1' Man City trapt af wanneer scheidsrechter Christopher Kavanagh in St. James' Park voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' Inworp voor Man City in de buurt van het vijandige doel in St. James' Park.
2' In de minuut 2, Buitenspelpositie Man City.
2' Buitenspel Newcastle. Alexander Isak wordt teruggefloten.
4' Ederson (Man City) raakt geblesseerd in Newcastle upon Tyne. Scheidsrechter Christopher Kavanagh legt de wedstrijd even stil.
5' In de minuut 5, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Christopher Kavanagh laat verder spelen.
5' Ederson lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Man City.
6' Bruno Guimaraes mist het doel en scoort niet voor Newcastle.
6' In de minuut 6, Inworp op de eigen helft voor Newcastle.
6' Ederson raakt geblesseerd bij Man City en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
8' Bij de uitploeg moet de geblesseerde Ederson plaats maken voor Stefan Ortega.
8' In de minuut 8, St. James' Park ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Newcastle upon Tyne.
9' Scheidsrechter Christopher Kavanagh geeft Man City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Newcastle.
10' Scheidsrechter Christopher Kavanagh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Vanaf links mag Julian Alvarez een hoekschop nemen voor Man City in St. James' Park.
14' In Newcastle upon Tyne krijgt Newcastle op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' Inworp voor Man City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Newcastle upon Tyne.
15' In de minuut 15, Miguel Almiron (Newcastle) staat buitenspel in Newcastle upon Tyne, gezien door scheidsrechter Christopher Kavanagh.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Man City in Newcastle upon Tyne.
17' Een doelpoging van Bernardo Silva (Man City) in Newcastle upon Tyne mist scherpte.
17' In de minuut 17, De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle mag een doeltrap nemen.
18' Jeremy Doku (Man City) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Newcastle.
18' De verdediging van Newcastle blokkeert een schot van Julian Alvarez (Man City).
19' In de minuut 19, St. James' Park ziet de poging van Jeremy Doku smoren in de verdediging van Newcastle.
19' Man City krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Christopher Kavanagh in Newcastle upon Tyne.
20' De poging van Kyle Walker (Man City) mist doel in St. James' Park.
20' In de minuut 20, Doeltrap voor Newcastle in St. James' Park.
20' Miguel Almiron (Newcastle) staat buitenspel.
21' Gele kaart. Bruno Guimaraes (Newcastle) gaat op de bon.
21' In de minuut 21, Vrije trap in St. James' Park. Op de helft van Newcastle mag Man City een vrije trap nemen.
25' Inworp Man City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' In de minuut 26, Het voorbereidende werk werd verricht door Kyle Walker.
27' Arbiter Christopher Kavanagh kent een vrije trap toe aan Newcastle op de eigen helft.
28' Man City moet opletten als Newcastle van scheidsrechter Christopher Kavanagh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
29' In de minuut 29, De scherpte ontbreekt bij Philip Foden (Man City). Zijn poging mist doel.
29' Scheidsrechter Christopher Kavanagh geeft Newcastle een doeltrap.
29' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Newcastle upon Tyne.
29' In de minuut 29, Schot op doel van Bernardo Silva. Maar zonder doelpunt voor Man City als gevolg.
30' Een doelpoging van Josko Gvardiol (Man City) mist scherpte.
30' Scheidsrechter Christopher Kavanagh geeft Newcastle een doeltrap.
30' In de minuut 30, Anthony Gordon staat buitenspel. Newcastle krijgt een vrije trap tegen.
31' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
32' Scheidsrechter Christopher Kavanagh kent Man City een inworp toe op de helft van Newcastle.
32' In de minuut 32, Newcastle mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Man City in Newcastle upon Tyne.
33' Hoekschop voor Newcastle in St. James' Park. Kieran Trippier neemt deze vanaf rechts.
33' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Man City in Newcastle upon Tyne.
34' In de minuut 34, Vergeefse doelpoging Julian Alvarez (Man City) in St. James' Park.
34' Julian Alvarez neemt de door scheidsrechter Christopher Kavanagh gegeven hoekschop voor Man City in Newcastle upon Tyne.
35' In de minuut 35, De voorzet kwam van Bruno Guimaraes.
36' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
36' Een schot van Josko Gvardiol (Man City) wordt tegengehouden door de verdediging van Newcastle in Newcastle upon Tyne.
37' Dan Burn deed het voorbereidende werk.
39' Man City mag een hoekschop nemen vanaf links via Julian Alvarez in St. James' Park.
39' In de minuut 39, Inworp voor Man City in de buurt van het vijandige doel in St. James' Park.
41' Alexander Isak schiet op doel maar scoort niet voor Newcastle in Newcastle upon Tyne.
41' Kieran Trippier neemt de door scheidsrechter Christopher Kavanagh gegeven hoekschop voor Newcastle in Newcastle upon Tyne.
41' In de minuut 41, Doeltrap voor Man City in St. James' Park.
42' Man City krijgt van scheidsrechter Christopher Kavanagh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' De uitploeg krijgt een doeltrap in Newcastle upon Tyne.
44' In de minuut 44, Miguel Almiron (Newcastle) bevindt zich in buitenspelpositie.
45' + 1 De vierde official geeft 8 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in St. James' Park.
45' + 2 Scheidsrechter Christopher Kavanagh geeft Man City een vrije trap op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle mag een doeltrap nemen.
45' + 3 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in St. James' Park.
45' + 4 Eerste gele kaart voor Rodri (Man City) in Newcastle upon Tyne.
45' + 5 In de minuut 45, Bij Newcastle bevindt Kieran Trippier zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Christopher Kavanagh.
45' + 7 Man City krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Christopher Kavanagh in Newcastle upon Tyne.
45' + 8 Scheidsrechter Christopher Kavanagh geeft een inworp aan Man City op de eigen helft in St. James' Park.
45' In de minuut 45, De eerste helft op St. James' Park zit erop.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Newcastle.
48' Man City mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Julian Alvarez in St. James' Park.
50' In de minuut 50, Vanaf rechts mag Julian Alvarez een hoekschop nemen voor Man City in St. James' Park.
51' Mateo Kovacic (Man City) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Newcastle in St. James' Park.
51' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Christopher Kavanagh aan de uitploeg.
53' In de minuut 53, Vergeefse doelpoging Julian Alvarez (Man City).
53' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Newcastle upon Tyne.
53' Buitenspelpositie Alexander Isak (Newcastle).
54' In de minuut 54, Inworp voor Newcastle op de helft van Man City.
55' Bernardo Silva (Man City) krijgt een eerste gele kaart.
55' Man City moet opletten als Newcastle van scheidsrechter Christopher Kavanagh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
55' In de minuut 55, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Christopher Kavanagh een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Newcastle upon Tyne.
58' Man City schiet tussen de palen, maar Philip Foden ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Newcastle upon Tyne.
59' Hoekschop voor Man City in St. James' Park. Julian Alvarez neemt deze vanaf links.
60' In de minuut 60, Hoekschop voor Man City in St. James' Park. Julian Alvarez neemt deze vanaf rechts.
60' Philip Foden mist het doel en scoort niet voor Man City in St. James' Park.
60' Doeltrap voor Newcastle in St. James' Park.
61' In de minuut 61, Inworp voor Newcastle in St. James' Park op de eigen helft.
62' Inworp voor Man City in St. James' Park op de eigen helft.
62' Scheidsrechter Christopher Kavanagh geeft Newcastle een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Man City.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Christopher Kavanagh geeft Newcastle een vrije trap op de eigen helft.
64' St. James' Park ziet hoe Julian Alvarez op doel schiet, maar niet scoort voor Man City.
65' Inworp voor Man City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Newcastle upon Tyne.
66' In de minuut 66, Newcastle verdedigt een schot van Jeremy Doku, waardoor Man City niet tot scoren komt.
66' Vanaf links mag Julian Alvarez een hoekschop nemen voor Man City in St. James' Park.
67' Newcastle krijgt een schietkans via Alexander Isak, maar scoort niet in St. James' Park.
67' In de minuut 67, Doelpoging Newcastle! Het schot van Bruno Guimaraes gaat niet tussen de palen in Newcastle upon Tyne.
68' Mateo Kovacic schiet op doel maar scoort niet voor Man City in Newcastle upon Tyne.
68' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Man City in de buurt van het doel van Newcastle.
69' In de minuut 69, Man City heeft Bernardo Silva gewisseld. Kevin de Bruyne neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pep Guardiola.
70' De verdediging van Newcastle blokkeert een schot van Kevin de Bruyne (Man City) in St. James' Park.
70' Doelpoging Man City! Het schot van Julian Alvarez gaat niet tussen de palen.
70' In de minuut 70, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Newcastle in Newcastle upon Tyne.
71' Inworp op de eigen helft voor Man City.
72' Een schot van Julian Alvarez (Man City) wordt tegengehouden door de verdediging van Newcastle in Newcastle upon Tyne.
72' In de minuut 72, De scherpte ontbreekt bij Philip Foden (Man City). Zijn poging mist doel in Newcastle upon Tyne.
72' Scheidsrechter Christopher Kavanagh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle mag een doeltrap nemen.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Christopher Kavanagh kent een vrije trap toe aan Man City, te nemen op de helft van Newcastle.
74' Kevin de Bruyne maakt de 2-2.
74' De assist kwam van Rodri.
75' In de minuut 75, Newcastle krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christopher Kavanagh op de helft van Man City.