1' Estadio Martínez Valero ziet toe hoe Elche de aftrap verricht als scheidsrechter Carlos del Cerro Grande fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Estadio Martínez Valero ziet de poging van Tete Morente smoren in de verdediging van Barcelona.
2' In de minuut 2, Gerard Gumbau neemt de door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande gegeven hoekschop voor Elche in Elche.
2' Hoekschop voor Elche in Estadio Martínez Valero. Omar Mascarell neemt deze vanaf links.
2' De defensie van Barcelona voorkomt dat een kopbal van Pedro Bigas (Elche) in het doel belandt.
3' In de minuut 3, Vrije trap in Estadio Martínez Valero. Op de helft van Elche mag Barcelona een vrije trap nemen.
4' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Elche een doeltrap.
5' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Martínez Valero.
5' In de minuut 5, Een schot van Ansu Fati (Barcelona) wordt tegengehouden door de verdediging van Elche in Elche.
5' Buitenspelpositie van de uitploeg.
6' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
7' In de minuut 7, In Estadio Martínez Valero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
9' Inworp voor Elche in de buurt van het vijandige doel in Estadio Martínez Valero.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
11' Doeltrap voor Elche in Estadio Martínez Valero.
12' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent Elche een inworp toe op de helft van Barcelona.
13' In de minuut 13, De verdediging van Elche blokkeert een schot van Ansu Fati (Barcelona).
13' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
14' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Elche.
15' In de minuut 15, Elche moet opletten als Barcelona van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
16' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Martínez Valero.
17' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.
18' In de minuut 18, Barcelona krijgt van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op eigen helft een vrije trap toegewezen.
19' Vrije trap voor Barcelona op de helft van Elche.
20' In de minuut 20, Ronald Araujo met de assist.
21' Inworp Elche. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' Buitenspel Elche.
23' In de minuut 23, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Carlos del Cerro Grande een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Elche.
24' Buitenspel van de thuisploeg.
25' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Inworp voor Barcelona op de helft van Elche.
26' Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op de helft van Elche.
27' Inworp voor Barcelona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Elche.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent Elche een inworp toe op de helft van Barcelona.
29' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Carlos del Cerro Grande een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Elche.
30' Inworp voor Elche op de helft van Barcelona.
31' In de minuut 31, Elche krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande in Elche.
32' In Estadio Martínez Valero mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' Inworp voor Barcelona in Estadio Martínez Valero op de eigen helft.
33' In de minuut 33, Elche mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Gerard Gumbau in Estadio Martínez Valero.
34' Een schot van Carlos Clerc (Elche) wordt geblokkeerd door een verdediger van Barcelona.
34' In Elche krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' In de minuut 34, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
35' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' Vrije trap in Estadio Martínez Valero. Op de helft van Barcelona mag Elche een vrije trap nemen.
36' In de minuut 36, Vanaf rechts mag Gerard Gumbau een hoekschop nemen voor Elche in Estadio Martínez Valero.
38' Arbiter Carlos del Cerro Grande kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
38' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Martínez Valero.
39' In de minuut 39, Vanaf links mag Omar Mascarell een hoekschop nemen voor Elche in Estadio Martínez Valero.
40' Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op de helft van Elche.
41' Arbiter Carlos del Cerro Grande kent een vrije trap toe aan Elche op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Elche.
43' Robert Lewandowski kopt namens Barcelona op doel, zonder doelpunt als resultaat.
43' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Elche.
43' In de minuut 43, Barcelona krijgt van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande in Elche.
45' Estadio Martínez Valero ziet hoe Jules Kounde op doel schiet, maar niet scoort voor Barcelona.
45' In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
45' + 1 In Estadio Martínez Valero mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 2 Buitenspelpositie Elche.
45' + 2 In de minuut 45, 1 minuten extra tijd in Elche.
45' De eerste helft is voorbij.
46' De tweede helft gaat van start in Elche. Barcelona mag aftrappen als scheidsrechter Carlos del Cerro Grande fluit.
47' In de minuut 47, Inworp Elche. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft een inworp aan Elche op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.
' 28142 toeschouwers zijn aanwezig in het stadion.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
49' Inworp voor Barcelona in Estadio Martínez Valero op de eigen helft.
50' Inworp voor Elche op de helft van Barcelona.
50' In de minuut 50, De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
51' Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ferran Torres in Estadio Martínez Valero.
52' Een schot van Marcos Alonso (Barcelona) smoort in de verdediging van Elche.
52' In de minuut 52, Ferran Torres neemt de door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande gegeven hoekschop voor Barcelona in Elche.
53' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in Elche.
53' Het spel ligt even stil in Elche. Jose Carmona (Elche) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
54' In de minuut 54, Jose Carmona (Elche) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Raul Guti.
55' Doeltrap voor Barcelona in Estadio Martínez Valero.
56' In de minuut 56, Het voorbereidende werk werd verricht door Ferran Torres.
58' Inworp voor Elche in de buurt van het vijandige doel in Estadio Martínez Valero.
59' De uitploeg krijgt een doeltrap in Elche.
59' In de minuut 59, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
60' In Elche krijgt Elche op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60' Gele kaart. Gavi (Barcelona) gaat op de bon.
61' In de minuut 61, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Martínez Valero.
62' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63' De poging van Jordi Alba (Barcelona) mist doel in Estadio Martínez Valero.
63' In de minuut 63, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in Elche.
63' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent Barcelona een inworp toe op de helft van Elche.
65' Barcelona in buitenspelpositie.
65' In de minuut 65, Elche gebruikt de tweede wissel. Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau vervangt Lautaro Blanco.
65' Elche heeft Tete Morente gewisseld. Josan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sebastian Beccacece.
66' In de minuut 66, De voorzet kwam van Gavi.
67' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68' De uitploeg wisselt Gavi voor Franck Kessie.
69' In de minuut 69, Elche krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op de helft van Barcelona.
69' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.
70' In de minuut 70, Robert Lewandowski deed het voorbereidende werk.
72' Hoekschop voor Elche in Estadio Martínez Valero. Gerard Gumbau neemt deze vanaf rechts.
72' Inworp voor Elche op de helft van Barcelona.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent Elche een inworp toe op de helft van Barcelona.
73' Elche mag een hoekschop nemen vanaf links via Gerard Gumbau in Estadio Martínez Valero.
73' Elche mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Barcelona in Elche.
74' In de minuut 74, Elche krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande op de helft van Barcelona.
74' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Elche in de buurt van het doel van Barcelona.
74' Ronald Araujo (Barcelona) krijgt geel.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande kent een vrije trap toe aan Elche op een gevaarlijke plek voor Barcelona.
75' Buitenspel Elche.
76' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
76' In de minuut 76, Wissel in Elche: Ezequiel Ponce vervangt Pere Milla bij Elche.
77' In Estadio Martínez Valero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77' De tweede wissel van Barcelona. Pablo Torre Carral komt erin voor Ronald Araujo in Estadio Martínez Valero.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande fluit voor buitenspel van Barcelona.
78' Vrije trap voor Elche op de helft van Barcelona.
79' Vanaf rechts mag Raul Guti een hoekschop nemen voor Elche in Estadio Martínez Valero.
80' In de minuut 80, De scherpte ontbreekt bij Josan (Elche). Zijn poging mist doel in Elche.
80' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
81' Carlos Clerc mist het doel en scoort niet voor Elche.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Barcelona een doeltrap.
84' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Elche een vrije trap op de eigen helft.
84' Aleix Garrido Canizares vervangt Ansu Fati bij de uitploeg.
84' In de minuut 84, Inworp voor Elche in Estadio Martínez Valero op de eigen helft.
85' De poging met het hoofd van Fidel (Elche) belandt op de lat in Estadio Martínez Valero.
86' De verdediging van Barcelona blokkeert een schot van Raul Guti (Elche) in Estadio Martínez Valero.
86' In de minuut 86, Fidel neemt de door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande gegeven hoekschop voor Elche in Elche.
86' De poging van Raul Guti (Elche) mist doel.
86' Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geeft Barcelona een doeltrap.
87' In de minuut 87, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Martínez Valero.
87' Robert Lewandowski gaat in het boekje van de scheidsrechter.
88' Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau (Elche) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Barcelona in Estadio Martínez Valero.
88' In de minuut 88, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
88' Barcelona moet opletten als Elche van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 1 Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande laat nog 3 minuten doorspelen in Elche.
90' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Elche.
90' + 2 Robert Lewandowski (Barcelona) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Elche.
90' + 2 Elche schiet tussen de palen, maar Josan ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90' + 3 Hoekschop voor Elche in Estadio Martínez Valero. Fidel neemt deze vanaf rechts.
90' + 3 Inworp voor Elche ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Elche.
90' + 3 De uitploeg krijgt een doeltrap in Elche.
90' De wedstrijd in Elche is beëindigd met het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande. Uitslag: 0-4.