1' De eerste helft is begonnen. Sociedad trapt af.
40' In de minuut 40, Brais Mendez krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
45' De eerste helft is voorbij.
46' Jesus Gil Manzano geeft het fluitsignaal in Camp Nou. Barcelona mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Sociedad heeft Diego Rico gewisseld. Aihen Munoz neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Imanol Alguacil.
46' Bij Sociedad komt Ander Barrenetxea er in. Hij vervangt Mikel Oyarzabal.
52' De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Ousmane Dembele. 1-0!
56' In de minuut 56, Sergio Busquets gaat in het boekje van de scheidsrechter.
59' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een gele kaart aan Pedri (Barcelona).
66' Martin Zubimendi (Sociedad) krijgt geel van scheidsrechter Jesus Gil Manzano in Camp Nou en moet oppassen.
77' In de minuut 77, De eerste wissel van Barcelona. Franck Kessie komt erin voor Pedri in Camp Nou.
78' Barcelona brengt Raphinha in de plaats van Alejandro Balde.
78' Trainer Imanol Alguacil gebruikt zijn derde wissel. Takefusa Kubo wordt door Robert Navarro vervangen bij de uitploeg.
84' In de minuut 84, Wissel in Barcelona: Ansu Fati vervangt Ousmane Dembele bij Barcelona.
88' Trainer Imanol Alguacil (Sociedad) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Alexander Sorloth door Carlos Fernandez.
90' + 1 Wissel in Barcelona: Marcos Alonso vervangt Andreas Christensen bij Barcelona.
90' De wedstrijd in Barcelona is beƫindigd met het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesus Gil Manzano. Uitslag: 1-0.