1' De eerste helft is begonnen. W. Sydney trapt af.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Perth.
1' Inworp voor Perth in HBF Park op de eigen helft.
1' Scheidsrechter Alexander King kent W. Sydney een inworp toe op de helft van Perth.
1' In de minuut 1, W. Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexander King op de helft van Perth.
1' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Alexander King een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Perth.
2' Jordan Elsey krijgt rood! De thuisploeg moet verder met een man minder.
3' In de minuut 3, Arbiter Alexander King kent een vrije trap toe aan Perth op de eigen helft.
5' W. Sydney krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alexander King in Perth.
5' De poging van Brandon Borrello (W. Sydney) mist doel in HBF Park.
5' Scheidsrechter Alexander King geeft Perth een doeltrap.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Alexander King geeft Perth een doeltrap.
6' Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' Scheidsrechter Alexander King kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' In de minuut 9, De bal is over de achterlijn geweest. Perth mag een doeltrap nemen.
9' Perth krijgt van scheidsrechter Alexander King op eigen helft een vrije trap toegewezen.
10' Inworp op de eigen helft voor Perth.
11' In de minuut 11, Hoekschop voor Perth in HBF Park. Jack Clisby neemt deze vanaf rechts.
12' Scheidsrechter Alexander King geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in HBF Park.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor W. Sydney in Perth.
14' In de minuut 14, W. Sydney schiet tussen de palen, maar Adama Traore ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Perth.
14' W. Sydney mag een hoekschop nemen vanaf links via Morgan Schneiderlin in HBF Park.
15' De scherpte ontbreekt bij Romain Amalfitano (W. Sydney). Zijn poging mist doel in Perth.
15' In de minuut 15, Doeltrap voor Perth in HBF Park.
17' HBF Park ziet de poging van Brandon Borrello smoren in de verdediging van Perth.
18' Morgan Schneiderlin schiet op doel maar scoort niet voor W. Sydney.
18' In de minuut 18, Vanaf rechts mag Morgan Schneiderlin een hoekschop nemen voor W. Sydney in HBF Park.
19' Morgan Schneiderlin neemt de door scheidsrechter Alexander King gegeven hoekschop voor W. Sydney in Perth.
19' Tomislav Mrcela kopt namens W. Sydney op doel, zonder doelpunt als resultaat.
19' In de minuut 19, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Perth.
22' Inworp voor W. Sydney in de buurt van het vijandige doel in HBF Park.
20' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Adam Taggart (Perth).
22' Adam Taggart (Perth) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Perth.
22' In de minuut 22, Adam Taggart (Perth) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Perth.
23' W. Sydney krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alexander King in Perth.
23' De verdediging van Perth blokkeert een schot van Milos Ninkovic (W. Sydney) in HBF Park.
23' In de minuut 23, Hoekschop voor W. Sydney in HBF Park. Morgan Schneiderlin neemt deze vanaf rechts.
24' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Perth.
24' Inworp voor W. Sydney in HBF Park op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Inworp op de eigen helft voor Perth.
25' Morgan Schneiderlin (W. Sydney) raakt geblesseerd in Perth. Scheidsrechter Alexander King legt de wedstrijd even stil.
26' Deze wissel was niet voorzien. Mark Rudan moet de aangeslagen Morgan Schneiderlin vervangen. Oliver Bozanic komt voor hem in de plaats. Dit is de eerste wissel voor W. Sydney.
26' In de minuut 26, Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Scheidsrechter Alexander King geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in HBF Park.
27' In Perth krijgt Perth op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Alexander King geeft Perth een vrije trap op de eigen helft.
30' Vrije trap voor Perth op de helft van W. Sydney.
30' In HBF Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Alexander King kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' Tomislav Mrcela mist het doel en scoort niet voor W. Sydney in HBF Park.
31' Scheidsrechter Alexander King geeft Perth een doeltrap.
32' In de minuut 32, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in HBF Park.
32' Scheidsrechter Alexander King geeft een inworp aan Perth op de eigen helft in HBF Park.
33' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in HBF Park.
35' In de minuut 35, Vrije trap in HBF Park. Op de helft van W. Sydney mag Perth een vrije trap nemen.
36' In de minuut 36, Gele kaart in Perth: Tom Beadling (W. Sydney) gaat op de bon bij scheidsrechter Alexander King.
36' Gele kaart in Perth: Tom Beadling (W. Sydney) gaat op de bon bij scheidsrechter Alexander King.
37' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Perth in Perth.
39' In de minuut 39, Inworp voor W. Sydney op de helft van Perth.
40' Scheidsrechter Alexander King kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' Arbiter Alexander King kent een vrije trap toe aan Perth op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Een schot van Adam Taggart (Perth) wordt geblokkeerd door een verdediger van W. Sydney.
42' Ryan Williams (Perth) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van W. Sydney in HBF Park.
42' Perth mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van W. Sydney in Perth.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Alexander King kent Perth een inworp toe op de helft van W. Sydney.
43' Een schot van Amor Layouni (W. Sydney) smoort in de verdediging van Perth.
44' Scheidsrechter Alexander King kent een vrije trap toe aan W. Sydney, te nemen op de helft van Perth.
44' Adam Taggart (Perth) krijgt een eerste gele kaart.
44' In de minuut 44, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in HBF Park.
45' Yeni N'Gbakoto mist het doel en scoort niet voor W. Sydney.
45' De bal is over de achterlijn geweest. Perth mag een doeltrap nemen.
45' + 1 In de minuut 45, Nog 5 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In HBF Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 Schot op doel van Brandon Borrello. Maar zonder doelpunt voor W. Sydney als gevolg.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Perth in HBF Park op de eigen helft.
45' + 3 In Perth krijgt Perth op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 4 Vrije trap voor Perth op de helft van W. Sydney.
45' + 5 In de minuut 45, Doelpoging Perth! Het schot van Aaron McEneff gaat niet tussen de palen.
45' + 5 Doeltrap voor W. Sydney in HBF Park.
45' Scheidsrechter Alexander King maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Alexander King geeft het startsein voor de tweede helft in Perth. Perth trapt af.
46' Scheidsrechter Alexander King geeft Perth een vrije trap op de eigen helft.
48' Poging met het hoofd van Brandon Borrello (W. Sydney), maar hij mist het doel.
48' In de minuut 48, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Perth in Perth.
49' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in HBF Park.
50' De bal is over de achterlijn geweest. Perth mag een doeltrap nemen.
51' De verdediging van Perth blokkeert een schot van Calem Nieuwenhof (W. Sydney).
51' In de minuut 51, De verdediging van Perth blokkeert een schot van Calem Nieuwenhof (W. Sydney).
51' Brandon Borrello (W. Sydney) schiet de bal op de paal.
51' Inworp voor W. Sydney op de helft van Perth.
51' In de minuut 51, W. Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexander King op de helft van Perth.
52' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Perth.
53' Inworp op de eigen helft voor W. Sydney.
54' In de minuut 54, W. Sydney krijgt een schietkans via Yeni N'Gbakoto, maar scoort niet in HBF Park.
54' Een schot van Brandon Borrello (W. Sydney) wordt tegengehouden door de verdediging van Perth in Perth.
55' Oliver Bozanic neemt de door scheidsrechter Alexander King gegeven hoekschop voor W. Sydney in Perth.
55' Vergeefse doelpoging Calem Nieuwenhof (W. Sydney).
55' In de minuut 55, Oliver Bozanic neemt de door scheidsrechter Alexander King gegeven hoekschop voor W. Sydney in Perth.
56' Vergeefse doelpoging Yeni N'Gbakoto (W. Sydney) in HBF Park.
57' W. Sydney mag een hoekschop nemen vanaf links via Yeni N'Gbakoto in HBF Park.
57' In de minuut 57, Oliver Bozanic (W. Sydney) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Perth.
59' Perth verdedigt een schot van Brandon Borrello, waardoor W. Sydney niet tot scoren komt.
60' De poging van Brandon Borrello (W. Sydney) mist doel.
60' In de minuut 60, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Perth.
62' Romain Amalfitano gaat in het boekje van de scheidsrechter.
62' Adam Taggart (Perth) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van W. Sydney in HBF Park.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Alexander King kent een vrije trap toe aan Perth op een gevaarlijke plek voor W. Sydney.
63' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Perth in de buurt van het doel van W. Sydney.
64' Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66' In de minuut 66, Een schot van Calem Nieuwenhof (W. Sydney) gaat op de paal!
66' W. Sydney krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alexander King in Perth.
67' Scheidsrechter Alexander King geeft Perth een doeltrap.
68' In de minuut 68, Keegan Jelacic neemt de door scheidsrechter Alexander King gegeven hoekschop voor Perth in Perth.
70' Hoekschop voor W. Sydney in HBF Park. Yeni N'Gbakoto neemt deze vanaf links.
70' Perth krijgt van scheidsrechter Alexander King op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73' In de minuut 73, Vanaf links mag Keegan Jelacic een hoekschop nemen voor Perth in HBF Park.
74' Perth mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jack Clisby in HBF Park.
74' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
77' In de minuut 77, Buitenspelpositie van de uitploeg.
77' W. Sydney mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Perth in Perth.
78' Calem Nieuwenhof (W. Sydney) treft de lat in Perth.
78' In de minuut 78, Johnny Koutroumbis blesseert zich bij Perth, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in HBF Park.
78' De tweede wissel van W. Sydney. Jarrod Carluccio komt erin voor Romain Amalfitano in HBF Park.
78' Trainer Mark Rudan (W. Sydney) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Yeni N'Gbakoto door Kusini Yengi.
80' In de minuut 80, Johnny Koutroumbis kan weer verder bij Perth.
81' Een doelpoging van Brandon Borrello (W. Sydney) mist scherpte.
81' Doeltrap voor Perth in HBF Park.
81' In de minuut 81, Perth heeft Adam Taggart gewisseld. David Joel Williams neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ruben Zadkovich.
81' Perth brengt Zachary Duncan in de plaats van Luke Bodnar.
82' W. Sydney verdedigt een schot van Jack Clisby, waardoor Perth niet tot scoren komt.
83' In de minuut 83, Perth krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alexander King in Perth.
83' De verdediging van W. Sydney blokkeert een schot van Johnny Koutroumbis (Perth).
83' Buitenspelpositie Perth.
84' In de minuut 84, In HBF Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84' Vrije trap in HBF Park. Op de helft van W. Sydney mag Perth een vrije trap nemen.
84' Speler van het veld gestuurd in Perth: Tomislav Mrcela krijgt rood. W. Sydney moet de wedstrijd vervolgen met een man minder.
86' In de minuut 86, Jack Clisby neemt de door scheidsrechter Alexander King gegeven hoekschop voor Perth in Perth.
86' De scherpte ontbreekt bij Aaron McEneff (Perth). Zijn poging mist doel.
86' De bal gaat buiten. Doeltrap voor W. Sydney in Perth.
86' In de minuut 86, Trainer Mark Rudan gebruikt zijn vierde wissel. Amor Layouni wordt door Alex Bonetig vervangen bij de uitploeg.
86' Wissel in Perth: Nicolas Milanovic vervangt Milos Ninkovic bij W. Sydney.
87' De bal is over de achterlijn geweest. W. Sydney mag een doeltrap nemen.
88' In de minuut 88, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Alexander King een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Perth.
89' Vanaf rechts mag Oliver Bozanic een hoekschop nemen voor W. Sydney in HBF Park.
89' De scherpte ontbreekt bij Calem Nieuwenhof (W. Sydney). Zijn poging mist doel.
89' In de minuut 89, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Perth.
90' Inworp voor W. Sydney op de helft van Perth.
90' + 1 De vierde official geeft 6 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 Scheidsrechter Alexander King kent een vrije trap toe aan Perth, te nemen op de helft van W. Sydney.
90' + 1 Perth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexander King op de helft van W. Sydney.
90' + 2 Scheidsrechter Alexander King kent W. Sydney een inworp toe op de helft van Perth.
90' + 3 Doelpoging W. Sydney! Het schot van Brandon Borrello gaat niet tussen de palen in Perth.
90' + 3 Doeltrap voor Perth in HBF Park.
90' + 4 Cameron Heath Cook (Perth) krijgt geel van scheidsrechter Alexander King in HBF Park en moet oppassen.
90' + 4 Vrije trap in HBF Park. Op de helft van W. Sydney mag Perth een vrije trap nemen.
90' + 5 Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 6 Perth neemt een 1-0 voorsprong dankzij Aaron McEneff.
90' + 8 Ryan Williams schiet op doel maar scoort niet voor Perth in Perth.
90' + 8 Hoekschop voor Perth in HBF Park. David Joel Williams neemt deze vanaf rechts.
90' De wedstrijd is afgelopen in Perth met een 1-0 stand op het scorebord.