1' De wedstrijd in Estadio TSM Corona is begonnen onder leiding van scheidsrechter Diego Montano Robles.
1' In de minuut 1, Hoekschop voor America in Estadio TSM Corona. Richard Sanchez neemt deze vanaf rechts.
6' De bal is over de achterlijn geweest. Santos Laguna mag een doeltrap nemen.
7' Vrije trap in Estadio TSM Corona. Op de helft van America mag Santos Laguna een vrije trap nemen.
7' In de minuut 7, Inworp America. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' Inworp voor Santos Laguna in de buurt van het vijandige doel in Estadio TSM Corona.
9' Santos Laguna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Diego Montano Robles op de helft van America.
10' In de minuut 10, Vrije trap voor America op de helft van Santos Laguna.
10' Eerste gele kaart voor Juan Francisco Brunetta (Santos Laguna) in Torreon.
12' Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft een inworp aan Santos Laguna op de eigen helft in Estadio TSM Corona.
12' In de minuut 12, Inworp voor America ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Torreon.
13' Santos Laguna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Diego Montano Robles in Torreon.
14' De bal gaat buiten. Doeltrap voor America in Torreon.
15' In de minuut 15, Inworp voor America op de helft van Santos Laguna.
17' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Alex Zendejas (America).
20' Coach Fernando Ortiz (America) moet ingrijpen en brengt Brian Rodriguez voor de geblesseerde Alex Zendejas.
20' In de minuut 20, Doeltrap voor Santos Laguna in Estadio TSM Corona.
21' Inworp op de eigen helft voor America.
22' De scherpte ontbreekt bij Brian Rodriguez (America). Zijn poging mist doel.
22' In de minuut 22, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Torreon.
23' Het voorbereidende werk werd verricht door Juan Francisco Brunetta.
27' In de minuut 27, De poging van Henry Martin (America) mist doel.
27' Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft Santos Laguna een doeltrap.
30' Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft America een doeltrap.
33' In de minuut 33, Vanaf rechts mag Richard Sanchez een hoekschop nemen voor America in Estadio TSM Corona.
34' America mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Richard Sanchez in Estadio TSM Corona.
34' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Santos Laguna in Torreon.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Diego Montano Robles kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' Doelpoging Santos Laguna! Het schot van Javier Correa gaat niet tussen de palen in Torreon.
35' Doeltrap voor America in Estadio TSM Corona.
35' In de minuut 35, Harold Preciado schiet op doel maar scoort niet voor Santos Laguna.
37' Richard Sanchez neemt de door scheidsrechter Diego Montano Robles gegeven hoekschop voor America in Torreon.
38' Santos Laguna mag een hoekschop nemen vanaf links via Juan Francisco Brunetta in Estadio TSM Corona.
39' In de minuut 39, Hoekschop voor Santos Laguna in Estadio TSM Corona. Javier Correa neemt deze vanaf rechts.
39' America krijgt van scheidsrechter Diego Montano Robles op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Torreon.
41' Juan Francisco Brunetta deed het voorbereidende werk.
45' De bal is over de achterlijn geweest. America mag een doeltrap nemen.
45' + 1 In de minuut 45, 8 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft Santos Laguna een vrije trap op de eigen helft.
45' + 3 America mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Santos Laguna in Torreon.
45' + 6 Inworp voor America in Estadio TSM Corona op de eigen helft.
45' + 5 In de minuut 45, De verdediging van America blokkeert een schot van Juan Francisco Brunetta (Santos Laguna).
45' + 8 Penalty! Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft America een strafschop in Torreon.
45' + 9 In de minuut 45, Doelpuntenmaker Henry Martin maakt er vanaf elf meter 2-1 van en verkleint hiermee de achterstand.
45' + 10 Scheidsrechter Diego Montano Robles toont Henry Martin (America) de gele kaart.
45' + 11 Hugo Rodriguez raakt geblesseerd bij Santos Laguna en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
45' + 12 In de minuut 45, Hugo Rodriguez (Santos Laguna) doet weer mee in Estadio TSM Corona.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Diego Montano Robles heeft de tweede helft in gang gezet in Torreon.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' Scheidsrechter Diego Montano Robles heeft de tweede helft in gang gezet in Torreon.
47' In de minuut 47, America krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Diego Montano Robles in Torreon.
47' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio TSM Corona.
49' Een speler van America staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Diego Montano Robles teruggefloten.
50' In de minuut 50, De bal gaat buiten. Doeltrap voor America in Torreon.
52' Arbiter Diego Montano Robles kent een vrije trap toe aan America op de eigen helft.
53' Inworp op de eigen helft voor America.
53' In de minuut 53, Javier Correa neemt de door scheidsrechter Diego Montano Robles gegeven hoekschop voor Santos Laguna in Torreon.
53' Doeltrap voor America in Estadio TSM Corona.
53' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Diego Montano Robles aan de uitploeg.
55' In de minuut 55, Schot op doel van Diego Valdes. Maar zonder doelpunt voor America als gevolg.
55' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Torreon.
56' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Torreon.
57' In de minuut 57, De scherpte ontbreekt bij Henry Martin (America). Zijn poging mist doel in Torreon.
57' Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft Santos Laguna een doeltrap.
58' Inworp voor America in Estadio TSM Corona op de eigen helft.
59' In de minuut 59, Inworp Santos Laguna. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59' Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft een inworp aan Santos Laguna op de eigen helft in Estadio TSM Corona.
59' Scheidsrechter Diego Montano Robles kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Hoekschop voor Santos Laguna in Estadio TSM Corona. Juan Francisco Brunetta neemt deze vanaf rechts.
63' De bal is over de achterlijn geweest. Santos Laguna mag een doeltrap nemen.
63' Bij America komt Roger Martinez er in. Hij vervangt Jonathan Rodriguez.
64' In de minuut 64, Luis Fuentes vervangt Salvador Reyes bij de uitploeg.
65' In Estadio TSM Corona mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67' Estadio TSM Corona ziet hoe Henry Martin op doel schiet, maar niet scoort voor America.
68' In de minuut 68, In Torreon krijgt America op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
69' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Santos Laguna in Torreon.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Diego Montano Robles kent Santos Laguna een inworp toe op de helft van America.
69' Inworp America. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Diego Montano Robles een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Torreon.
71' In de minuut 71, De thuisploeg vervangt Jair Gonzalez door Lucas Gonzalez.
71' De thuisploeg wisselt Javier Correa voor Emerson Rivaldo Rodriguez Valois.
74' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio TSM Corona.
77' In de minuut 77, America gebruikt de vierde wissel. Pedro Aquino vervangt Richard Sanchez.
77' America brengt Esteban Lozano in de plaats van Diego Valdes.
78' Scheidsrechter Diego Montano Robles kent een vrije trap toe aan Santos Laguna, te nemen op de helft van America.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft Santos Laguna een doeltrap.
79' Inworp voor America op de helft van Santos Laguna.
80' Scheidsrechter Diego Montano Robles kent Santos Laguna een inworp toe op de helft van America.
81' In de minuut 81, Santos Laguna brengt Doria in de plaats van Juan Francisco Brunetta.
81' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Torreon.
83' Vrije trap voor America op de helft van Santos Laguna.
84' In de minuut 84, Doelpunt! De uitploeg maakt de gelijkmaker via Roger Martinez.
85' Gele kaart. Roger Martinez (America) gaat op de bon.
87' In Estadio TSM Corona mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88' In de minuut 88, Vrije trap in Estadio TSM Corona. Op de helft van Santos Laguna mag America een vrije trap nemen.
90' Rood! Lucas Gonzalez (Santos Laguna) moet het veld van Estadio TSM Corona verlaten.
90' + 2 9 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft een inworp aan Santos Laguna op de eigen helft in Estadio TSM Corona.
90' + 4 America krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Diego Montano Robles op de helft van Santos Laguna.
90' + 4 Santos Laguna moet opletten als America van scheidsrechter Diego Montano Robles een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 6 Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft Santos Laguna een vrije trap op de eigen helft.
90' + 6 Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft America een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Santos Laguna.
90' + 7 Inworp voor Santos Laguna in Estadio TSM Corona op de eigen helft.
90' + 7 Scheidsrechter Diego Montano Robles kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 8 Vergeefse doelpoging Roger Martinez (America).
90' + 8 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Torreon.
90' + 10 Doeltrap voor Santos Laguna in Estadio TSM Corona.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in Torreon is 2-2.