1' Camp Nou ziet toe hoe Barcelona de aftrap verricht als scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Camp Nou ziet de poging van Robert Lewandowski smoren in de verdediging van Osasuna.
1' In de minuut 1, Doeltrap voor Osasuna in Camp Nou.
2' Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Camp Nou.
3' Vrije trap in Camp Nou. Op de helft van Barcelona mag Osasuna een vrije trap nemen.
3' In de minuut 3, Arbiter Javier Iglesias Villanueva kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
5' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
7' Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft Barcelona een doeltrap.
7' In de minuut 7, Buitenspel Barcelona.
8' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Javier Iglesias Villanueva een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
9' Vanaf rechts mag Raphinha een hoekschop nemen voor Barcelona in Camp Nou.
9' In de minuut 9, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
11' Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva op de helft van Osasuna.
12' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
13' In de minuut 13, In Barcelona krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' Osasuna krijgt van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' Barcelona krijgt een schietkans via Alejandro Balde, maar scoort niet.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
15' Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva kent Osasuna een inworp toe op de helft van Barcelona.
16' Inworp voor Osasuna in Camp Nou op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Osasuna.
19' Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
20' Osasuna moet opletten als Barcelona van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
21' In de minuut 21, In Camp Nou mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
22' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
22' Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Raphinha in Camp Nou.
23' In de minuut 23, Inworp voor Barcelona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Barcelona.
24' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
25' Pedri mist het doel en scoort niet voor Barcelona in Camp Nou.
25' In de minuut 25, De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
27' Bij Osasuna wordt Jorge Herrando met rood van het veld gestuurd.
28' In de minuut 28, Vrije trap voor Barcelona op de helft van Osasuna.
28' Doelpoging Barcelona! Het schot van Raphinha gaat niet tussen de palen in Barcelona.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Osasuna in Barcelona.
29' In de minuut 29, Inworp voor Barcelona op de helft van Osasuna.
30' Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft Osasuna een doeltrap.
31' Osasuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva op de helft van Barcelona.
32' In de minuut 32, Een doelpoging van Raphinha (Barcelona) in Barcelona mist scherpte.
32' Doeltrap voor Osasuna in Camp Nou.
33' Het spel ligt even stil in Barcelona. Aitor Fernandez (Osasuna) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
34' In de minuut 34, Aitor Fernandez kan weer verder bij Osasuna.
34' Een speler van Osasuna staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva teruggefloten.
34' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Javier Iglesias Villanueva een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
36' In de minuut 36, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Osasuna in Barcelona.
36' De eerste wissel van Barcelona. Ansu Fati komt erin voor Gavi in Camp Nou.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Osasuna mag een doeltrap nemen.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Osasuna.
42' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva in Barcelona.
42' Ronald Araujo kopt namens Barcelona op doel, zonder doelpunt als resultaat.
42' In de minuut 42, De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
43' Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Raphinha neemt deze vanaf links.
44' De poging van Lucas Torro (Osasuna) mist doel in Camp Nou.
44' In de minuut 44, De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
45' Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft Osasuna een doeltrap.
45' + 1 Nog 1 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Doeltrap voor Osasuna in Camp Nou.
45' + 2 Inworp voor Osasuna in de buurt van het vijandige doel in Camp Nou.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Osasuna mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva fluit en we zijn begonnen.
46' Enrique Barja vervangt Ruben Garcia bij de uitploeg.
46' Bij Osasuna komt Iker Munoz er in. Hij vervangt Aimar Oroz.
48' In de minuut 48, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
48' Camp Nou ziet hoe Ansu Fati op doel schiet, maar niet scoort voor Barcelona.
49' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
50' In de minuut 50, In Barcelona krijgt Osasuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
52' Inworp voor Barcelona op de helft van Osasuna.
52' Wissel in Barcelona: Eric Garcia vervangt Andreas Christensen bij Barcelona.
53' In de minuut 53, De thuisploeg vervangt Raphinha door Ousmane Dembele.
53' Ronald Araujo (Barcelona) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Osasuna in Camp Nou.
54' Ansu Fati neemt de door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva gegeven hoekschop voor Barcelona in Barcelona.
54' In de minuut 54, Robert Lewandowski met de kopkans! Geen doelpunt voor Barcelona in Camp Nou.
54' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Osasuna in Barcelona.
54' Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva kent Barcelona een inworp toe op de helft van Osasuna.
55' In de minuut 55, De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
56' Barcelona schiet tussen de palen, maar Frenkie de Jong ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Barcelona.
57' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva in Barcelona.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft Osasuna een vrije trap op de eigen helft.
59' De bal is over de achterlijn geweest. Osasuna mag een doeltrap nemen.
59' Trainer Jagoba Arrasate (Osasuna) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Lucas Torro door Juan Cruz.
59' In de minuut 59, Trainer Jagoba Arrasate gebruikt zijn vierde wissel. Ezequiel Avila wordt door Kike vervangen bij de uitploeg.
60' Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf links via Ansu Fati in Camp Nou.
61' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
61' In de minuut 61, Barcelona schiet tussen de palen, maar Ansu Fati ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
62' Ousmane Dembele mist het doel en scoort niet voor Barcelona in Camp Nou.
62' Doeltrap voor Osasuna in Camp Nou.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft Osasuna een doeltrap.
64' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
65' Ousmane Dembele neemt de door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva gegeven hoekschop voor Barcelona in Barcelona.
66' In de minuut 66, In Camp Nou mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' Osasuna krijgt een schietkans via Iker Munoz, maar scoort niet in Camp Nou.
67' Doelpoging Osasuna! Het schot van Enrique Barja gaat niet tussen de palen in Barcelona.
67' In de minuut 67, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
68' Schot op doel van Robert Lewandowski. Maar zonder doelpunt voor Barcelona als gevolg.
68' Osasuna verdedigt een schot van Ansu Fati, waardoor Barcelona niet tot scoren komt.
69' In de minuut 69, Vanaf rechts mag Ousmane Dembele een hoekschop nemen voor Barcelona in Camp Nou.
70' Osasuna heeft Iker Benito gewisseld. Aridane neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jagoba Arrasate.
70' Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Ousmane Dembele neemt deze vanaf rechts.
70' In de minuut 70, Osasuna krijgt van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
74' De scherpte ontbreekt bij Ansu Fati (Barcelona). Zijn poging mist doel in Barcelona.
74' In de minuut 74, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Osasuna in Barcelona.
74' Vrije trap voor Osasuna op de helft van Barcelona.
75' Inworp voor Osasuna op de helft van Barcelona.
75' In de minuut 75, Trainer Xavi gebruikt zijn vierde wissel. Sergio Busquets wordt door Ferran Torres vervangen bij de thuisploeg.
76' Barcelona brengt Jordi Alba in de plaats van Alejandro Balde.
76' Doelpoging Barcelona! Het schot van Ferran Torres gaat niet tussen de palen.
76' In de minuut 76, De bal is over de achterlijn geweest. Osasuna mag een doeltrap nemen.
77' Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft Osasuna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Barcelona.
78' De verdediging van Barcelona blokkeert een schot van Pablo Ibanez (Osasuna).
78' In de minuut 78, Een doelpoging van Pablo Ibanez (Osasuna) in Barcelona mist scherpte.
78' Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft Barcelona een doeltrap.
78' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
79' In de minuut 79, Buitenspel van de thuisploeg.
81' De scherpte ontbreekt bij Ousmane Dembele (Barcelona). Zijn poging mist doel.
81' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
81' In de minuut 81, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
82' Barcelona mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Osasuna in Barcelona.
83' Inworp op de eigen helft voor Osasuna.
85' In de minuut 85, In Camp Nou mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85' Frenkie de Jong met de assist.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' Ousmane Dembele neemt de door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva gegeven hoekschop voor Barcelona in Barcelona.
90' Een doelpoging van Pedri (Barcelona) mist scherpte.
90' Doeltrap voor Osasuna in Camp Nou.
90' + 1 We krijgen 3 minuten extra tijd.
90' + 1 Inworp voor Osasuna in de buurt van het vijandige doel in Camp Nou.
90' + 1 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
90' + 2 Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva fluit voor buitenspel van Osasuna.
90' + 2 Osasuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva op de helft van Barcelona.
90' + 3 Ansu Fati mist het doel en scoort niet voor Barcelona.
90' + 3 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Osasuna in Barcelona.
90' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Osasuna mag een doeltrap nemen.
90' + 3 Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geeft Barcelona een doeltrap.
90' De wedstrijd is afgelopen in Barcelona met een 1-0 stand op het scorebord.