1' Scheidsrechter Tim Robinson geeft het startsein in Luton. Man City trapt af en de wedstrijd is begonnen.
2' Man City schiet tussen de palen, maar Philip Foden ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Luton.
2' In de minuut 2, Bernardo Silva mist het doel en scoort niet voor Man City in Kenilworth Road.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Luton in Luton.
3' Scheidsrechter Tim Robinson geeft Man City een doeltrap.
4' In de minuut 4, In Luton krijgt Man City op de eigen helft een vrije trap te nemen.
6' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kenilworth Road.
7' Inworp voor Man City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Luton.
8' In de minuut 8, Teden Mengi van Luton is geblesseerd en het spel ligt even stil.
9' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
10' Inworp op de eigen helft voor Man City.
10' In de minuut 10, Arbiter Tim Robinson kent een vrije trap toe aan Man City op de eigen helft.
12' Inworp voor Luton in de buurt van het vijandige doel in Kenilworth Road.
12' Teden Mengi kan weer verder bij Luton.
12' In de minuut 12, Inworp voor Luton in Kenilworth Road op de eigen helft.
12' Scheidsrechter Tim Robinson kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
13' Inworp Man City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' In de minuut 13, Man City krijgt van scheidsrechter Tim Robinson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' Vrije trap voor Luton op de helft van Man City.
16' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
17' In de minuut 17, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Kenilworth Road.
18' Scheidsrechter Tim Robinson geeft Man City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Luton.
18' Man City krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tim Robinson op de helft van Luton.
19' In de minuut 19, Vergeefse doelpoging Rodri (Man City) in Kenilworth Road.
20' Scheidsrechter Tim Robinson geeft een inworp aan Man City op de eigen helft in Kenilworth Road.
22' Josko Gvardiol (Man City) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Luton in Kenilworth Road.
22' In de minuut 22, Vanaf links mag Julian Alvarez een hoekschop nemen voor Man City in Kenilworth Road.
23' Luton moet opletten als Man City van scheidsrechter Tim Robinson een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
23' Scheidsrechter Tim Robinson geeft Luton een vrije trap op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Inworp Man City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' Inworp op de eigen helft voor Luton.
27' Vrije trap in Kenilworth Road. Op de helft van Luton mag Man City een vrije trap nemen.
27' In de minuut 27, Kenilworth Road ziet hoe Philip Foden op doel schiet, maar niet scoort voor Man City.
28' Scheidsrechter Tim Robinson kent Man City een inworp toe op de helft van Luton.
29' Een doelpoging van Julian Alvarez (Man City) in Luton mist scherpte.
29' In de minuut 29, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Luton.
30' Inworp voor Man City op de helft van Luton.
31' Inworp voor Luton in Kenilworth Road op de eigen helft.
31' In de minuut 31, In Kenilworth Road mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
31' Scheidsrechter Tim Robinson geeft een inworp aan Man City op de eigen helft in Kenilworth Road.
32' Man City moet opletten als Luton van scheidsrechter Tim Robinson een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
33' In de minuut 33, Luton krijgt een schietkans via Andros Townsend, maar scoort niet in Kenilworth Road.
34' Scheidsrechter Tim Robinson kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' Man City mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Luton in Luton.
36' In de minuut 36, Inworp voor Man City in de buurt van het vijandige doel in Kenilworth Road.
36' Kenilworth Road ziet de poging van Jack Grealish smoren in de verdediging van Luton.
36' De scherpte ontbreekt bij Mateo Kovacic (Man City). Zijn poging mist doel in Luton.
36' In de minuut 36, Doeltrap voor Luton in Kenilworth Road.
37' Scheidsrechter Tim Robinson kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' Inworp voor Man City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Luton.
41' In de minuut 41, Doelpoging Man City! Het schot van Kyle Walker gaat niet tussen de palen in Luton.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Luton in Luton.
41' Inworp voor Man City in Kenilworth Road op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Luton.
43' Inworp Man City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
44' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Luton.
45' In de minuut 45, In Kenilworth Road mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' Scheidsrechter Tim Robinson geeft een inworp aan Luton op de eigen helft in Kenilworth Road.
45' + 1 Scheidsrechter Tim Robinson laat nog 2 minuten doorspelen in Luton.
45' + 2 Andros Townsend met de assist.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Luton trapt af.
47' Inworp op de eigen helft voor Luton.
49' Luton mag een hoekschop nemen vanaf links via Alfie Doughty in Kenilworth Road.
49' In de minuut 49, De bal is over de achterlijn geweest. Man City mag een doeltrap nemen.
51' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Tim Robinson een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Luton.
51' Scheidsrechter Tim Robinson geeft Man City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Luton.
52' In de minuut 52, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Alfie Doughty (Luton).
52' De onderbreking is afgelopen in Luton.
53' De poging van Rodri (Man City) mist doel in Kenilworth Road.
53' In de minuut 53, Inworp voor Luton in Kenilworth Road op de eigen helft.
53' Luton is weer compleet nu Alfie Doughty weer terug het veld van Kenilworth Road in mag.
54' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
56' In de minuut 56, Man City mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
57' Een schot van Julian Alvarez (Man City) smoort in de verdediging van Luton.
57' Man City krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tim Robinson in Luton.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Tim Robinson geeft Man City een vrije trap op de eigen helft.
58' Gele kaart in Luton: Marvelous Nakamba (Luton) gaat op de bon bij scheidsrechter Tim Robinson.
59' Scheidsrechter Tim Robinson kent een vrije trap toe aan Man City, te nemen op de helft van Luton.
59' In de minuut 59, Ruben Dias schiet op doel maar scoort niet voor Man City.
59' Doelpoging Man City! Het schot van Rodri gaat niet tussen de palen.
59' Doeltrap voor Luton in Kenilworth Road.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Tim Robinson geeft een inworp aan Man City op de eigen helft in Kenilworth Road.
60' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Kenilworth Road.
62' Bernardo Silva maakt de 1-1.
63' In de minuut 63, Het spel ligt even stil in Luton. Tom Lockyer (Luton) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
63' De wedstrijd is weer hervat.
64' In Luton kan Tom Lockyer (Luton) weer verder.
65' De voorzet kwam van Julian Alvarez.
66' Scheidsrechter Tim Robinson kent Luton een inworp toe op de helft van Man City.
67' In de minuut 67, Alfie Doughty neemt de door scheidsrechter Tim Robinson gegeven hoekschop voor Luton in Luton.
68' Man City moet opletten als Luton van scheidsrechter Tim Robinson een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
68' Een doelpoging van Ross Barkley (Luton) in Luton mist scherpte.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Tim Robinson geeft Man City een doeltrap.
69' Wissel in Luton: John Stones vervangt Josko Gvardiol bij Man City.
70' In Luton krijgt Man City op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Tim Robinson legt de wedstrijd even stil om Philip Foden (Man City) aan een blessure te laten behandelen in Luton.
71' De wedstrijd gaat weer verder.
71' Philip Foden (Man City) doet weer mee in Kenilworth Road.
71' In de minuut 71, De bal is over de achterlijn geweest. Man City mag een doeltrap nemen.
72' Luton brengt Carlton Morris in de plaats van Andros Townsend.
72' Trainer Rob Edwards (Luton) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Marvelous Nakamba door Albert Sambi Lokonga.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Tim Robinson kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' Eerste gele kaart voor Rodri (Man City) in Luton.
73' Scheidsrechter Tim Robinson kent een vrije trap toe aan Luton, te nemen op de helft van Man City.
74' In de minuut 74, Inworp voor Man City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Luton.
74' Vrije trap voor Man City op de helft van Luton.
75' Een speler van Man City staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Tim Robinson teruggefloten.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Tim Robinson geeft Luton een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Man City.
77' Alfie Doughty gaat in het boekje van de scheidsrechter.
77' Arbiter Tim Robinson kent een vrije trap toe aan Man City op de eigen helft.
78' In de minuut 78, Hoekschop voor Man City in Kenilworth Road. Julian Alvarez neemt deze vanaf rechts.
79' Een schot van Bernardo Silva (Man City) wordt tegengehouden door de verdediging van Luton in Luton.
79' Doelpoging Man City! Het schot van Julian Alvarez gaat niet tussen de palen in Luton.
79' In de minuut 79, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Luton in Luton.
80' Hoekschop voor Luton in Kenilworth Road. Alfie Doughty neemt deze vanaf links.
82' Inworp voor Man City in de buurt van het vijandige doel in Kenilworth Road.
83' In de minuut 83, De uitploeg vervangt Mateo Kovacic door Matheus Nunes.
83' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Luton.
84' Inworp op de eigen helft voor Luton.
84' In de minuut 84, De 3 wissel van Luton. Tahith Chong komt erin voor Ryan Giles in Kenilworth Road.
85' Elijah Adebayo staat buitenspel. Luton krijgt een vrije trap tegen.
85' Man City krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tim Robinson op de helft van Luton.
86' In de minuut 86, Inworp Luton. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87' Inworp voor Man City op de helft van Luton.
87' Vrije trap in Kenilworth Road. Op de helft van Man City mag Luton een vrije trap nemen.
88' In de minuut 88, Doeltrap voor Luton in Kenilworth Road.
88' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Luton.
88' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89' In de minuut 89, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Tim Robinson een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Luton.
90' Scheidsrechter Tim Robinson geeft Luton een doeltrap.
90' Trainer Rob Edwards gebruikt zijn 4 wissel. Tom Lockyer wordt door Jordan Clark vervangen bij de thuisploeg.
90' Scheidsrechter Tim Robinson kent een vrije trap toe aan Luton op een gevaarlijke plek voor Man City.
90' + 1 6 minuten extra tijd in Luton.
90' + 2 Luton mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alfie Doughty in Kenilworth Road.
90' + 2 Alfie Doughty neemt de door scheidsrechter Tim Robinson gegeven hoekschop voor Luton in Luton.