1' We zijn begonnen. W. Sydney heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp Western United. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' Inworp voor Western United in Bankwest Stadium op de eigen helft.
3' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van W. Sydney.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Alireza Faghani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' Hoekschop voor Western United in Bankwest Stadium. James Troisi neemt deze vanaf links.
6' Inworp op de eigen helft voor W. Sydney.
8' In de minuut 8, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
11' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Bankwest Stadium.
12' Vanaf rechts mag James Troisi een hoekschop nemen voor Western United in Bankwest Stadium.
12' In de minuut 12, Doeltrap voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Western United in Parramatta.
15' De scherpte ontbreekt bij Yeni N'Gbakoto (W. Sydney). Zijn poging mist doel in Parramatta.
15' In de minuut 15, De uitploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
16' Inworp voor Western United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parramatta.
16' De scherpte ontbreekt bij Tongo Hamed Doumbia (Western United). Zijn poging mist doel.
16' In de minuut 16, De bal is over de achterlijn geweest. W. Sydney mag een doeltrap nemen.
20' Inworp Western United. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' Yeni N'Gbakoto (W. Sydney) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Western United in Bankwest Stadium.
23' In de minuut 23, Een doelpoging van Romain Amalfitano (W. Sydney) in Parramatta mist scherpte.
23' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Western United een doeltrap.
24' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Western United een vrije trap op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Vrije trap in Bankwest Stadium. Op de helft van Western United mag W. Sydney een vrije trap nemen.
26' De kopbal van Adama Traore (W. Sydney) mist het doel van de tegenstander.
26' Doeltrap voor Western United in Bankwest Stadium.
27' In de minuut 27, W. Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van Western United.
28' W. Sydney komt op een 1-0 voorsprong in Parramatta via Yeni N'Gbakoto!
30' Inworp voor W. Sydney in de buurt van het vijandige doel in Bankwest Stadium.
31' In de minuut 31, Inworp voor Western United in Bankwest Stadium op de eigen helft.
34' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
34' Yeni N'Gbakoto mist het doel en scoort niet voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
34' In de minuut 34, De uitploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
36' Doelpoging W. Sydney! Het schot van Oliver Bozanic gaat niet tussen de palen.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Western United in Parramatta.
36' In de minuut 36, Inworp op de eigen helft voor Western United.
37' Scheidsrechter Alireza Faghani kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' Western United mag een hoekschop nemen vanaf rechts via James Troisi in Bankwest Stadium.
39' In de minuut 39, Een doelpoging van Adama Traore (W. Sydney) mist scherpte.
39' De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
40' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Western United een doeltrap.
41' In de minuut 41, W. Sydney krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani in Parramatta.
43' W. Sydney moet opletten als Western United van scheidsrechter Alireza Faghani een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
44' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van W. Sydney.
45' In de minuut 45, James Troisi neemt de door scheidsrechter Alireza Faghani gegeven hoekschop voor Western United in Parramatta.
45' Doelpoging Western United! Het schot van Connor Pain gaat niet tussen de palen in Parramatta.
45' De bal is over de achterlijn geweest. W. Sydney mag een doeltrap nemen.
45' + 1 In de minuut 45, Adama Traore van W. Sydney is geblesseerd en het spel ligt even stil.
45' + 2 Adama Traore (W. Sydney) is weer terug binnen de lijnen.
45' + 2 Inworp voor Western United in Bankwest Stadium op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Alireza Faghani kent een vrije trap toe aan W. Sydney, te nemen op de helft van Western United.
45' + 3 Jacob Tratt (Western United) krijgt geel van scheidsrechter Alireza Faghani in Bankwest Stadium en moet oppassen.
45' + 3 3 minuten extra tijd.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft het startsein voor de tweede helft in Parramatta. Western United trapt af.
46' James Troisi neemt de door scheidsrechter Alireza Faghani gegeven hoekschop voor Western United in Parramatta.
46' In de minuut 46, De bal gaat buiten. Doeltrap voor W. Sydney in Parramatta.
47' Een schot van Yeni N'Gbakoto (W. Sydney) wordt geblokkeerd door een verdediger van Western United.
48' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Western United een doeltrap.
48' In de minuut 48, Vanaf rechts mag Oliver Bozanic een hoekschop nemen voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
48' De uitploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
50' Doeltrap voor Western United in Bankwest Stadium.
50' In de minuut 50, Inworp voor W. Sydney op de helft van Western United.
51' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
53' De bal is over de achterlijn geweest. W. Sydney mag een doeltrap nemen.
53' In de minuut 53, Lachlan Wales (Western United) krijgt een eerste gele kaart.
54' Western United mag een hoekschop nemen vanaf links via James Troisi in Bankwest Stadium.
54' In Parramatta krijgt W. Sydney op de eigen helft een vrije trap te nemen.
54' In de minuut 54, Josh Risdon gaat in het boekje van de scheidsrechter.
55' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Western United een doeltrap.
57' Hoekschop voor W. Sydney in Bankwest Stadium. Oliver Bozanic neemt deze vanaf rechts.
57' In de minuut 57, Poging met het hoofd van Yeni N'Gbakoto (W. Sydney), maar hij mist het doel.
57' De uitploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
57' Inworp Western United. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59' In de minuut 59, In Bankwest Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
59' Western United verdedigt een schot van Oliver Bozanic, waardoor W. Sydney niet tot scoren komt.
60' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Bankwest Stadium.
61' In de minuut 61, Connor Pain blesseert zich bij Western United, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Bankwest Stadium.
62' Connor Pain (Western United) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
64' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Tongo Hamed Doumbia (Western United).
65' In de minuut 65, W. Sydney krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani in Parramatta.
65' In Bankwest Stadium ziet het publiek dat Tongo Hamed Doumbia (Western United) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
65' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Western United in Parramatta.
65' In de minuut 65, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bankwest Stadium.
65' Blessure voor Tongo Hamed Doumbia (Western United). Rhys Bozinovski komt voor hem het veld in.
66' Trainer John Aloisi gebruikt zijn tweede wissel. Aleksandar Prijovic wordt door Noah Botic vervangen bij de uitploeg.
66' In de minuut 66, De uitploeg wisselt Josh Risdon voor Nicolas Milanovic.
67' Western United mag een hoekschop nemen vanaf rechts via James Troisi in Bankwest Stadium.
68' Western United schiet tussen de palen, maar Nicolas Milanovic ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Parramatta.
68' In de minuut 68, W. Sydney moet opletten als Western United van scheidsrechter Alireza Faghani een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
68' Vanaf rechts mag Lachlan Wales een hoekschop nemen voor Western United in Bankwest Stadium.
69' Eerste gele kaart voor Lawrence Thomas (W. Sydney) in Parramatta.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Alireza Faghani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70' Inworp voor W. Sydney in de buurt van het vijandige doel in Bankwest Stadium.
72' Doeltrap voor Western United in Bankwest Stadium.
73' In de minuut 73, Bij Western United komt Alessandro Diamanti er in. Hij vervangt James Troisi.
74' Western United gebruikt de vijfde wissel. Dylan Pierias vervangt Lachlan Wales.
74' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Adama Traore (W. Sydney).
75' In de minuut 75, W. Sydney is weer compleet nu Adama Traore weer terug het veld in mag.
75' In de minuut 75, Hoekschop voor Western United in Bankwest Stadium. Lachlan Wales neemt deze vanaf rechts.
75' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft W. Sydney een doeltrap.
76' W. Sydney heeft Aidan Simmons gewisseld. Morgan Schneiderlin neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mark Rudan.
76' In de minuut 76, W. Sydney brengt Milos Ninkovic in de plaats van Oliver Bozanic.
77' Scheidsrechter Alireza Faghani kent W. Sydney een inworp toe op de helft van Western United.
77' Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van W. Sydney.
79' In de minuut 79, De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
82' Een speler van W. Sydney staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Alireza Faghani teruggefloten.
82' Western United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani in Parramatta.
80' Doelpunt! Brandon Borrello breidt de voorsprong uit. W. Sydney leidt met 2-0.
84' In de minuut 84, Inworp op de eigen helft voor W. Sydney.
85' Scheidsrechter Alireza Faghani kent Western United een inworp toe op de helft van W. Sydney.
86' In Bankwest Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87' In de minuut 87, De bal gaat buiten. Doeltrap voor W. Sydney in Parramatta.
87' De derde wissel van W. Sydney. Jarrod Carluccio komt erin voor Romain Amalfitano in Bankwest Stadium.
88' Buitenspel W. Sydney.
89' In de minuut 89, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
90' + 1 Buitenspelpositie van de thuisploeg.
90' + 1 De vierde official geeft 9 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Bankwest Stadium.
90' + 2 Inworp op de eigen helft voor Western United.
90' + 3 Doeltrap voor Western United in Bankwest Stadium.
90' + 4 Scheidsrechter Alireza Faghani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 4 Inworp Western United. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 5 Inworp voor Western United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parramatta.
90' + 5 Vanaf rechts mag Rhys Bozinovski een hoekschop nemen voor Western United in Bankwest Stadium.
90' + 6 Doeltrap voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
90' + 7 Dylan Pierias mist het doel en scoort niet voor Western United.
90' + 7 De bal is over de achterlijn geweest. W. Sydney mag een doeltrap nemen.
90' + 8 Vrije trap voor Western United op de helft van W. Sydney.
90' + 9 Western United mag een hoekschop nemen vanaf links via Alessandro Diamanti in Bankwest Stadium.
90' + 10 Arbiter Alireza Faghani kent een vrije trap toe aan W. Sydney op de eigen helft.
90' De tweede helft is voorbij. 1-0 is de eindscore.