vrije trap toegewezen.
17' Doeltrap voor Barcelona in Camp Nou.
17' Real moet uitkijken als Barcelona een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Camp Nou.
18' In de minuut 18, Eerste gele kaart voor Nacho (Real) in Barcelona.
19' Inworp voor Real op de helft van Barcelona.
20' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
21' In de minuut 21, Barcelona in buitenspelpositie.
23' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Barcelona een doeltrap.
24' Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf links via Raphinha in Camp Nou.
24' In de minuut 24, Kans voor Barcelona in Camp Nou! De kopbal van Andreas Christensen mist het doel.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Barcelona.
25' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Camp Nou.
25' In de minuut 25, Inworp voor Real in Camp Nou op de eigen helft.
26' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
27' Vrije trap in Camp Nou. Op de helft van Barcelona mag Real een vrije trap nemen.
29' In de minuut 29, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
30' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent Real een inworp toe op de helft van Barcelona.
31' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
31' In de minuut 31, Inworp voor Barcelona in de buurt van het vijandige doel in Camp Nou.
32' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea in Barcelona.
32' Schot op doel van Andreas Christensen. Maar zonder doelpunt voor Barcelona als gevolg.
33' In de minuut 33, Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op de helft van Real.
33' Real krijgt van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' Raphinha gaat in het boekje van de scheidsrechter.
34' In de minuut 34, Buitenspel van de uitploeg.
34' Barcelona krijgt een schietkans via Raphinha, maar scoort niet.
35' Vanaf links mag Raphinha een hoekschop nemen voor Barcelona in Camp Nou.
37' In de minuut 37, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ricardo De Burgos Bengoechea een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
38' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Barcelona op een gevaarlijke plek voor Real.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Real.
41' Arbiter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
43' Vrije trap voor Real op de helft van Barcelona.
43' In de minuut 43, Inworp voor Real ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Barcelona.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
45' Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via Sergi Roberto.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Camp Nou.
46' Barcelona trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
47' Inworp voor Real in Camp Nou op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Real krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op de helft van Barcelona.
' Het officiƫle aantal toeschouwers aanwezig vandaaag in Camp Nou (Barcelona): 95745.
48' De scherpte ontbreekt bij Federico Valverde (Real). Zijn poging mist doel in Barcelona.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Barcelona een doeltrap.
48' Real verdedigt een schot van Raphinha, waardoor Barcelona niet tot scoren komt.
49' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent Barcelona een inworp toe op de helft van Real.
52' Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Raphinha neemt deze vanaf rechts.
54' Luka Modric (Real) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Barcelona.
54' In de minuut 54, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
55' Barcelona moet opletten als Real van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
55' Buitenspel Real.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Real.
57' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
58' Real moet opletten als Barcelona van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
59' In de minuut 59, Camp Nou ziet de poging van Robert Lewandowski smoren in de verdediging van Real.
59' De poging van Frenkie de Jong (Barcelona) mist doel in Camp Nou.
59' Doeltrap voor Real in Camp Nou.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Camp Nou.
61' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
62' Wissel in Barcelona: Ferland Mendy vervangt Nacho bij Real.
62' In de minuut 62, Trainer Carlo Ancelotti (Real) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Toni Kroos door Rodrygo.
63' Rodrygo mist het doel en scoort niet voor Real in Camp Nou.
63' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Barcelona.
63' In de minuut 63, In Barcelona krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64' In Camp Nou mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65' In Barcelona krijgt Real op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65' In de minuut 65, Sergi Roberto (Barcelona) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
65' Inworp op de eigen helft voor Real.
66' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Real.
67' In de minuut 67, De poging van Robert Lewandowski (Barcelona) mist doel.
67' Doeltrap voor Real in Camp Nou.
68' Raphinha neemt de door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea gegeven hoekschop voor Barcelona in Barcelona.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Camp Nou.
69' Vrije trap voor Barcelona op de helft van Real.
69' In de minuut 69, Luka Modric (Real) krijgt een eerste gele kaart.
70' Een doelpoging van Vinicius Junior (Real) in Barcelona mist scherpte.
70' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
72' In de minuut 72, Inworp voor Real op de helft van Barcelona.
73' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
75' Vergeefse doelpoging Raphinha (Barcelona).
75' In de minuut 75, Inworp op de eigen helft voor Real.
76' Een doelpoging van Robert Lewandowski (Barcelona) in Barcelona mist scherpte.
76' Real brengt Dani Ceballos in de plaats van Luka Modric.
76' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Real een doeltrap.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Real een doeltrap.
76' In de minuut 76, De uitploeg vervangt Eduardo Camavinga door Aurelien Tchouameni.
76' De uitploeg vervangt Eduardo Camavinga door Aurelien Tchouameni.
76' Real heeft Federico Valverde gewisseld. Marco Asensio neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Carlo Ancelotti.
77' Trainer Xavi gebruikt zijn eerste wissel. Sergi Roberto wordt door Franck Kessie vervangen bij de thuisploeg.
78' In de minuut 78, Real krijgt een schietkans via Vinicius Junior, maar scoort niet in Camp Nou.
77' In de minuut 77, Trainer Xavi gebruikt zijn eerste wissel. Sergi Roberto wordt door Franck Kessie vervangen bij de thuisploeg.
78' Real krijgt een schietkans via Vinicius Junior, maar scoort niet in Camp Nou.
79' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80' Camp Nou ziet hoe Karim Benzema op doel schiet, maar niet scoort voor Real.
80' In de minuut 80, Camp Nou ziet hoe Karim Benzema op doel schiet, maar niet scoort voor Real.
80' In de minuut 80, Vrije trap in Camp Nou. Op de helft van Barcelona mag Real een vrije trap nemen.
80' Vrije trap in Camp Nou. Op de helft van Barcelona mag Real een vrije trap nemen.
84' De tweede wissel van Barcelona. Ferran Torres komt erin voor Raphinha in Camp Nou.
81' De bal gaat binnen. De uitploeg neemt de leiding via Marco Asensio. 1-2!
84' In de minuut 84, Buitenspelpositie van de uitploeg.
84' Real krijgt van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85' De scherpte ontbreekt bij Marco Asensio (Real). Zijn poging mist doel in Barcelona.
85' In de minuut 85, Doeltrap voor Barcelona in Camp Nou.
86' Een schot van Aurelien Tchouameni (Real) wordt geblokkeerd door een verdediger van Barcelona.
88' Inworp voor Real in de buurt van het vijandige doel in Camp Nou.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Barcelona een doeltrap.
90' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ricardo De Burgos Bengoechea een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
90' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
90' Alejandro Balde (Barcelona) krijgt geel.
90' + 1 6 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 2 De voorzet kwam van Alejandro Balde.
90' + 5 Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Real.
90' + 5 Inworp voor Real in Camp Nou op de eigen helft.
90' + 6 Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Barcelona.
90' + 7 Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een gele kaart aan Dani Ceballos (Real).
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 2-1.