1' Real heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
2' In de minuut 2, Inworp voor Barcelona op de helft van Real.
3' Inworp voor Barcelona in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
3' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
5' In de minuut 5, Inworp voor Barcelona in de buurt van het vijandige doel in King Fahd International Stadium.
6' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Real.
6' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Riyad.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Real een doeltrap.
8' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
10' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
10' In de minuut 10, Inworp voor Real in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
11' In Riyad krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
12' Robert Lewandowski met de kopkans! Geen doelpunt voor Barcelona in King Fahd International Stadium.
12' In de minuut 12, Doeltrap voor Real in King Fahd International Stadium.
13' Vergeefse doelpoging Robert Lewandowski (Barcelona) in King Fahd International Stadium.
13' Doelpoging Barcelona! Het schot van Alejandro Balde gaat niet tussen de palen in Riyad.
13' In de minuut 13, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Riyad.
14' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Barcelona een vrije trap op de eigen helft.
15' Barcelona krijgt van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' In de minuut 16, Vrije trap in King Fahd International Stadium. Op de helft van Real mag Barcelona een vrije trap nemen.
19' Karim Benzema (Real) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
19' Doeltrap voor Barcelona in King Fahd International Stadium.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Barcelona een doeltrap.
20' De verdediging van Real blokkeert een schot van Frenkie de Jong (Barcelona) in King Fahd International Stadium.
21' Inworp op de eigen helft voor Real.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Real op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
22' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
24' Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea in Riyad.
24' In de minuut 24, Inworp voor Real in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
25' King Fahd International Stadium ziet hoe Real een vrije trap tegen krijgt omdat Karim Benzema buitenspel staat.
25' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
26' In de minuut 26, Vrije trap voor Real op de helft van Barcelona.
27' Doeltrap voor Barcelona in King Fahd International Stadium.
27' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Real.
28' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea fluit voor buitenspel van Barcelona.
28' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent Barcelona een inworp toe op de helft van Real.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Barcelona op een gevaarlijke plek voor Real.
32' Gele kaart in Riyad: Ferland Mendy (Real) gaat op de bon bij scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea.
32' Arbiter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
33' Robert Lewandowski met de assist.
35' Inworp voor Barcelona in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
39' Hoekschop voor Real in King Fahd International Stadium. Toni Kroos neemt deze vanaf rechts.
40' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
42' In de minuut 42, Arbiter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
43' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Riyad.
43' Barcelona krijgt van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' Gavi deed het voorbereidende werk.
45' + 1 We spelen 1 minuten extra in King Fahd International Stadium.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Ricardo De Burgos Bengoechea geeft het fluitsignaal in King Fahd International Stadium. Barcelona mag de tweede helft aftrappen.
46' Real heeft Eduardo Camavinga gewisseld. Rodrygo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Carlo Ancelotti.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Real op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
47' In Riyad krijgt Real op de eigen helft een vrije trap te nemen.
48' Arbiter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Vrije trap voor Real op de helft van Barcelona.
49' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea toont Andreas Christensen (Barcelona) de gele kaart.
50' Inworp op de eigen helft voor Real.
51' In de minuut 51, Real in buitenspelpositie.
51' King Fahd International Stadium ziet hoe Ousmane Dembele op doel schiet, maar niet scoort voor Barcelona.
51' Real moet opletten als Barcelona van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
54' In de minuut 54, Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op de helft van Real.
55' Barcelona schiet tussen de palen, maar Robert Lewandowski ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
55' Vanaf links mag Frenkie de Jong een hoekschop nemen voor Barcelona in King Fahd International Stadium.
56' In de minuut 56, Vrije trap in King Fahd International Stadium. Op de helft van Barcelona mag Real een vrije trap nemen.
57' De kopbal van Antonio Rudiger belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Real.
57' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
58' In de minuut 58, Karim Benzema neemt de door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea gegeven hoekschop voor Real in Riyad.
58' Inworp voor Barcelona in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
59' In Riyad krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Real.
60' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Real op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
61' Real krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op de helft van Barcelona.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
62' Inworp voor Barcelona op de helft van Real.
63' Inworp op de eigen helft voor Real.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent Real een inworp toe op de helft van Barcelona.
65' Inworp voor Barcelona in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
65' De tweede wissel van Real. Dani Ceballos komt erin voor Luka Modric in King Fahd International Stadium.
66' In de minuut 66, Inworp voor Barcelona in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
66' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent Real een inworp toe op de helft van Barcelona.
67' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Barcelona een doeltrap.
68' In de minuut 68, Een speler van Barcelona staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea teruggefloten.
68' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
68' Ronald Araujo (Barcelona) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
69' In de minuut 69, Doelpunt! Barcelona breidt de voorsprong tot 0-3 uit via Pedri.
71' Toni Kroos schiet op doel maar scoort niet voor Real in Riyad.
71' Barcelona krijgt van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' In de minuut 72, Wissel in Riyad: Marco Asensio vervangt Toni Kroos bij Real.
72' Trainer Carlo Ancelotti (Real) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Dani Carvajal door Nacho.
73' Real krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op de helft van Barcelona.
74' In de minuut 74, Vergeefse doelpoging Marco Asensio (Real).
77' Vrije trap in King Fahd International Stadium. Op de helft van Real mag Barcelona een vrije trap nemen.
78' Vrije trap voor Barcelona op de helft van Real.
78' In de minuut 78, Trainer Xavi (Barcelona) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Ousmane Dembele door Raphinha.
79' Robert Lewandowski staat buitenspel. Barcelona krijgt een vrije trap tegen.
79' Real krijgt een schietkans via Rodrygo, maar scoort niet in King Fahd International Stadium.
80' In de minuut 80, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
80' In Riyad krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Real op de eigen helft in King Fahd International Stadium.