1' De eerste helft is begonnen.
4' In de minuut 4, In Fußballarena Lafnitz mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' Een doelpoging van Christian Lichtenberger (Lafnitz) in Lafnitz mist scherpte.
5' Scheidsrechter Harald Lechner geeft St. Polten een doeltrap.
6' In de minuut 6, Lafnitz krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harald Lechner op de helft van St. Polten.
9' Scheidsrechter Harald Lechner geeft een inworp aan St. Polten op de eigen helft in Fußballarena Lafnitz.
10' Lafnitz krijgt van scheidsrechter Harald Lechner op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' In de minuut 11, Doeltrap voor St. Polten in Fußballarena Lafnitz.
12' De scherpte ontbreekt bij Christoph Halper (Lafnitz). Zijn poging mist doel in Lafnitz.
12' De uitploeg krijgt een doeltrap in Lafnitz.
14' In de minuut 14, Vrije trap voor St. Polten op de helft van Lafnitz.
14' Inworp voor St. Polten in Fußballarena Lafnitz op de eigen helft.
16' In Lafnitz krijgt St. Polten op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' In de minuut 16, Jurica Poldrugac (Lafnitz) schiet de bal op de lat in Lafnitz.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor St. Polten in Lafnitz.
17' Inworp voor St. Polten op de helft van Lafnitz.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Harald Lechner kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' Scheidsrechter Harald Lechner kent Lafnitz een inworp toe op de helft van St. Polten.
18' Inworp Lafnitz. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' In de minuut 19, Arbiter Harald Lechner kent een vrije trap toe aan St. Polten op de eigen helft.
20' Inworp op de eigen helft voor Lafnitz.
20' De bal is over de achterlijn geweest. Lafnitz mag een doeltrap nemen.
22' In de minuut 22, Kans voor Lafnitz in Fußballarena Lafnitz! De kopbal van Jurica Poldrugac mist het doel.
22' Scheidsrechter Harald Lechner geeft St. Polten een doeltrap.
22' Scheidsrechter Harald Lechner geeft St. Polten een vrije trap op de eigen helft.
23' In de minuut 23, De bal is over de achterlijn geweest. St. Polten mag een doeltrap nemen.
26' St. Polten mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Benedict Scharner in Fußballarena Lafnitz.
26' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fußballarena Lafnitz.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Harald Lechner geeft een inworp aan St. Polten op de eigen helft in Fußballarena Lafnitz.
28' Scheidsrechter Harald Lechner kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' St. Polten moet opletten als Lafnitz van scheidsrechter Harald Lechner een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
29' In de minuut 29, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lafnitz.
29' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lafnitz.
30' Inworp St. Polten. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
32' In de minuut 32, St. Polten krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Harald Lechner in Lafnitz.
32' Lafnitz krijgt van scheidsrechter Harald Lechner op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' De uitploeg krijgt een doeltrap in Lafnitz.
34' In de minuut 34, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Harald Lechner een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lafnitz.
35' Doelpoging St. Polten! Het schot van David Riegler gaat niet tussen de palen in Lafnitz.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lafnitz in Lafnitz.
36' In de minuut 36, Inworp voor Lafnitz in Fußballarena Lafnitz op de eigen helft.
36' Inworp op de eigen helft voor St. Polten.
37' Inworp voor St. Polten in Fußballarena Lafnitz op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Lafnitz krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harald Lechner op de helft van St. Polten.
37' Inworp St. Polten. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39' Inworp op de eigen helft voor Lafnitz.
39' In de minuut 39, De poging van Christian Lichtenberger (Lafnitz) mist doel in Fußballarena Lafnitz.
39' Doeltrap voor St. Polten in Fußballarena Lafnitz.
40' Inworp voor Lafnitz op de helft van St. Polten.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Harald Lechner kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' Scheidsrechter Harald Lechner geeft een inworp aan Lafnitz op de eigen helft in Fußballarena Lafnitz.
44' In Fußballarena Lafnitz mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 In de minuut 45, Christoph Halper mist het doel en scoort niet voor Lafnitz in Fußballarena Lafnitz.
45' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. St. Polten mag een doeltrap nemen.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, De tweede helft is van start gegaan.
46' De thuisploeg vervangt Christoph Halper door Daniel Gremsl.
46' Inworp op de eigen helft voor Lafnitz.
48' In de minuut 48, Vanaf rechts mag Benedict Scharner een hoekschop nemen voor St. Polten in Fußballarena Lafnitz.
49' Scheidsrechter Harald Lechner kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' Scheidsrechter Harald Lechner kent St. Polten een inworp toe op de helft van Lafnitz.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Harald Lechner geeft St. Polten een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lafnitz.
51' Inworp voor Lafnitz in Fußballarena Lafnitz op de eigen helft.
51' Poging met het hoofd van Kevin Monzialo (St. Polten), maar hij mist het doel.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Harald Lechner geeft Lafnitz een doeltrap.
52' Scheidsrechter Harald Lechner geeft St. Polten een vrije trap op de eigen helft.
53' In Fußballarena Lafnitz mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Harald Lechner geeft een inworp aan St. Polten op de eigen helft in Fußballarena Lafnitz.
54' Inworp St. Polten. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' In de minuut 54, Jaden Sean Montnor met de assist.
56' Scheidsrechter Harald Lechner geeft een inworp aan St. Polten op de eigen helft in Fußballarena Lafnitz.
57' Vrije trap in Fußballarena Lafnitz. Op de helft van St. Polten mag Lafnitz een vrije trap nemen.
57' In de minuut 57, Julian Keiblinger (St. Polten) krijgt geel van scheidsrechter Harald Lechner in Fußballarena Lafnitz en moet oppassen.
58' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lafnitz.
59' In de minuut 59, Het voorbereidende werk werd verricht door Christian Lichtenberger.
60' Bij St. Polten komt Din Barlov er in. Hij vervangt Uly Llanez Jr..
60' Inworp Lafnitz. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' In de minuut 62, De scherpte ontbreekt bij Din Barlov (St. Polten). Zijn poging mist doel.
62' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lafnitz in Lafnitz.
62' In de minuut 62, De assist kwam van Stefan Golles.
65' Doeltrap voor St. Polten in Fußballarena Lafnitz.
66' Scheidsrechter Harald Lechner kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Harald Lechner kent een vrije trap toe aan Lafnitz, te nemen op de helft van St. Polten.
68' Trainer Philipp Semlic gebruikt zijn tweede wissel. Christian Lichtenberger wordt door Noah Lederer vervangen bij de thuisploeg.
68' Noah Lederer neemt de door scheidsrechter Harald Lechner gegeven hoekschop voor Lafnitz in Lafnitz.
68' In de minuut 68, Inworp voor Lafnitz in de buurt van het vijandige doel in Fußballarena Lafnitz.
69' Scheidsrechter Harald Lechner kent St. Polten een inworp toe op de helft van Lafnitz.
70' Hoekschop voor St. Polten in Fußballarena Lafnitz. Benedict Scharner neemt deze vanaf links.
70' In de minuut 70, De poging van Julian Keiblinger (St. Polten) mist doel.
70' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lafnitz.
70' Dognimani Yacouba Silue vervangt Jaden Sean Montnor bij de uitploeg.
70' In de minuut 70, St. Polten brengt Nicolas Wisak in de plaats van Benedict Scharner.
71' Doelpoging Lafnitz! Het schot van Daniel Gremsl gaat niet tussen de palen.
71' De bal gaat buiten. Doeltrap voor St. Polten in Lafnitz.
72' In de minuut 72, Inworp voor St. Polten op de helft van Lafnitz.
72' In Lafnitz krijgt St. Polten op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73' Lafnitz krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harald Lechner op de helft van St. Polten.
74' In de minuut 74, Inworp op de eigen helft voor Lafnitz.
74' Inworp voor Lafnitz in Fußballarena Lafnitz op de eigen helft.
75' Scheidsrechter Harald Lechner kent Lafnitz een inworp toe op de helft van St. Polten.
77' In de minuut 77, St. Polten krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Harald Lechner in Lafnitz.
77' Julian Keiblinger deed het voorbereidende werk.
78' In de minuut 78, Arbiter Harald Lechner kent een vrije trap toe aan Lafnitz op de eigen helft.
79' Lafnitz mag een hoekschop nemen vanaf links via Noah Lederer in Fußballarena Lafnitz.
79' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Fußballarena Lafnitz.
80' In de minuut 80, St. Polten heeft Luis Hartwig gewisseld. Bernd Gschweidl neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Stephan Helm.
80' Trainer Stephan Helm (St. Polten) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Kevin Monzialo door Rio Nitta.
80' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Fußballarena Lafnitz.
81' In de minuut 81, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lafnitz.
81' Lafnitz gebruikt de derde wissel. Stefan Sulzer vervangt Jurica Poldrugac.
82' Inworp voor St. Polten op de helft van Lafnitz.
82' In de minuut 82, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fußballarena Lafnitz.
83' In Fußballarena Lafnitz mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83' Lafnitz krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harald Lechner op de helft van St. Polten.
84' In de minuut 84, In Lafnitz krijgt St. Polten op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86' De bal is over de achterlijn geweest. St. Polten mag een doeltrap nemen.
87' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lafnitz.
87' In de minuut 87, Inworp voor Lafnitz in Fußballarena Lafnitz op de eigen helft.
88' Scheidsrechter Harald Lechner geeft Lafnitz een doeltrap.
88' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Fußballarena Lafnitz.
89' In de minuut 89, Inworp voor Lafnitz op de helft van St. Polten.
89' Scheidsrechter Harald Lechner kent een vrije trap toe aan St. Polten, te nemen op de helft van Lafnitz.
89' Sebastian Feyrer (Lafnitz) krijgt een eerste gele kaart.
90' Din Barlov mist het doel en scoort niet voor St. Polten.
90' Doeltrap voor Lafnitz in Fußballarena Lafnitz.
90' + 1 Inworp St. Polten. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 1 We spelen 3 minuten extra in Fußballarena Lafnitz.
90' + 2 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lafnitz.
90' + 2 Inworp op de eigen helft voor St. Polten.
90' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Lafnitz mag een doeltrap nemen.
90' + 4 Arbiter Harald Lechner kent een vrije trap toe aan Lafnitz op de eigen helft.
90' + 4 Eerste gele kaart voor Dognimani Yacouba Silue (St. Polten) in Lafnitz.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 2-2.