1' We zijn begonnen. Barcelona heeft afgetrapt.
1' Het voorbereidende werk werd verricht door Gavi.
3' Inworp voor Barcelona op de helft van Mallorca.
4' In de minuut 4, Inworp voor Mallorca in Camp Nou op de eigen helft.
5' Inworp voor Mallorca in de buurt van het vijandige doel in Camp Nou.
6' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Camp Nou.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
9' Gavi schiet op doel maar scoort niet voor Barcelona in Barcelona.
10' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent Mallorca een inworp toe op de helft van Barcelona.
10' In de minuut 10, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Barcelona in de buurt van het doel van Mallorca.
11' Mallorca verdedigt een schot van Ansu Fati, waardoor Barcelona niet tot scoren komt.
12' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jorge Figueroa Vazquez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelona.
13' In de minuut 13, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Camp Nou.
14' Alejandro Balde (Barcelona) raakt geblesseerd in Barcelona. Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez legt de wedstrijd even stil.
14' Amath Ndiaye (Mallorca) wordt met rood van het veld gestuurd.
16' In de minuut 16, In Camp Nou ziet het publiek dat Alejandro Balde (Barcelona) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
17' Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' Camp Nou ziet hoe Xavi de geblesseerde Alejandro Balde vervangt door Sergi Roberto bij de thuisploeg.
19' In de minuut 19, In Camp Nou mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' De verdediging van Mallorca blokkeert een schot van Ansu Fati (Barcelona) in Camp Nou.
20' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez in Barcelona.
21' In de minuut 21, Kopbal richting doel! Andreas Christensen (Barcelona) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Barcelona.
21' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Mallorca een doeltrap.
23' Camp Nou ziet de poging van Ousmane Dembele smoren in de verdediging van Mallorca.
24' De assist kwam van Robert Lewandowski.
25' Een schot van Sergio Busquets (Barcelona) wordt tegengehouden door de verdediging van Mallorca in Barcelona.
28' In de minuut 28, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Barcelona.
30' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' In de minuut 31, Barcelona krijgt een schietkans via Robert Lewandowski, maar scoort niet in Camp Nou.
31' Inworp voor Barcelona in Camp Nou op de eigen helft.
34' De poging van Ousmane Dembele (Barcelona) mist doel in Camp Nou.
34' In de minuut 34, Doeltrap voor Mallorca in Camp Nou.
35' Robert Lewandowski mist het doel en scoort niet voor Barcelona in Camp Nou.
35' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
38' In de minuut 38, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Camp Nou.
39' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
39' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Camp Nou.
40' In de minuut 40, De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
43' Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op de helft van Mallorca.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelona.
45' In de minuut 45, Barcelona schiet tussen de palen, maar Ansu Fati ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Barcelona.
45' + 1 Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez in Barcelona.
45' + 1 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Ousmane Dembele neemt deze vanaf rechts.
45' + 2 De verdediging van Mallorca blokkeert een schot van Sergio Busquets (Barcelona).
45' + 2 Een schot van Sergi Roberto (Barcelona) smoort in de verdediging van Mallorca.
45' + 3 In de minuut 45, Een doelpoging van Sergi Roberto (Barcelona) mist scherpte.
45' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
45' De eerste helft op Camp Nou zit erop.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Mallorca.
46' Wissel in Barcelona: Clement Grenier vervangt Josep Gaya bij Mallorca.
47' De kopbal van Jules Kounde (Barcelona) mist het doel van de tegenstander.
47' In de minuut 47, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Barcelona.
50' Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Ousmane Dembele neemt deze vanaf rechts.
50' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
' Er zitten 88775 bezoekers op de tribunes.
54' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Barcelona een doeltrap.
54' In de minuut 54, Ousmane Dembele (Barcelona) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Mallorca.
55' Doeltrap voor Mallorca in Camp Nou.
56' In Camp Nou mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
57' In de minuut 57, Robert Lewandowski met de kopkans! Geen doelpunt voor Barcelona in Camp Nou.
57' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Mallorca een doeltrap.
58' In Barcelona krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' In de minuut 59, Mallorca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez in Barcelona.
59' Een schot van Vedat Muriqi (Mallorca) wordt geblokkeerd door een verdediger van Barcelona.
60' De poging van Sergi Roberto (Barcelona) mist doel.
60' In de minuut 60, De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
62' Arbiter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Mallorca op de eigen helft.
63' Clement Grenier neemt de door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez gegeven hoekschop voor Mallorca in Barcelona.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Barcelona.
65' Mallorca moet opletten als Barcelona van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez aan de thuisploeg.
67' In de minuut 67, Robert Lewandowski (Barcelona) treft de lat!
67' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelona.
68' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Barcelona.
69' In de minuut 69, Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' Ousmane Dembele met de assist.
71' In de minuut 71, Bij Mallorca komt Angel Rodriguez er in. Hij vervangt Dani Rodriguez.
73' Vergeefse doelpoging Sergio Busquets (Barcelona) in Camp Nou.
73' Hoekschop voor Barcelona in Camp Nou. Frenkie de Jong neemt deze vanaf links.
73' In de minuut 73, Andreas Christensen kopt namens Barcelona op doel, zonder doelpunt als resultaat.
73' Doeltrap voor Mallorca in Camp Nou.
74' Schot op doel van Ansu Fati. Maar zonder doelpunt voor Barcelona als gevolg.
75' In de minuut 75, Clement Grenier neemt de door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez gegeven hoekschop voor Mallorca in Barcelona.
76' Mallorca krijgt van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78' Doelpoging Barcelona! Het schot van Robert Lewandowski gaat niet tussen de palen.
78' In de minuut 78, De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
79' De uitploeg wisselt Vedat Muriqi voor Abdon.
79' De tweede wissel van Barcelona. Raphinha komt erin voor Ansu Fati in Camp Nou.
80' In de minuut 80, Barcelona gebruikt de derde wissel. Marcos Alonso vervangt Jordi Alba.
84' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Mallorca een vrije trap op de eigen helft.
84' De thuisploeg vervangt Ousmane Dembele door Ferran Torres.
85' In de minuut 85, Trainer Xavi gebruikt zijn vijfde wissel. Sergio Busquets wordt door Eric Garcia vervangen bij de thuisploeg.
86' Trainer Javier Aguirre (Mallorca) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Manu Morlanes door Giovanni Gonzalez.
86' Mallorca brengt Ruben Quintanilla in de plaats van Jaume Costa.
87' In de minuut 87, Barcelona mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
88' De scherpte ontbreekt bij Ferran Torres (Barcelona). Zijn poging mist doel in Barcelona.
88' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Mallorca een doeltrap.
90' Barcelona mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Mallorca in Barcelona.
90' + 1 Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
90' + 1 2 minuten extra tijd in Barcelona.
90' De wedstrijd is beƫindigd door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez in Camp Nou. De einduitslag is 3-0.