1' De eerste helft is begonnen. Santos Laguna trapt af.
1' In de minuut 1, De bal is over de achterlijn geweest. Puebla mag een doeltrap nemen.
2' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles geeft Santos Laguna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Puebla.
3' De poging van Aldo Lopez (Santos Laguna) mist doel in Estadio TSM Corona.
3' In de minuut 3, Doeltrap voor Puebla in Estadio TSM Corona.
5' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Buitenspel Santos Laguna. Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles fluit de thuisploeg terug in Estadio TSM Corona.
7' In de minuut 7, Santos Laguna mag een hoekschop nemen vanaf links via Juan Francisco Brunetta in Estadio TSM Corona.
8' Vanaf links mag Juan Francisco Brunetta een hoekschop nemen voor Santos Laguna in Estadio TSM Corona.
8' Santos Laguna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles in Torreon.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles geeft Puebla een doeltrap.
12' De uitploeg krijgt een doeltrap in Torreon.
13' Harold Preciado (Santos Laguna) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Puebla.
13' In de minuut 13, Juan Francisco Brunetta neemt de door scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles gegeven hoekschop voor Santos Laguna in Torreon.
13' Puebla moet opletten als Santos Laguna van scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
14' Inworp op de eigen helft voor Santos Laguna.
17' In de minuut 17, Hoekschop voor Puebla in Estadio TSM Corona. Federico Mancuello neemt deze vanaf rechts.
18' De scherpte ontbreekt bij Juan Francisco Brunetta (Santos Laguna). Zijn poging mist doel in Torreon.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Puebla in Torreon.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles geeft een inworp aan Puebla op de eigen helft in Estadio TSM Corona.
22' Vrije trap voor Puebla op de helft van Santos Laguna.
22' Vrije trap in Estadio TSM Corona. Op de helft van Santos Laguna mag Puebla een vrije trap nemen.
24' In de minuut 24, Omar Chagoya mist het doel en scoort niet voor Santos Laguna.
24' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles geeft Puebla een doeltrap.
24' Inworp Santos Laguna. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' In de minuut 27, Inworp voor Puebla in Estadio TSM Corona op de eigen helft.
27' Puebla krijgt van scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Torreon.
29' In de minuut 29, Een doelpoging van Juan Francisco Brunetta (Santos Laguna) mist scherpte.
29' De bal is over de achterlijn geweest. Puebla mag een doeltrap nemen.
30' Juan Francisco Brunetta mist het doel en scoort niet voor Santos Laguna in Estadio TSM Corona.
30' In de minuut 30, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Puebla in Torreon.
32' Estadio TSM Corona ziet de poging van Martin Barragan smoren in de verdediging van Santos Laguna.
33' Doelpunt! Harold Preciado bezorgt Santos Laguna een 1-0 voorsprong.
35' In de minuut 35, Santos Laguna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles op de helft van Puebla.
35' Doeltrap voor Puebla in Estadio TSM Corona.
36' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Brian Omar Gonzalez Veles een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Torreon.
37' In de minuut 37, Eerste gele kaart voor Gaston Silva (Puebla) in Torreon.
38' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio TSM Corona.
38' Hoekschop voor Puebla in Estadio TSM Corona. Federico Mancuello neemt deze vanaf rechts.
39' In de minuut 39, De scherpte ontbreekt bij Luis Arcadio Garcia (Puebla). Zijn poging mist doel.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Torreon's Estadio TSM Corona.
39' Doeltrap voor Santos Laguna in Estadio TSM Corona.
40' De verdediging van Puebla blokkeert een schot van Juan Francisco Brunetta (Santos Laguna).
40' In de minuut 40, Santos Laguna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles in Torreon.
40' Arbiter Brian Omar Gonzalez Veles kent een vrije trap toe aan Puebla op de eigen helft.
41' Inworp Puebla. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles kent een vrije trap toe aan Puebla, te nemen op de helft van Santos Laguna.
43' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles geeft Santos Laguna een vrije trap op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Santos Laguna mag aanleggen vanaf elf meter in Torreon, nadat scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles heeft gefloten voor een strafschop.
45' + 2 De thuisploeg breidt de voorsprong uit via een benutte strafschop van Juan Francisco Brunetta. 2-0 voor Santos Laguna.
45' + 5 De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 5 In de minuut 45, Doelpoging Puebla! Het schot van Gustavo Ferrareis gaat niet tussen de palen.
45' + 5 De bal is over de achterlijn geweest. Santos Laguna mag een doeltrap nemen.
45' + 6 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Puebla in Torreon.
46' Puebla trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
48' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles kent Santos Laguna een inworp toe op de helft van Puebla.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles geeft een inworp aan Puebla op de eigen helft in Estadio TSM Corona.
50' Inworp voor Puebla ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Torreon.
50' In Torreon krijgt Santos Laguna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
52' Harold Preciado met de assist.
54' De uitploeg wisselt Diego De Buen voor George Corral.
54' In de minuut 54, Trainer Eduardo Arce (Puebla) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Martin Barragan door Guillermo Martinez.
55' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio TSM Corona.
61' De bal gaat op de stip in Estadio TSM Corona. Penalty voor Santos Laguna.
62' De uitploeg krijgt een doeltrap in Torreon.
62' In de minuut 62, Inworp op de eigen helft voor Santos Laguna.
63' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles geeft Puebla een doeltrap.
64' De thuisploeg vervangt Lucas Gonzalez door Alan Cervantes.
64' Trainer Eduardo Arce gebruikt zijn derde wissel. Luis Arcadio Garcia wordt door Fernando Arce vervangen bij de uitploeg.
64' In de minuut 64, De thuisploeg vervangt Lucas Gonzalez door Alan Cervantes.
64' De vierde wissel van Puebla. Ivo Vazquez komt erin voor Lucas Maia in Estadio TSM Corona.
65' In Estadio TSM Corona mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' In de minuut 66, Vrije trap in Estadio TSM Corona. Op de helft van Santos Laguna mag Puebla een vrije trap nemen.
69' Emanuel Gularte (Puebla) krijgt geel van scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles in Estadio TSM Corona en moet oppassen.
69' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio TSM Corona.
70' In de minuut 70, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Torreon.
70' Inworp voor Santos Laguna in de buurt van het vijandige doel in Estadio TSM Corona.
71' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio TSM Corona.
73' In de minuut 73, Inworp voor Puebla in Estadio TSM Corona op de eigen helft.
74' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles geeft Santos Laguna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Puebla.
75' Inworp voor Puebla op de helft van Santos Laguna.
77' In de minuut 77, Doelpunt! Omar Fernandez scoort en brengt de uitploeg weer iets dichterbij.
78' Santos Laguna heeft Harold Preciado gewisseld. Santiago Munoz neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Eduardo Fentanes.
78' Wissel in Torreon: Felix Torres vervangt Jair Gonzalez bij Santos Laguna.
80' In de minuut 80, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
81' Fernando Arce (Puebla) krijgt geel.
81' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles aan de thuisploeg.
83' In de minuut 83, Trainer Eduardo Arce gebruikt zijn vijfde wissel. Omar Fernandez wordt door Daniel Alvarez vervangen bij de uitploeg.
83' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles kent een vrije trap toe aan Santos Laguna op een gevaarlijke plek voor Puebla.
85' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles geeft Puebla een doeltrap.
86' In de minuut 86, Inworp Santos Laguna. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Santos Laguna in Torreon.
89' Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles fluit voor een penalty in het voordeel van Puebla.
90' + 1 Guillermo Martinez benut een strafschop en verkleint hiermee de achterstand van de uitploeg tot 3-2.
90' + 1 In Torreon worden nog 8 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles kent een vrije trap toe aan Santos Laguna, te nemen op de helft van Puebla.
90' + 2 Doeltrap voor Puebla in Estadio TSM Corona.
90' + 2 Inworp voor Santos Laguna in Estadio TSM Corona op de eigen helft.
90' + 3 Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 4 Puebla krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles op de helft van Santos Laguna.
90' + 4 Puebla krijgt van scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 5 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Torreon.
90' + 5 Santos Laguna heeft Javier Correa gewisseld. Jose Rivaldo Lozano neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Eduardo Fentanes.
90' + 7 Scheidsrechter Brian Omar Gonzalez Veles toont Carlos Acevedo (Santos Laguna) de gele kaart.
90' + 9 Antony Silva (Puebla) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90' + 10 Inworp voor Puebla ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Torreon.
90' + 11 Gele kaart. Santiago Munoz (Santos Laguna) gaat op de bon.
90' + 11 De bal is over de achterlijn geweest. Santos Laguna mag een doeltrap nemen.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 3-2.