1' Granada trapt af wanneer scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes in Santiago Bernabeu voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Madrid.
2' Inworp op de eigen helft voor Granada.
4' Buitenspel Real.
8' In de minuut 8, Inworp voor Real in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
11' De uitploeg wisselt Raúl Fernandez voor Andre Ferreira.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Granada in Madrid.
16' + 5 In de minuut 16, Buitenspel van de thuisploeg.
17' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Real een doeltrap.
20' Vrije trap in Santiago Bernabeu. Op de helft van Real mag Granada een vrije trap nemen.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
21' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' Eerste gele kaart voor Jude Bellingham (Real) in Madrid.
22' Antonio Rudiger (Real) krijgt geel van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes in Santiago Bernabeu en moet oppassen.
26' In de minuut 26, Brahim Diaz legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
22' In de minuut 22, Eerste gele kaart voor Jude Bellingham (Real) in Madrid.
26' Het voorbereidende werk werd verricht door Toni Kroos.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent Granada een inworp toe op de helft van Real.
29' Inworp voor Real op de helft van Granada.
30' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
30' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes.
30' In de minuut 30, De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
33' Arbiter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Granada op de eigen helft.
32' Inworp Granada. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
35' Granada moet opletten als Real van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' In de minuut 35, Granada moet opletten als Real van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' In Madrid krijgt Real op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' Inworp voor Real ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
38' In de minuut 38, Real krijgt van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' In de minuut 37, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago Bernabeu.
38' Real krijgt van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
38' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Pablo Gonzales Fuertes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Madrid.
41' In de minuut 41, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
39' In de minuut 39, De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
41' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
42' Jude Bellingham mist het doel en scoort niet voor Real in Santiago Bernabeu.
42' In de minuut 42, Doeltrap voor Granada in Santiago Bernabeu.
42' In de minuut 42, Jude Bellingham mist het doel en scoort niet voor Real in Santiago Bernabeu.
43' Inworp op de eigen helft voor Real.
42' Doeltrap voor Granada in Santiago Bernabeu.
43' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In Santiago Bernabeu mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 Real in buitenspelpositie.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Santiago Bernabeu zit erop.
45' + 3 In de minuut 45, Real in buitenspelpositie.
45' De eerste helft op Santiago Bernabeu zit erop.
46' De tweede helft gaat van start in Madrid. Real mag aftrappen als scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit.
46' In de minuut 46, De 1 wissel van Real. Lucas Vazquez komt erin voor Dani Carvajal in Santiago Bernabeu.
49' Doeltrap voor Real in Santiago Bernabeu.
51' Granada krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op de helft van Real.
52' In de minuut 52, Een speler van Granada staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes teruggefloten.
54' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Granada op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
57' De marge wordt vergroot door een doelpunt van Rodrygo. 2-0!
63' In de minuut 63, Buitenspel Real. Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit de thuisploeg terug in Santiago Bernabeu.
63' Shon Weissman vervangt Ignasi Miquel bij de uitploeg.
63' Bij Granada komt Njegos Petrovic er in. Hij vervangt Wilson Manafa.
64' In de minuut 64, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
66' Inworp voor Real in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
69' Buitenspelpositie Granada.
70' In de minuut 70, De thuisploeg vervangt Joselu door Dani Ceballos.
70' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Real een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Granada.
73' De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
74' In de minuut 74, Real krijgt een schietkans via Federico Valverde, maar scoort niet in Santiago Bernabeu.
75' Real krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes in Madrid.