1' Burnley trapt af wanneer scheidsrechter Samuel Barrott in Etihad Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Samuel Barrott kent Burnley een inworp toe op de helft van Man City.
2' Scheidsrechter Samuel Barrott kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' Inworp Man City. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' In de minuut 5, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Etihad Stadium.
7' Scheidsrechter Samuel Barrott kent een vrije trap toe aan Man City op een gevaarlijke plek voor Burnley.
7' Kevin de Bruyne (Man City) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Burnley.
8' In de minuut 8, Hoekschop voor Man City in Etihad Stadium. Kevin de Bruyne neemt deze vanaf rechts.
9' Scheidsrechter Samuel Barrott geeft Man City een vrije trap op de eigen helft.
11' In Etihad Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' In de minuut 11, Inworp voor Man City in Etihad Stadium op de eigen helft.
14' Vanaf links mag Johann Gudmundsson een hoekschop nemen voor Burnley in Etihad Stadium.
14' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Manchester.
15' In de minuut 15, Een schot van Matheus Nunes (Man City) wordt geblokkeerd door een verdediger van Burnley.
16' Matheus Nunes deed het voorbereidende werk.
18' In de minuut 18, Een schot van Kevin de Bruyne (Man City) smoort in de verdediging van Burnley.
18' Scheidsrechter Samuel Barrott geeft een inworp aan Burnley op de eigen helft in Etihad Stadium.
19' Inworp voor Man City op de helft van Burnley.
20' In de minuut 20, Arbiter Samuel Barrott kent een vrije trap toe aan Man City op de eigen helft.
21' Vrije trap in Etihad Stadium. Op de helft van Burnley mag Man City een vrije trap nemen.
21' Hjalmar Ekdal (Burnley) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
22' De voorzet kwam van Kevin de Bruyne.
24' Burnley krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Samuel Barrott in Manchester.
26' In de minuut 26, Burnley mag een hoekschop nemen vanaf links via Josh Brownhill in Etihad Stadium.
27' Vergeefse doelpoging Matheus Nunes (Man City) in Etihad Stadium.
29' Inworp voor Man City in de buurt van het vijandige doel in Etihad Stadium.
29' In de minuut 29, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Samuel Barrott een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Manchester.
29' Lyle Foster staat buitenspel. Burnley krijgt een vrije trap tegen.
30' Burnley krijgt van scheidsrechter Samuel Barrott op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' In de minuut 32, Kevin de Bruyne neemt de door scheidsrechter Samuel Barrott gegeven hoekschop voor Man City in Manchester.
34' De uitploeg krijgt een doeltrap in Manchester.
35' Josko Gvardiol mist het doel en scoort niet voor Man City.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Samuel Barrott geeft Burnley een doeltrap.
38' Burnley moet uitkijken als Man City een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Etihad Stadium.
38' Buitenspel Man City. Matheus Nunes wordt teruggefloten door scheidsrechter Samuel Barrott.
39' In de minuut 39, Bij Burnley bevindt Zeki Amdouni zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Samuel Barrott.
40' Buitenspel Man City. Jeremy Doku wordt teruggefloten.
42' Man City krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Samuel Barrott op de helft van Burnley.
43' In de minuut 43, Doeltrap voor Burnley in Etihad Stadium.
43' Doelpoging Burnley! Het schot van Lyle Foster gaat niet tussen de palen.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Man City mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Burnley.
45' In Manchester krijgt Man City op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Samuel Barrott aan dat we gaan rusten in Manchester's Etihad Stadium.
46' Scheidsrechter Samuel Barrott geeft het startsein voor de tweede helft in Manchester. Man City trapt af.
46' In de minuut 46, Het voorbereidende werk werd verricht door Philip Foden.
49' Arbiter Samuel Barrott kent een vrije trap toe aan Man City op de eigen helft.
49' Scheidsrechter Samuel Barrott kent Man City een inworp toe op de helft van Burnley.
50' In de minuut 50, Inworp op de eigen helft voor Burnley.
51' De verdediging van Burnley blokkeert een schot van Philip Foden (Man City) in Etihad Stadium.
52' Een doelpoging van Zeki Amdouni (Burnley) in Manchester mist scherpte.
52' In de minuut 52, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Man City in Manchester.
53' Inworp voor Man City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Manchester.
54' Vanaf links mag Kevin de Bruyne een hoekschop nemen voor Man City in Etihad Stadium.
54' In de minuut 54, Burnley verdedigt een schot van Philip Foden, waardoor Man City niet tot scoren komt.
55' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Manchester.
55' In Etihad Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
55' In de minuut 55, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Etihad Stadium.
56' Scheidsrechter Samuel Barrott geeft een inworp aan Man City op de eigen helft in Etihad Stadium.
58' Man City krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Samuel Barrott op de helft van Burnley.
59' In de minuut 59, Burnley gebruikt de 1 wissel. Aaron Ramsey vervangt Johann Gudmundsson.
59' De uitploeg wisselt Zeki Amdouni voor Connor Roberts.
59' Burnley brengt David Datro Fofana in de plaats van Lyle Foster.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Samuel Barrott geeft Man City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Burnley.
64' Burnley krijgt een schietkans via Josh Brownhill, maar scoort niet.
65' Inworp voor Burnley in Etihad Stadium op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Inworp voor Man City op de helft van Burnley.
69' De bal is over de achterlijn geweest. Man City mag een doeltrap nemen.
70' Kevin de Bruyne mist het doel en scoort niet voor Man City in Etihad Stadium.
70' In de minuut 70, De uitploeg krijgt een doeltrap in Manchester.
71' Erling Haaland vervangt Kevin de Bruyne bij de thuisploeg.
72' Scheidsrechter Samuel Barrott kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Man City mag een hoekschop nemen vanaf links via Jeremy Doku in Etihad Stadium.
74' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Etihad Stadium.
75' Scheidsrechter Samuel Barrott geeft een gele kaart aan Connor Roberts (Burnley).
75' In de minuut 75, Ederson (Man City) krijgt geel van scheidsrechter Samuel Barrott in Etihad Stadium en moet oppassen.
76' De 4 wissel van Burnley. Anass Zaroury komt erin voor Wilson Odobert in Etihad Stadium.
77' Man City heeft Philip Foden gewisseld. Jack Grealish neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pep Guardiola.
77' In de minuut 77, Etihad Stadium ziet hoe Burnley een vrije trap tegen krijgt omdat David Datro Fofana buitenspel staat.
78' Man City krijgt van scheidsrechter Samuel Barrott op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Burnley in de buurt van het doel van Man City.
81' In de minuut 81, Jeremy Doku (Man City) krijgt geel.
82' Burnley schiet tussen de palen, maar Hjalmar Ekdal ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
82' Scheidsrechter Samuel Barrott geeft Man City een vrije trap op de eigen helft.
82' In de minuut 82, De poging van Erling Haaland (Man City) mist doel.
84' Doeltrap voor Man City in Etihad Stadium.
85' De verdediging van Burnley blokkeert een schot van Erling Haaland (Man City).
85' In de minuut 85, Man City krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Samuel Barrott in Manchester.
86' Julian Alvarez neemt de door scheidsrechter Samuel Barrott gegeven hoekschop voor Man City in Manchester.
86' Inworp Burnley. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86' In de minuut 86, De uitploeg vervangt Hjalmar Ekdal door Han-Noah Massengo.
87' Bij Man City komt Mateo Kovacic er in. Hij vervangt Rodri.
87' Trainer Pep Guardiola (Man City) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Julian Alvarez door Sergio Gomez.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Samuel Barrott geeft een inworp aan Man City op de eigen helft in Etihad Stadium.
90' + 1 Nog 5 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.