1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Celta mag de aftrap nemen.
1' Barcelona moet opletten als Celta van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
2' In de minuut 2, Inworp Celta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' Celta schiet tussen de palen, maar Gabriel Veiga ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
4' Vrije trap in Municipal de Balaidos. Op de helft van Celta mag Barcelona een vrije trap nemen.
4' In de minuut 4, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Celta in Vigo.
5' Inworp voor Celta op de helft van Barcelona.
5' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent Barcelona een inworp toe op de helft van Celta.
6' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Municipal de Balaidos.
7' Doeltrap voor Barcelona in Municipal de Balaidos.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
8' Buitenspel Celta. Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana fluit de thuisploeg terug in Municipal de Balaidos.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana fluit voor buitenspel van Barcelona.
10' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
12' Franck Kessie staat buitenspel. Barcelona krijgt een vrije trap tegen.
13' In de minuut 13, De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
13' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Juan Luis Pulido Santana een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vigo.
14' Schot op doel van Gabriel Veiga. Maar zonder doelpunt voor Celta als gevolg.
15' In de minuut 15, Celta in buitenspelpositie.
20' De poging van Luca de la Torre (Celta) mist doel.
20' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Barcelona een doeltrap.
21' In de minuut 21, Inworp voor Celta ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vigo.
21' Inworp voor Celta in de buurt van het vijandige doel in Municipal de Balaidos.
22' De verdediging van Barcelona houdt de kopbal van Haris Seferovic (Celta) tegen in Vigo.
24' In de minuut 24, Barcelona mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Raphinha in Municipal de Balaidos.
24' De verdediging van Celta blokkeert een schot van Eric Garcia (Barcelona).
25' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft een inworp aan Celta op de eigen helft in Municipal de Balaidos.
26' In de minuut 26, Barcelona krijgt een schietkans via Franck Kessie, maar scoort niet.
26' Vanaf rechts mag Raphinha een hoekschop nemen voor Barcelona in Municipal de Balaidos.
26' Celta krijgt een schietkans via Carles Perez, maar scoort niet in Municipal de Balaidos.
27' In de minuut 27, Kopbal richting doel! Franck Kessie (Barcelona) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Vigo.
27' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vigo.
28' Arbiter Juan Luis Pulido Santana kent een vrije trap toe aan Celta op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Buitenspelpositie voor Haris Seferovic (Celta) in Municipal de Balaidos (Vigo).
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Celta in Vigo.
29' Vrije trap voor Barcelona op de helft van Celta.
30' In de minuut 30, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal de Balaidos.
31' In Municipal de Balaidos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Celta.
32' In de minuut 32, In Vigo krijgt Celta op de eigen helft een vrije trap te nemen.
33' Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op de helft van Celta.
34' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Celta een doeltrap.
35' In de minuut 35, Celta krijgt van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' Een speler van Celta staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana teruggefloten.
37' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Celta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Barcelona.
38' In de minuut 38, Een doelpoging van Oscar (Celta) mist scherpte.
38' De uitploeg krijgt een doeltrap in Vigo.
39' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vigo.
39' In de minuut 39, Hoekschop voor Barcelona in Municipal de Balaidos. Raphinha neemt deze vanaf rechts.
40' Robert Lewandowski (Barcelona) schiet de bal op de paal.
40' Doeltrap voor Celta in Municipal de Balaidos.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Vigo.
41' Inworp voor Celta in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Haris Seferovic met de assist.
45' Celta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana in Vigo.
45' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent Barcelona een inworp toe op de helft van Celta.
45' + 1 In de minuut 45, We spelen 2 minuten extra in Municipal de Balaidos.
45' + 2 Inworp voor Celta op de helft van Barcelona.
45' + 3 Barcelona moet uitkijken als Celta een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Municipal de Balaidos.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' Juan Luis Pulido Santana geeft het fluitsignaal in Municipal de Balaidos. Barcelona mag de tweede helft aftrappen.
46' Trainer Xavi gebruikt zijn eerste wissel. Andreas Christensen wordt door Gavi vervangen bij de uitploeg.
46' In de minuut 46, Raphinha neemt de door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana gegeven hoekschop voor Barcelona in Vigo.
47' Poging met het hoofd van Marcos Alonso (Barcelona), maar hij mist het doel.
47' De bal is over de achterlijn geweest. Celta mag een doeltrap nemen.
48' In de minuut 48, De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
48' In Vigo krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Inworp voor Celta in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
50' In de minuut 50, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
51' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52' Inworp voor Celta ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vigo.
52' In de minuut 52, Inworp Barcelona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Celta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Barcelona.
54' In de minuut 54, De scherpte ontbreekt bij Franck Kessie (Barcelona). Zijn poging mist doel in Vigo.
54' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Celta een doeltrap.
55' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Municipal de Balaidos.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana toont Ferran Torres (Barcelona) de gele kaart.
57' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Municipal de Balaidos.
59' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vigo.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft een inworp aan Celta op de eigen helft in Municipal de Balaidos.
61' Buitenspelpositie Celta.
62' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal de Balaidos.
62' In de minuut 62, Raphinha (Barcelona) krijgt geel van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana in Municipal de Balaidos en moet oppassen.
63' Trainer Xavi (Barcelona) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Raphinha door Ousmane Dembele.
63' Bij Barcelona komt Ansu Fati er in. Hij vervangt Ferran Torres.
63' In de minuut 63, Wissel in Vigo: Inaki Pena vervangt Marc-André ter Stegen bij Barcelona.
64' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Carles Perez (Celta).
64' Carles Perez kan weer verder bij Celta.
65' De assist kwam van Carles Perez.
67' De thuisploeg vervangt Oscar Mingueza door Kevin Vazquez.
68' In de minuut 68, Inworp voor Celta in de buurt van het vijandige doel in Municipal de Balaidos.
69' In Municipal de Balaidos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70' Inworp Celta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' In de minuut 70, De tweede wissel van Celta. Renato Tapia komt erin voor Luca de la Torre in Municipal de Balaidos.
71' Celta heeft Gabriel Veiga gewisseld. Franco Cervi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Carlos Carvalhal.
71' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Celta.
71' In de minuut 71, Celta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op de helft van Barcelona.
72' Trainer Xavi (Barcelona) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Eric Garcia door Pablo Torre Carral.
72' Inworp voor Barcelona in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op de helft van Celta.
75' Barcelona krijgt van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76' Inworp voor Barcelona op de helft van Celta.
76' In de minuut 76, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Barcelona in de buurt van het doel van Celta.
77' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Celta in Vigo.
78' De vierde wissel van Celta. Iago Aspas komt erin voor Haris Seferovic in Municipal de Balaidos.
79' Het voorbereidende werk werd verricht door Ousmane Dembele.
80' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Celta een vrije trap op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft een gele kaart aan Franco Cervi (Celta).
82' Arbiter Juan Luis Pulido Santana kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
82' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vigo.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent Celta een inworp toe op de helft van Barcelona.
84' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana aan de thuisploeg.
85' Arbiter Juan Luis Pulido Santana kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
86' In de minuut 86, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vigo.
86' Inworp op de eigen helft voor Celta.
86' In Vigo krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87' In de minuut 87, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88' Fran Beltran raakt geblesseerd bij Celta en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
89' In Vigo kan Fran Beltran (Celta) weer verder.
89' In de minuut 89, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89' Celta moet opletten als Barcelona van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' In Municipal de Balaidos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' + 1 Nog 6 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Doeltrap voor Celta in Municipal de Balaidos.
90' + 3 Vergeefse doelpoging Carles Perez (Celta).
90' + 4 Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana.
90' + 5 Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 6 Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
90' + 6 Eerste gele kaart voor Renato Tapia (Celta) in Vigo.
90' + 6 Vrije trap in Municipal de Balaidos. Op de helft van Celta mag Barcelona een vrije trap nemen.