1' Getafe trapt af wanneer scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero in Civitas Metropolitano voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Inworp voor Getafe in Civitas Metropolitano op de eigen helft.
2' In Madrid krijgt Atlético op de eigen helft een vrije trap te nemen.
2' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
4' In de minuut 4, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
5' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft Getafe een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Atlético.
6' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Civitas Metropolitano.
7' In de minuut 7, Vanaf links mag Luis Milla een hoekschop nemen voor Getafe in Civitas Metropolitano.
7' Inworp Getafe. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' Rodrigo Riquelme (Atlético) treft de lat in Madrid.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft Getafe een doeltrap.
10' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero fluit voor buitenspel van Atlético.
12' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
13' In de minuut 13, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
13' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Civitas Metropolitano.
14' Buitenspel Atlético. Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero fluit de thuisploeg terug in Civitas Metropolitano.
15' In de minuut 15, Eerste gele kaart voor Stefan Savic (Atlético) in Madrid.
15' Inworp voor Atlético ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
15' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft Getafe een vrije trap op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Inworp voor Getafe op de helft van Atlético.
17' Inworp op de eigen helft voor Getafe.
18' Een schot van Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe) smoort in de verdediging van Atlético.
18' In de minuut 18, Getafe verdedigt een schot van Antoine Griezmann, waardoor Atlético niet tot scoren komt.
19' Doelpoging Getafe! Het schot van Mason Greenwood gaat niet tussen de palen.
19' Doeltrap voor Atlético in Civitas Metropolitano.
20' In de minuut 20, De bal is over de achterlijn geweest. Atlético mag een doeltrap nemen.
21' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft een inworp aan Getafe op de eigen helft in Civitas Metropolitano.
22' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Inworp op de eigen helft voor Atlético.
23' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft een inworp aan Atlético op de eigen helft in Civitas Metropolitano.
23' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlético in Madrid.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero kent een vrije trap toe aan Atlético, te nemen op de helft van Getafe.
25' De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
26' Doeltrap voor Atlético in Civitas Metropolitano.
27' In de minuut 27, Een speler van Atlético staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero teruggefloten.
28' Atlético krijgt een schietkans via Memphis Depay, maar scoort niet.
28' Atlético mag een hoekschop nemen vanaf links via Antoine Griezmann in Civitas Metropolitano.
28' In de minuut 28, Getafe moet opletten als Atlético van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
31' Inworp voor Atlético in de buurt van het vijandige doel in Civitas Metropolitano.
32' Getafe moet opletten als Atlético van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
33' In de minuut 33, Buitenspel van de thuisploeg.
34' Marcos Llorente (Atlético) bevindt zich in buitenspelpositie.
36' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft Getafe een doeltrap.
37' In de minuut 37, Arbiter Jose Luis Munuera Montero kent een vrije trap toe aan Atlético op de eigen helft.
38' Twee keer geel en dus rood in Madrid: Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero stuurt Stefan Savic vroegtijdig naar de kleedkamer. Atlético moet nu met een man minder verder.
38' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jose Luis Munuera Montero een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Madrid.
40' In de minuut 40, De verdediging van Atlético blokkeert een schot van Borja Mayoral (Getafe) in Civitas Metropolitano.
40' Bij Atlético komt Cesar Azpilicueta er in. Hij vervangt Memphis Depay.
40' Hoekschop voor Getafe in Civitas Metropolitano. Luis Milla neemt deze vanaf links.
41' In de minuut 41, De poging van Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe) mist doel.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlético in Madrid.
42' Luis Milla neemt de door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero gegeven hoekschop voor Getafe in Madrid.
42' In de minuut 42, Atlético krijgt van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero.
44' In de minuut 44, Het voorbereidende werk werd verricht door Rodrigo Riquelme.
45' + 1 Inworp voor Atlético in Civitas Metropolitano op de eigen helft.
45' + 2 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero kent Getafe een inworp toe op de helft van Atlético.
45' + 3 3 minuten extra tijd.
45' De eerste helft is afgelopen in Madrid's Civitas Metropolitano.
46' In de minuut 46, Jose Luis Munuera Montero geeft het fluitsignaal in Civitas Metropolitano. Atlético mag de tweede helft aftrappen.
46' De uitploeg vervangt Juan Iglesias door Damian Suarez.
46' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Civitas Metropolitano.
47' In de minuut 47, Getafe krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero in Madrid.
47' Kans voor Getafe in Civitas Metropolitano! De kopbal van Juan Miguel Latasa Fernandez Layos mist het doel.
47' De bal is over de achterlijn geweest. Atlético mag een doeltrap nemen.
48' In de minuut 48, Arbiter Jose Luis Munuera Montero kent een vrije trap toe aan Atlético op de eigen helft.
49' Atlético krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero op de helft van Getafe.
49' Inworp voor Atlético in de buurt van het vijandige doel in Civitas Metropolitano.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Madrid.
51' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft een gele kaart aan Luis Milla (Getafe).
52' In Madrid krijgt Atlético op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53' In de minuut 53, Een speler van Atlético staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero teruggefloten.
53' Borja Mayoral (Getafe) maakt met het hoofd de gelijkmaker: 1-1.
56' Juan Miguel Latasa Fernandez Layos met de kopkans! Geen doelpunt voor Getafe in Civitas Metropolitano.
56' In de minuut 56, De bal is over de achterlijn geweest. Atlético mag een doeltrap nemen.
57' De 2 wissel van Atlético. Alvaro Morata komt erin voor Rodrigo de Paul in Civitas Metropolitano.