1' We zijn begonnen. Guadalajara heeft afgetrapt.
1' In Zapopan krijgt Santos Laguna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
2' In de minuut 2, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
3' Santos Laguna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez op de helft van Guadalajara.
4' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Zapopan.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Guadalajara een vrije trap op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft een inworp aan Santos Laguna op de eigen helft in Estadio Akron.
6' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Omar Chagoya (Santos Laguna).
8' In de minuut 8, In Estadio Akron mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
8' In Zapopan kan Omar Chagoya (Santos Laguna) weer verder.
10' In de minuut 10, Daniel Rios (Guadalajara) raakt geblesseerd in Zapopan. Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez legt de wedstrijd even stil.
11' Inworp voor Guadalajara in Estadio Akron op de eigen helft.
11' Inworp voor Guadalajara op de helft van Santos Laguna.
12' In de minuut 12, Santos Laguna moet opletten als Guadalajara van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
12' Inworp op de eigen helft voor Santos Laguna.
12' Daniel Rios lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Guadalajara.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent Santos Laguna een inworp toe op de helft van Guadalajara.
16' Estadio Akron ziet hoe Fernando Beltran op doel schiet, maar niet scoort voor Guadalajara.
16' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Santos Laguna een doeltrap.
17' In de minuut 17, Hoekschop voor Guadalajara in Estadio Akron. Roberto Alvarado neemt deze vanaf rechts.
17' Roberto Alvarado met de assist.
20' In de minuut 20, Juan Francisco Brunetta neemt de door scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez gegeven hoekschop voor Santos Laguna in Zapopan.
20' De poging van Raul Lopez (Santos Laguna) mist doel in Estadio Akron.
20' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guadalajara in Zapopan.
21' In de minuut 21, Doelpoging Santos Laguna! Het schot van Lucas Gonzalez gaat niet tussen de palen in Zapopan.
21' De bal is over de achterlijn geweest. Guadalajara mag een doeltrap nemen.
22' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Inworp voor Santos Laguna ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Zapopan.
24' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Zapopan.
25' Santos Laguna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez in Zapopan.
25' In de minuut 25, In Estadio Akron mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zapopan.
26' Inworp voor Guadalajara in Estadio Akron op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Inworp voor Guadalajara in de buurt van het vijandige doel in Estadio Akron.
28' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft een inworp aan Santos Laguna op de eigen helft in Estadio Akron.
30' In de minuut 30, Inworp Guadalajara. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
31' Doeltrap voor Santos Laguna in Estadio Akron.
31' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent Guadalajara een inworp toe op de helft van Santos Laguna.
31' In de minuut 31, Guadalajara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez op de helft van Santos Laguna.
33' Arbiter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent een vrije trap toe aan Santos Laguna op de eigen helft.
33' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Santos Laguna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guadalajara.
34' In de minuut 34, Inworp op de eigen helft voor Guadalajara.
34' Inworp voor Santos Laguna in Estadio Akron op de eigen helft.
35' Guadalajara krijgt van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' In de minuut 37, Kans voor Santos Laguna in Estadio Akron! De kopbal van Javier Correa mist het doel.
37' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Guadalajara een doeltrap.
38' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Akron.
38' In de minuut 38, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez aan de thuisploeg.
38' Gele kaart in Zapopan: Hugo Rodriguez (Santos Laguna) gaat op de bon bij scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez.
40' Victor Guzman mist het doel en scoort niet voor Guadalajara.
40' In de minuut 40, De bal is over de achterlijn geweest. Santos Laguna mag een doeltrap nemen.
42' Guadalajara krijgt een schietkans via Alan Mozo, maar scoort niet.
43' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent een vrije trap toe aan Santos Laguna, te nemen op de helft van Guadalajara.
44' In de minuut 44, In Zapopan kopt Hugo Rodriguez (Santos Laguna) de bal, maar mist doel.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guadalajara in Zapopan.
45' Inworp voor Guadalajara op de helft van Santos Laguna.
45' + 1 In de minuut 45, De marge wordt vergroot door een doelpunt van Fernando Beltran. 2-0!
45' + 2 Nog 5 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 3 Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft een inworp aan Santos Laguna op de eigen helft in Estadio Akron.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Santos Laguna een vrije trap op de eigen helft.
45' + 4 Buitenspelpositie van de uitploeg.
45' + 5 Inworp Santos Laguna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 5 In de minuut 45, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zapopan.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' Na de pauze trapt Santos Laguna af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Trainer Eduardo Fentanes (Santos Laguna) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Raul Lopez door Diego Medina.
46' Guadalajara heeft Daniel Rios gewisseld. Carlos Cisneros neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Veljko Paunovic.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Zapopan.
47' In de minuut 47, Inworp voor Santos Laguna op de helft van Guadalajara.
49' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent Santos Laguna een inworp toe op de helft van Guadalajara.
49' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
49' In de minuut 49, In Estadio Akron mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' Doeltrap voor Guadalajara in Estadio Akron.
50' Vrije trap voor Guadalajara op de helft van Santos Laguna.
51' In de minuut 51, Alan Mozo schiet op doel maar scoort niet voor Guadalajara.
53' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Akron.
53' Santos Laguna krijgt van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
54' In de minuut 54, Inworp op de eigen helft voor Guadalajara.
55' Santos Laguna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez op de helft van Guadalajara.
55' De poging van Harold Preciado (Santos Laguna) mist doel.
55' In de minuut 55, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Zapopan.
56' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
56' Inworp voor Guadalajara in de buurt van het vijandige doel in Estadio Akron.
57' In de minuut 57, In Estadio Akron mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
59' Inworp Guadalajara. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59' Inworp op de eigen helft voor Guadalajara.
59' In de minuut 59, Inworp voor Santos Laguna op de helft van Guadalajara.
60' In Zapopan krijgt Guadalajara op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Inworp voor Guadalajara in Estadio Akron op de eigen helft.
61' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Zapopan.
61' Guadalajara brengt Sergio Flores in de plaats van Ruben Gonzalez.
61' In de minuut 61, Jose De Jesus Gonzalez Munoz vervangt Ronaldo Cisneros bij de thuisploeg.
62' Arbiter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent een vrije trap toe aan Santos Laguna op de eigen helft.
63' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guadalajara in Zapopan.
63' In de minuut 63, Guadalajara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez op de helft van Santos Laguna.
64' Gele kaart. Roberto Alvarado (Guadalajara) gaat op de bon.
64' Arbiter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent een vrije trap toe aan Santos Laguna op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Santos Laguna moet opletten als Guadalajara van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent een vrije trap toe aan Guadalajara op een gevaarlijke plek voor Santos Laguna.
67' Doeltrap voor Santos Laguna in Estadio Akron.
67' In de minuut 67, De uitploeg wisselt Lucas Gonzalez voor Oscar Manzanares.
67' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft een inworp aan Santos Laguna op de eigen helft in Estadio Akron.
67' Trainer Eduardo Fentanes gebruikt zijn tweede wissel. Jair Gonzalez wordt door Santiago Munoz vervangen bij de uitploeg.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent Guadalajara een inworp toe op de helft van Santos Laguna.
69' Inworp op de eigen helft voor Guadalajara.
70' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft een inworp aan Guadalajara op de eigen helft in Estadio Akron.
70' In de minuut 70, Inworp voor Guadalajara ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Zapopan.
72' Victor Guzman neemt de door scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez gegeven hoekschop voor Guadalajara in Zapopan.
72' Vergeefse doelpoging Carlos Cisneros (Guadalajara) in Estadio Akron.
72' In de minuut 72, Inworp voor Guadalajara in Estadio Akron op de eigen helft.
73' De vierde wissel van Guadalajara. Alan Torres komt erin voor Victor Guzman in Estadio Akron.
74' Victor Guzman (Guadalajara) krijgt geel van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez in Estadio Akron en moet oppassen.
74' In de minuut 74, Bij Guadalajara komt Pavel Perez er in. Hij vervangt Fernando Beltran.
75' Inworp voor Santos Laguna op de helft van Guadalajara.
76' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Santos Laguna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guadalajara.
77' In de minuut 77, Inworp Guadalajara. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77' Santos Laguna moet opletten als Guadalajara van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
77' Inworp voor Guadalajara ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Zapopan.
78' In de minuut 78, Guadalajara krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez in Zapopan.
79' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Akron.
79' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent Santos Laguna een inworp toe op de helft van Guadalajara.
81' In de minuut 81, De scherpte ontbreekt bij Jose De Jesus Gonzalez Munoz (Guadalajara). Zijn poging mist doel.
81' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Santos Laguna een doeltrap.
81' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82' In de minuut 82, In Estadio Akron mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82' De bal is over de achterlijn geweest. Santos Laguna mag een doeltrap nemen.
83' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft een inworp aan Guadalajara op de eigen helft in Estadio Akron.
84' In de minuut 84, Wissel in Zapopan: Emerson Rivaldo Rodriguez Valois vervangt Javier Correa bij Santos Laguna.
84' Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85' Guadalajara mag een hoekschop nemen vanaf links via Pavel Perez in Estadio Akron.
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Guadalajara een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Santos Laguna.
86' Guadalajara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez op de helft van Santos Laguna.
86' Santos Laguna moet uitkijken als Guadalajara een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Akron.
88' In de minuut 88, Vanaf links mag Pavel Perez een hoekschop nemen voor Guadalajara in Estadio Akron.
88' Inworp op de eigen helft voor Santos Laguna.
88' Inworp voor Santos Laguna in Estadio Akron op de eigen helft.
89' In de minuut 89, Juan Francisco Brunetta schiet op doel maar scoort niet voor Santos Laguna in Zapopan.
89' Inworp Guadalajara. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zapopan.
90' + 1 In Zapopan worden nog 4 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 4 Een doelpoging van Jose De Jesus Gonzalez Munoz (Guadalajara) mist scherpte.
90' + 4 De bal is over de achterlijn geweest. Santos Laguna mag een doeltrap nemen.
90' + 4 Vrije trap in Estadio Akron. Op de helft van Guadalajara mag Santos Laguna een vrije trap nemen.
90' + 5 Schot op doel van Santiago Munoz. Maar zonder doelpunt voor Santos Laguna als gevolg.
90' + 5 Santos Laguna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez in Zapopan.
90' + 5 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guadalajara in Zapopan.
90' De wedstrijd is gedaan en eindigt in 2-0.