1' De eerste helft is begonnen. Hartberg trapt af.
2' Scheidsrechter Alan Kijas geeft een inworp aan Hartberg op de eigen helft in Profertil Arena Hartberg.
2' In de minuut 2, Austria Lustenau krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alan Kijas op de helft van Hartberg.
3' Scheidsrechter Alan Kijas geeft Hartberg een doeltrap.
4' De bal is over de achterlijn geweest. Austria Lustenau mag een doeltrap nemen.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Alan Kijas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' In Hartberg krijgt Austria Lustenau op de eigen helft een vrije trap te nemen.
5' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Hartberg.
6' In de minuut 6, Inworp voor Austria Lustenau op de helft van Hartberg.
6' Arbiter Alan Kijas kent een vrije trap toe aan Austria Lustenau op de eigen helft.
7' Inworp voor Hartberg in Profertil Arena Hartberg op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Alan Kijas kent Hartberg een inworp toe op de helft van Austria Lustenau.
8' Inworp op de eigen helft voor Austria Lustenau.
8' Inworp Austria Lustenau. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' In de minuut 9, In Profertil Arena Hartberg mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' Donis Avdijaj neemt de door scheidsrechter Alan Kijas gegeven hoekschop voor Hartberg in Hartberg.
10' Austria Lustenau moet opletten als Hartberg van scheidsrechter Alan Kijas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
11' In de minuut 11, Inworp voor Hartberg op de helft van Austria Lustenau.
12' Scheidsrechter Alan Kijas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
13' Inworp voor Hartberg ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Hartberg.
13' In de minuut 13, Inworp op de eigen helft voor Austria Lustenau.
15' Tobias Kainz (Hartberg) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Austria Lustenau.
15' Hartberg mag een hoekschop nemen vanaf links via Donis Avdijaj in Profertil Arena Hartberg.
15' In de minuut 15, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alan Kijas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Hartberg.
17' Inworp voor Hartberg in Profertil Arena Hartberg op de eigen helft.
17' Hartberg krijgt van scheidsrechter Alan Kijas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
18' In de minuut 18, Inworp Hartberg. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' In Profertil Arena Hartberg mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Profertil Arena Hartberg.
20' In de minuut 20, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hartberg.
21' Scheidsrechter Alan Kijas geeft Hartberg een vrije trap op de eigen helft.
24' De uitploeg krijgt een doeltrap in Hartberg.
24' In de minuut 24, Vrije trap in Profertil Arena Hartberg. Op de helft van Austria Lustenau mag Hartberg een vrije trap nemen.
27' Scheidsrechter Alan Kijas kent een vrije trap toe aan Austria Lustenau, te nemen op de helft van Hartberg.
28' Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via Darijo Grujcic.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Alan Kijas kent Austria Lustenau een inworp toe op de helft van Hartberg.
29' Arbiter Alan Kijas kent een vrije trap toe aan Hartberg op de eigen helft.
29' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
31' In de minuut 31, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Profertil Arena Hartberg.
32' Austria Lustenau brengt Fabian Gmeiner in de plaats van Anderson.
33' Scheidsrechter Alan Kijas geeft een inworp aan Austria Lustenau op de eigen helft in Profertil Arena Hartberg.
34' In de minuut 34, Jean Hugonet mist het doel en scoort niet voor Austria Lustenau.
34' Doeltrap voor Hartberg in Profertil Arena Hartberg.
35' Scheidsrechter Alan Kijas geeft Austria Lustenau een vrije trap op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Alan Kijas geeft Austria Lustenau een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Hartberg.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hartberg in Hartberg.
37' Inworp op de eigen helft voor Hartberg.
38' In de minuut 38, Doelpoging Hartberg! Het schot van Dominik Frieser gaat niet tussen de palen.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Austria Lustenau mag een doeltrap nemen.
39' Hartberg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alan Kijas op de helft van Austria Lustenau.
39' In de minuut 39, In Profertil Arena Hartberg mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
40' Vrije trap voor Hartberg op de helft van Austria Lustenau.
41' Ousmane Diakite mist een kopkans voor Hartberg.
41' In de minuut 41, Doeltrap voor Austria Lustenau in Profertil Arena Hartberg.
41' Schot op doel van Yadaly Diaby. Maar zonder doelpunt voor Austria Lustenau als gevolg.
42' Vrije trap in Profertil Arena Hartberg. Op de helft van Hartberg mag Austria Lustenau een vrije trap nemen.
43' In de minuut 43, Lukas Fadinger gaat in het boekje van de scheidsrechter.
43' Nemanja Motika (Austria Lustenau) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
44' De scherpte ontbreekt bij Jean Hugonet (Austria Lustenau). Zijn poging mist doel in Hartberg.
44' In de minuut 44, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hartberg in Hartberg.
45' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Hartberg.
45' Buitenspel van de uitploeg.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 3 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Profertil Arena Hartberg.
45' + 2 Inworp voor Austria Lustenau in de buurt van het vijandige doel in Profertil Arena Hartberg.
45' + 3 Een schot van Nemanja Motika (Austria Lustenau) smoort in de verdediging van Hartberg.
45' + 4 In de minuut 45, Vrije trap voor Hartberg op de helft van Austria Lustenau.
45' De eerste helft zit erop.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Austria Lustenau.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Alan Kijas kent Austria Lustenau een inworp toe op de helft van Hartberg.
48' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
49' Bij Hartberg komt Matija Horvat er in. Hij vervangt Ousmane Diakite.
50' In de minuut 50, De poging van Donis Avdijaj (Hartberg) mist doel.
50' Scheidsrechter Alan Kijas geeft Austria Lustenau een doeltrap.
51' Inworp voor Hartberg in Profertil Arena Hartberg op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Profertil Arena Hartberg.
52' Buitenspel Hartberg.
53' In Hartberg krijgt Austria Lustenau op de eigen helft een vrije trap te nemen.
55' In de minuut 55, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Manuel Pfeifer (Hartberg).
55' Austria Lustenau krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alan Kijas in Hartberg.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Hartberg mag een doeltrap nemen.
56' In de minuut 56, In Hartberg kan Manuel Pfeifer (Hartberg) weer verder.
56' Scheidsrechter Alan Kijas geeft een inworp aan Austria Lustenau op de eigen helft in Profertil Arena Hartberg.
57' Hartberg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alan Kijas op de helft van Austria Lustenau.
58' In de minuut 58, De verdediging van Austria Lustenau blokkeert een schot van Dominik Frieser (Hartberg).
58' Vanaf rechts mag Donis Avdijaj een hoekschop nemen voor Hartberg in Profertil Arena Hartberg.
58' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hartberg.
59' In de minuut 59, Inworp voor Austria Lustenau op de helft van Hartberg.
60' Austria Lustenau mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
60' Donis Avdijaj (Hartberg) krijgt geel.
61' In de minuut 61, Profertil Arena Hartberg ziet hoe Darijo Grujcic op doel schiet, maar niet scoort voor Austria Lustenau.
62' Hoekschop voor Austria Lustenau in Profertil Arena Hartberg. Hakim Guenouche neemt deze vanaf links.
62' Vergeefse doelpoging Jean Hugonet (Austria Lustenau) in Profertil Arena Hartberg.
62' In de minuut 62, Hakim Guenouche neemt de door scheidsrechter Alan Kijas gegeven hoekschop voor Austria Lustenau in Hartberg.
62' Een speler van Austria Lustenau staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Alan Kijas teruggefloten.
63' Mamadou Sangare vervangt Dominik Prokop bij de thuisploeg.
63' In de minuut 63, Wissel in Hartberg: Dario Tadic vervangt Dominik Frieser bij Hartberg.
64' Scheidsrechter Alan Kijas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
64' De uitploeg wisselt Yadaly Diaby voor Lukas Fridrikas.
64' In de minuut 64, Inworp Austria Lustenau. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
65' Hartberg krijgt van scheidsrechter Alan Kijas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65' Scheidsrechter Alan Kijas geeft een inworp aan Hartberg op de eigen helft in Profertil Arena Hartberg.
65' In de minuut 65, Austria Lustenau krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alan Kijas op de helft van Hartberg.
66' Hartberg krijgt van scheidsrechter Alan Kijas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' Donis Avdijaj met de kopkans! Geen doelpunt voor Hartberg in Profertil Arena Hartberg.
67' In de minuut 67, De uitploeg krijgt een doeltrap in Hartberg.
70' Scheidsrechter Alan Kijas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' Inworp Austria Lustenau. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72' In de minuut 72, Inworp voor Hartberg in Profertil Arena Hartberg op de eigen helft.
72' Inworp voor Austria Lustenau op de helft van Hartberg.
73' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hartberg.
74' In de minuut 74, In Hartberg krijgt Austria Lustenau op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74' Lukas Fridrikas kopt namens Austria Lustenau op doel, zonder doelpunt als resultaat.
74' Doeltrap voor Hartberg in Profertil Arena Hartberg.
75' In de minuut 75, Inworp op de eigen helft voor Austria Lustenau.
76' Een schot van Mamadou Sangare (Hartberg) wordt tegengehouden door de verdediging van Austria Lustenau in Hartberg.
76' Nemanja Motika schiet op doel maar scoort niet voor Austria Lustenau.
77' In de minuut 77, Vanaf rechts mag Lukas Fridrikas een hoekschop nemen voor Austria Lustenau in Profertil Arena Hartberg.
77' Lukas Fridrikas (Austria Lustenau) bevindt zich in buitenspelpositie.
78' Austria Lustenau gebruikt de derde wissel. Cem Turkmen vervangt Daniel Tiefenbach.
78' In de minuut 78, Trainer Markus Mader gebruikt zijn vierde wissel. Nemanja Motika wordt door Michael Cheukoua vervangen bij de uitploeg.
79' Hartberg krijgt een schietkans via Dario Tadic, maar scoort niet.
79' De scherpte ontbreekt bij Donis Avdijaj (Hartberg). Zijn poging mist doel.
79' In de minuut 79, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Austria Lustenau in Hartberg.
80' Trainer Markus Schopp (Hartberg) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Donis Avdijaj door Rene Kriwak.
80' Scheidsrechter Alan Kijas fluit voor buitenspel van Austria Lustenau.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Alan Kijas geeft Hartberg een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Austria Lustenau.
81' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alan Kijas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Hartberg.
83' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Profertil Arena Hartberg.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Alan Kijas kent een vrije trap toe aan Hartberg, te nemen op de helft van Austria Lustenau.
87' Scheidsrechter Alan Kijas kent Hartberg een inworp toe op de helft van Austria Lustenau.
88' Scheidsrechter Alan Kijas fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Hartberg.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Alan Kijas geeft Hartberg een vrije trap op de eigen helft.
89' De thuisploeg vervangt Ruben Providence door Mario Kropfl.
90' De thuisploeg incasseert geel op naam van Matija Horvat.
90' Scheidsrechter Alan Kijas geeft een gele kaart aan Pius Grabher (Austria Lustenau).
90' + 1 In Profertil Arena Hartberg mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' + 1 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Profertil Arena Hartberg.
90' + 2 Inworp voor Hartberg ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Hartberg.
90' + 2 We spelen 4 minuten extra in Profertil Arena Hartberg.
90' + 3 Hartberg krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alan Kijas in Hartberg.
90' + 3 Een doelpoging van Thomas Rotter (Hartberg) mist scherpte.
90' + 3 Scheidsrechter Alan Kijas geeft Austria Lustenau een doeltrap.
90' + 5 In Profertil Arena Hartberg mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' De wedstrijd is beƫindigd door scheidsrechter Alan Kijas in Profertil Arena Hartberg. De einduitslag is 0-1.