1' De eerste helft gaat van start in Valladolid. Barcelona mag aftrappen.
1' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
1' In de minuut 1, Inworp voor Valladolid op de helft van Barcelona.
2' Eigen doelpunt! Andreas Christensen maakt er met een eigen doelpunt 1-0 van in Valladolid.
3' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valladolid.
5' In de minuut 5, Valladolid krijgt van scheidsrechter Cesar Soto Grado op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' Scheidsrechter Cesar Soto Grado kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jose Zorrilla.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Cesar Soto Grado kent Valladolid een inworp toe op de helft van Barcelona.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Valladolid in Valladolid.
11' Inworp op de eigen helft voor Valladolid.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Cesar Soto Grado geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
13' Vergeefse doelpoging Darwin Machis (Valladolid) in Jose Zorrilla.
14' Raphinha schiet op doel maar scoort niet voor Barcelona in Valladolid.
15' In de minuut 15, Vrije trap in Jose Zorrilla. Op de helft van Valladolid mag Barcelona een vrije trap nemen.
15' Buitenspelpositie van de uitploeg.
16' Valladolid gebruikt de eerste wissel. David Torres Ortiz vervangt Joaquin Fernandez.
18' In de minuut 18, Vanaf rechts mag Pablo Torre Carral een hoekschop nemen voor Barcelona in Jose Zorrilla.
18' Barcelona mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Valladolid in Valladolid.
18' Buitenspel van de uitploeg.
19' In de minuut 19, Arbiter Cesar Soto Grado kent een vrije trap toe aan Valladolid op de eigen helft.
20' Strafschop voor Valladolid!
22' Cyle Larin scoort vanaf de penaltystip en Valladolid breidt de voorsprong uit tot 2-0.
24' In de minuut 24, Raphinha (Barcelona) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Valladolid mag een doeltrap nemen.
26' Inworp voor Barcelona in Jose Zorrilla op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Cesar Soto Grado kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Valladolid.
27' Scheidsrechter Cesar Soto Grado geeft een gele kaart aan Ivan Fresneda (Valladolid).
29' In Valladolid krijgt Valladolid op de eigen helft een vrije trap te nemen.
31' In de minuut 31, Hoekschop voor Barcelona in Jose Zorrilla. Pablo Torre Carral neemt deze vanaf rechts.
31' Pablo Torre Carral neemt de door scheidsrechter Cesar Soto Grado gegeven hoekschop voor Barcelona in Valladolid.
34' In Jose Zorrilla mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Valladolid.
33' In de minuut 33, Inworp voor Barcelona in de buurt van het vijandige doel in Jose Zorrilla.
35' Scheidsrechter Cesar Soto Grado geeft Barcelona een doeltrap.
35' In de minuut 35, Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Cesar Soto Grado op de helft van Valladolid.
36' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
36' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jose Zorrilla.
39' In de minuut 39, Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Cesar Soto Grado in Valladolid.
40' Arbiter Cesar Soto Grado kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
40' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valladolid.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Cesar Soto Grado geeft een inworp aan Valladolid op de eigen helft in Jose Zorrilla.
42' Scheidsrechter Cesar Soto Grado kent een vrije trap toe aan Barcelona op een gevaarlijke plek voor Valladolid.
43' Doeltrap voor Valladolid in Jose Zorrilla.
45' In de minuut 45, Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf links via Pablo Torre Carral in Jose Zorrilla.
45' Scheidsrechter Cesar Soto Grado geeft Valladolid een doeltrap.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Jose Zorrilla.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Cesar Soto Grado maakt een einde aan de eerste helft.
46' Cesar Soto Grado geeft het fluitsignaal in Jose Zorrilla. Valladolid mag de tweede helft aftrappen.
46' Barcelona heeft Pablo Torre Carral gewisseld. Franck Kessie neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Xavi.
46' De uitploeg wisselt Marc-André ter Stegen voor Inaki Pena.
46' In de minuut 46, De tweede wissel van Barcelona. Franck Kessie komt erin voor Sergi Roberto in Jose Zorrilla.
46' Buitenspelpositie Valladolid.
47' Inworp voor Barcelona op de helft van Valladolid.
47' In de minuut 47, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Cesar Soto Grado een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Valladolid.
48' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jose Zorrilla.
49' Scheidsrechter Cesar Soto Grado geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Doeltrap voor Valladolid in Jose Zorrilla.
53' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Cesar Soto Grado aan de uitploeg.
57' Trainer Paulo Cesar Pezzolano Suarez gebruikt zijn tweede wissel. Roque Mesa wordt door Sergio Escudero vervangen bij de thuisploeg.
57' In de minuut 57, Trainer Paulo Cesar Pezzolano Suarez (Valladolid) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Lucas Olaza door Monchu.
57' Barcelona krijgt van scheidsrechter Cesar Soto Grado op eigen helft een vrije trap toegewezen.
60' De uitploeg krijgt een doeltrap in Valladolid.
61' In de minuut 61, De bal is over de achterlijn geweest. Valladolid mag een doeltrap nemen.
61' Vrije trap voor Valladolid op de helft van Barcelona.
62' Raphinha (Barcelona) krijgt geel van scheidsrechter Cesar Soto Grado in Jose Zorrilla en moet oppassen.
62' In de minuut 62, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Cesar Soto Grado een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Valladolid.
63' Ferran Torres vervangt Raphinha bij de uitploeg.
63' Wissel in Valladolid: Ousmane Dembele vervangt Pablo Torre Carral bij Barcelona.
65' In de minuut 65, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Valladolid in Valladolid.
67' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Valladolid.
68' Scheidsrechter Cesar Soto Grado kent Valladolid een inworp toe op de helft van Barcelona.
69' In de minuut 69, In Valladolid krijgt Valladolid op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71' De vierde wissel van Valladolid. Kike Perez komt erin voor Oscar Plano in Jose Zorrilla.
71' De thuisploeg vervangt Darwin Machis door Lucas Rosa.
71' In de minuut 71, Barcelona moet opletten als Valladolid van scheidsrechter Cesar Soto Grado een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
72' Scheidsrechter Cesar Soto Grado kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' In de minuut 73, De assist kwam van Cyle Larin.
73' Buitenspel Valladolid.
76' Wissel in Valladolid: Ansu Fati vervangt Gavi bij Barcelona.
76' In de minuut 76, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barcelona in Valladolid.
83' Scheidsrechter Cesar Soto Grado geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Jose Zorrilla.
84' In de minuut 84, Inworp voor Barcelona in Jose Zorrilla op de eigen helft.
84' De voorzet kwam van Frenkie de Jong.
86' In de minuut 86, Doeltrap voor Barcelona in Jose Zorrilla.
87' Scheidsrechter Cesar Soto Grado geeft Valladolid een vrije trap op de eigen helft.
87' In Jose Zorrilla mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88' In de minuut 88, Valladolid in buitenspelpositie.
89' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Barcelona in de buurt van het doel van Valladolid.
90' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
90' Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 1 4 minuten extra tijd in Valladolid.
90' + 1 Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 3 Valladolid krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Cesar Soto Grado op de helft van Barcelona.
90' + 3 Inworp voor Valladolid ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Valladolid.
90' + 4 Scheidsrechter Cesar Soto Grado geeft Valladolid een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Barcelona.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 3-1.