1' We zijn begonnen. W. Sydney heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp Adelaide. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
1' In Bankwest Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Inworp voor W. Sydney in Bankwest Stadium op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Shaun Evans geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
2' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bankwest Stadium.
3' Inworp voor W. Sydney op de helft van Adelaide.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Shaun Evans kent Adelaide een inworp toe op de helft van W. Sydney.
3' De scherpte ontbreekt bij Ben Halloran (Adelaide). Zijn poging mist doel.
3' Doeltrap voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
4' In de minuut 4, Hoekschop voor W. Sydney in Bankwest Stadium. Yeni N'Gbakoto neemt deze vanaf links.
8' Vanaf links mag Craig Goodwin een hoekschop nemen voor Adelaide in Bankwest Stadium.
8' De bal is over de achterlijn geweest. W. Sydney mag een doeltrap nemen.
9' In de minuut 9, W. Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shaun Evans op de helft van Adelaide.
10' Buitenspel W. Sydney.
10' Een doelpoging van Adama Traore (W. Sydney) in Parramatta mist scherpte.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Shaun Evans geeft Adelaide een doeltrap.
11' Ben Halloran (Adelaide) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van W. Sydney in Bankwest Stadium.
13' In Parramatta krijgt W. Sydney op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Shaun Evans kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' Scheidsrechter Shaun Evans geeft W. Sydney een vrije trap op de eigen helft.
15' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bankwest Stadium.
16' In de minuut 16, Craig Goodwin mist het doel en scoort niet voor Adelaide.
16' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
17' W. Sydney krijgt een schietkans via Brandon Borrello, maar scoort niet in Bankwest Stadium.
18' In de minuut 18, Inworp op de eigen helft voor W. Sydney.
21' Arbiter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan Adelaide op de eigen helft.
22' Scheidsrechter Shaun Evans geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
24' In de minuut 24, Adelaide schiet tussen de palen, maar Zach Clough ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
24' Adelaide mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Craig Goodwin in Bankwest Stadium.
24' W. Sydney krijgt van scheidsrechter Shaun Evans op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' In de minuut 26, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bankwest Stadium.
26' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Shaun Evans aan de thuisploeg.
28' Vergeefse doelpoging Brandon Borrello (W. Sydney) in Bankwest Stadium.
28' In de minuut 28, Inworp op de eigen helft voor Adelaide.
29' Isaias (Adelaide) raakt geblesseerd in Parramatta. Scheidsrechter Shaun Evans legt de wedstrijd even stil.
29' Isaias (Adelaide) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Ethan Alagich.
30' In de minuut 30, Inworp voor Adelaide in Bankwest Stadium op de eigen helft.
31' Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
32' Adelaide krijgt van scheidsrechter Shaun Evans op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Shaun Evans geeft Adelaide een vrije trap op de eigen helft.
34' In Parramatta krijgt W. Sydney op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
36' In de minuut 36, Adelaide mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van W. Sydney in Parramatta.
37' Zach Clough neemt de door scheidsrechter Shaun Evans gegeven hoekschop voor Adelaide in Parramatta.
37' Adelaide krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Shaun Evans in Parramatta.
37' Zach Clough deed het voorbereidende werk.
39' Romain Amalfitano (W. Sydney) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Adelaide.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Shaun Evans geeft W. Sydney een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Adelaide.
41' W. Sydney schiet tussen de palen, maar Milos Ninkovic ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Parramatta.
41' Inworp voor Adelaide ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parramatta.
42' In de minuut 42, Inworp voor W. Sydney in de buurt van het vijandige doel in Bankwest Stadium.
43' Arbiter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan W. Sydney op de eigen helft.
43' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
44' De voorzet kwam van Yeni N'Gbakoto.
45' + 1 We krijgen 3 minuten extra tijd.
45' + 3 In de minuut 45, In Bankwest Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 Adelaide mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 5 Doelpoging Adelaide! Het schot van Craig Goodwin gaat niet tussen de palen.
45' + 5 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor W. Sydney in Parramatta.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' Adelaide trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
47' In de minuut 47, Craig Goodwin neemt de door scheidsrechter Shaun Evans gegeven hoekschop voor Adelaide in Parramatta.
48' De verdediging van W. Sydney blokkeert een schot van Craig Goodwin (Adelaide) in Bankwest Stadium.
48' Adelaide krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Shaun Evans in Parramatta.
48' In de minuut 48, Een schot van Lachlan Ryan Barr (Adelaide) wordt geblokkeerd door een verdediger van W. Sydney.
49' Adelaide mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Craig Goodwin in Bankwest Stadium.
49' In de minuut 49, Craig Goodwin met de assist.
51' Adelaide moet opletten als W. Sydney van scheidsrechter Shaun Evans een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
53' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
55' In de minuut 55, Hoekschop voor Adelaide in Bankwest Stadium. Zach Clough neemt deze vanaf links.
55' Het voorbereidende werk werd verricht door Ryan Kitto.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Shaun Evans geeft een gele kaart aan Adama Traore (W. Sydney).
57' In Parramatta krijgt Adelaide op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58' Scheidsrechter Shaun Evans kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Shaun Evans kent W. Sydney een inworp toe op de helft van Adelaide.
58' Inworp voor W. Sydney in de buurt van het vijandige doel in Bankwest Stadium.
59' W. Sydney verdedigt een schot van Craig Goodwin, waardoor Adelaide niet tot scoren komt.
60' In de minuut 60, Vanaf rechts mag Yeni N'Gbakoto een hoekschop nemen voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
60' De assist kwam van Yeni N'Gbakoto.
61' In de minuut 61, Bankwest Stadium ziet de poging van Craig Goodwin smoren in de verdediging van W. Sydney.
61' Zach Clough schiet op doel maar scoort niet voor Adelaide in Parramatta.
62' Scheidsrechter Shaun Evans geeft W. Sydney een vrije trap op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Trainer Mark Rudan gebruikt zijn eerste wissel. Kusini Yengi wordt door Amor Layouni vervangen bij de thuisploeg.
64' Arbiter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan W. Sydney op de eigen helft.
65' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
66' In de minuut 66, Adelaide gebruikt de tweede wissel. Luka Jovanovic vervangt Hiroshi Ibusuki.
66' Adelaide heeft Ben Halloran gewisseld. Nestory Irankunda neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Carl Veart.
67' Yeni N'Gbakoto neemt de door scheidsrechter Shaun Evans gegeven hoekschop voor W. Sydney in Parramatta.
67' In de minuut 67, W. Sydney krijgt van scheidsrechter Shaun Evans op eigen helft een vrije trap toegewezen.
68' Scheidsrechter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan W. Sydney, te nemen op de helft van Adelaide.
68' Vrije trap voor W. Sydney op de helft van Adelaide.
69' In de minuut 69, Marcelo schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Adelaide in Bankwest Stadium.
70' Een schot van Amor Layouni (W. Sydney) smoort in de verdediging van Adelaide.
70' W. Sydney in buitenspelpositie.
71' In de minuut 71, De tweede wissel van W. Sydney. Morgan Schneiderlin komt erin voor Romain Amalfitano in Bankwest Stadium.
72' Vergeefse doelpoging Brandon Borrello (W. Sydney).
74' Adelaide mag een hoekschop nemen vanaf links via Craig Goodwin in Bankwest Stadium.
74' In de minuut 74, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bankwest Stadium.
75' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Shaun Evans een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Parramatta.
75' Zach Clough (Adelaide) krijgt geel van scheidsrechter Shaun Evans in Bankwest Stadium en moet oppassen.
76' In de minuut 76, De bal is over de achterlijn geweest. Adelaide mag een doeltrap nemen.
76' Scheidsrechter Shaun Evans toont Joe Gauci (Adelaide) de gele kaart.
77' Een schot van Craig Goodwin (Adelaide) wordt tegengehouden door de verdediging van W. Sydney in Parramatta.
78' In de minuut 78, Adelaide krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Shaun Evans in Parramatta.
78' Adelaide moet opletten als W. Sydney van scheidsrechter Shaun Evans een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
79' Hoekschop voor W. Sydney in Bankwest Stadium. Yeni N'Gbakoto neemt deze vanaf rechts.
81' In de minuut 81, De poging van Calem Nieuwenhof (W. Sydney) mist doel in Bankwest Stadium.
81' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Adelaide in Parramatta.
81' Vrije trap in Bankwest Stadium. Op de helft van Adelaide mag W. Sydney een vrije trap nemen.
83' In de minuut 83, Adelaide krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shaun Evans op de helft van W. Sydney.
83' Inworp voor Adelaide op de helft van W. Sydney.
84' Vrije trap in Bankwest Stadium. Op de helft van W. Sydney mag Adelaide een vrije trap nemen.
85' In de minuut 85, Inworp voor W. Sydney in Bankwest Stadium op de eigen helft.
86' Scheidsrechter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan W. Sydney, te nemen op de helft van Adelaide.
87' Inworp voor W. Sydney op de helft van Adelaide.
87' In de minuut 87, Trainer Mark Rudan (W. Sydney) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Yeni N'Gbakoto door Jarrod Carluccio.
87' Wissel in Parramatta: Nicolas Milanovic vervangt Milos Ninkovic bij W. Sydney.
88' Bij Adelaide komt Jonny Yull er in. Hij vervangt Zach Clough.
89' In de minuut 89, Bankwest Stadium ziet de poging van Brandon Borrello smoren in de verdediging van Adelaide.
89' In Bankwest Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89' Schot op doel van Nestory Irankunda. Maar zonder doelpunt voor Adelaide als gevolg.
90' Vanaf links mag Craig Goodwin een hoekschop nemen voor Adelaide in Bankwest Stadium.
90' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
90' + 1 W. Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shaun Evans op de helft van Adelaide.
90' + 2 Nog 5 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Gele kaart. Calem Nieuwenhof (W. Sydney) gaat op de bon.
90' + 3 Marcelo (W. Sydney) krijgt rood en moet eraf!
90' + 3 Eerste gele kaart voor Nestory Irankunda (Adelaide) in Parramatta.
90' + 4 Gele kaart in Parramatta: Lachlan Ryan Barr (Adelaide) gaat op de bon bij scheidsrechter Shaun Evans.
90' + 5 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
90' + 6 Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Shaun Evans een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Parramatta.
90' + 8 Scheidsrechter Shaun Evans fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Parramatta.
90' De wedstrijd is beƫindigd door scheidsrechter Shaun Evans in Bankwest Stadium. De einduitslag is 2-3.