1' Vallecano heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' Inworp op de eigen helft voor Girona.
1' In de minuut 1, Vrije trap voor Vallecano op de helft van Girona.
3' De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
3' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent Vallecano een inworp toe op de helft van Girona.
4' Arbiter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
5' Doelpunt! Alvaro Garcia bezorgt Vallecano een 1-0 voorsprong.
6' In de minuut 6, De bal is over de achterlijn geweest. Vallecano mag een doeltrap nemen.
8' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Girona op de eigen helft in Estadio de Vallecas.
9' Vallecano schiet tussen de palen, maar Sergio Camello ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Madrid.
9' In de minuut 9, Vallecano krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes in Madrid.
9' Doelpoging Vallecano! Het schot van Oscar Trejo gaat niet tussen de palen.
9' Doeltrap voor Girona in Estadio de Vallecas.
10' In de minuut 10, Inworp Girona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' In Madrid krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
12' Girona mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Vallecano in Madrid.
13' In de minuut 13, Vanaf rechts mag Aleix Garcia een hoekschop nemen voor Girona in Estadio de Vallecas.
13' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de Vallecas.
13' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes toont Miguel Gutierrez (Girona) de gele kaart.
14' In de minuut 14, Girona moet opletten als Vallecano van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
15' In Estadio de Vallecas mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
16' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Kans voor Vallecano in Estadio de Vallecas! De kopbal van Sergio Camello mist het doel.
17' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Girona een doeltrap.
18' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Girona, te nemen op de helft van Vallecano.
19' In de minuut 19, Artem Dovbyk kopt namens Girona op doel, zonder doelpunt als resultaat.
19' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vallecano in Madrid.
20' Inworp voor Vallecano in Estadio de Vallecas op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Girona een doeltrap.
22' Inworp voor Girona op de helft van Vallecano.
23' Girona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op de helft van Vallecano.
25' In de minuut 25, Inworp voor Vallecano in Estadio de Vallecas op de eigen helft.
26' Inworp op de eigen helft voor Girona.
27' Vallecano verdedigt een schot van Viktor Tsygankov, waardoor Girona niet tot scoren komt.
27' In de minuut 27, Inworp voor Girona in de buurt van het vijandige doel in Estadio de Vallecas.
28' De poging van Artem Dovbyk (Girona) mist doel.
28' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
29' In de minuut 29, Inworp Vallecano. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' Doeltrap voor Girona in Estadio de Vallecas.
31' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de Vallecas.
31' In de minuut 31, De bal is over de achterlijn geweest. Vallecano mag een doeltrap nemen.
32' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Vallecano op de eigen helft in Estadio de Vallecas.
34' In de minuut 34, Vallecano krijgt van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent Vallecano een inworp toe op de helft van Girona.
35' Vrije trap in Estadio de Vallecas. Op de helft van Girona mag Vallecano een vrije trap nemen.
37' In de minuut 37, Vallecano mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Isi Palazon in Estadio de Vallecas.
37' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
39' Inworp voor Vallecano in Estadio de Vallecas op de eigen helft.
40' In de minuut 40, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vallecano in Madrid.
42' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Pablo Gonzales Fuertes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Madrid.
42' In de minuut 42, Viktor Tsygankov deed het voorbereidende werk.
43' Vrije trap voor Vallecano op de helft van Girona.
44' Eerste gele kaart voor Alvaro Garcia (Vallecano) in Madrid.
44' In de minuut 44, Girona krijgt van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' + 2 Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Madrid.
45' Arbiter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Vallecano op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Inworp voor Vallecano op de helft van Girona.
45' + 1 3 minuten extra tijd in Madrid.
45' + 1 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de Vallecas.
45' + 2 In de minuut 45, Het spel ligt even stil in Madrid. Paulo Gazzaniga (Girona) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
45' + 3 De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes laat verder spelen.
45' + 4 Paulo Gazzaniga lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Girona.
45' + 4 In de minuut 45, Girona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op de helft van Vallecano.
45' + 4 Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Vallecano op de eigen helft in Estadio de Vallecas.
45' + 5 Estadio de Vallecas ziet hoe Artem Dovbyk op doel schiet, maar niet scoort voor Girona.
45' + 5 In de minuut 45, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
45' + 5 In Estadio de Vallecas mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 5 In Madrid krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Girona trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In Madrid kopt Yangel Herrera (Girona) de bal, maar mist doel.
46' In de minuut 46, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vallecano in Madrid.
47' Doelpoging Vallecano! Het schot van Florian Lejeune gaat niet tussen de palen in Madrid.
47' Doeltrap voor Girona in Estadio de Vallecas.
47' In de minuut 47, Inworp Girona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' Aleix Garcia neemt de door scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes gegeven hoekschop voor Girona in Madrid.
50' De kopbal van Artem Dovbyk (Girona) mist het doel van de tegenstander.
50' In de minuut 50, De bal is over de achterlijn geweest. Vallecano mag een doeltrap nemen.
' 13177 toeschouwers zijn er vandaag in Estadio de Vallecas bij.
50' Inworp voor Girona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' Buitenspel Vallecano. Alvaro Garcia wordt teruggefloten door scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes.
52' Vallecano krijgt een schietkans via Oscar Trejo, maar scoort niet.
53' In de minuut 53, Hoekschop voor Vallecano in Estadio de Vallecas. Isi Palazon neemt deze vanaf links.
54' De scherpte ontbreekt bij Isi Palazon (Vallecano). Zijn poging mist doel in Madrid.
54' Alfonso Espino neemt de door scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes gegeven hoekschop voor Vallecano in Madrid.
54' In de minuut 54, Oscar Trejo schiet op doel maar scoort niet voor Vallecano in Madrid.
55' Vallecano mag een hoekschop nemen vanaf links via Oscar Trejo in Estadio de Vallecas.
55' Een doelpoging van Oscar Trejo (Vallecano) mist scherpte.
55' In de minuut 55, De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
56' Inworp op de eigen helft voor Girona.
56' Vergeefse doelpoging Oscar Trejo (Vallecano).
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Girona, te nemen op de helft van Vallecano.
58' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Girona een doeltrap.
59' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
59' In de minuut 59, Vallecano brengt Randy Nteka in de plaats van Oscar Trejo.
62' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Vallecano een vrije trap op de eigen helft.
63' Vallecano krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op de helft van Girona.
65' In de minuut 65, De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Savio. Het staat 1-2 in Estadio de Vallecas.
67' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de Vallecas.
67' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
67' In de minuut 67, Radamel Falcao vervangt Sergio Camello bij de thuisploeg.
68' Bij Vallecano komt Kike Perez er in. Hij vervangt Unai Lopez.
68' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Vallecano een vrije trap op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Vallecano schiet tussen de palen, maar Randy Nteka ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
70' In Estadio de Vallecas mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72' Viktor Tsygankov raakt namens Girona de paal!
72' In de minuut 72, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio de Vallecas.
73' Ivan Martin gaat in het boekje van de scheidsrechter.
73' In Madrid krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' In de minuut 75, Inworp voor Girona op de helft van Vallecano.
75' Inworp voor Girona in Estadio de Vallecas op de eigen helft.
76' De kopbal van Radamel Falcao belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Vallecano.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Girona een doeltrap.
78' De uitploeg wisselt Artem Dovbyk voor Cristhian Stuani.
78' Vallecano gebruikt de 4 wissel. Bebe vervangt Alvaro Garcia.
78' In de minuut 78, De thuisploeg vervangt Andrei Ratiu door Jorge de Frutos Sebastián.
79' Girona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes in Madrid.