1' Betis trapt af wanneer scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea in Benito Villamarin voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' Een doelpoging van Yan Couto (Girona) in Sevilla mist scherpte.
1' In de minuut 1, De bal is over de achterlijn geweest. Betis mag een doeltrap nemen.
2' Inworp voor Girona in Benito Villamarin op de eigen helft.
3' Inworp voor Girona in de buurt van het vijandige doel in Benito Villamarin.
4' In de minuut 4, Betis krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea op de helft van Girona.
6' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' Inworp op de eigen helft voor Girona.
7' In de minuut 7, Hector Bellerin blesseert zich bij Betis, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Benito Villamarin.
8' Er wordt weer gevoetbald in Sevilla.
9' Inworp voor Betis op de helft van Girona.
9' In de minuut 9, Hector Bellerin kan weer verder bij Betis.
10' Girona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea in Sevilla.
11' In Benito Villamarin mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' In de minuut 13, Girona krijgt een schietkans via Miguel Gutierrez, maar scoort niet in Benito Villamarin.
14' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea legt de wedstrijd even stil om Hector Bellerin (Betis) aan een blessure te laten behandelen in Sevilla.
15' Coach Manuel Pellegrini voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Hector Bellerin moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Aitor Ruibal.
15' In de minuut 15, Er wordt weer gevoetbald!
16' In Sevilla krijgt Betis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
18' Girona in buitenspelpositie.
19' In de minuut 19, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
20' Ayoze Perez (Betis) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Girona in Benito Villamarin.
20' Betis mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Girona in Sevilla.
21' In de minuut 21, Doelpoging Betis! Het schot van Ayoze Perez gaat niet tussen de palen.
21' Doeltrap voor Girona in Benito Villamarin.
23' Benito Villamarin ziet hoe Savio op doel schiet, maar niet scoort voor Girona.
25' In de minuut 25, De scherpte ontbreekt bij Assane Diao (Betis). Zijn poging mist doel in Sevilla.
25' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Girona een doeltrap.
26' Betis krijgt een schietkans via Willian Jose, maar scoort niet.
26' In de minuut 26, Schot op doel van Ayoze Perez. Maar zonder doelpunt voor Betis als gevolg.
30' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent Betis een inworp toe op de helft van Girona.
32' David Lopez (Girona) raakt geblesseerd in Sevilla. Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea legt de wedstrijd even stil.
33' In de minuut 33, De onderbreking is afgelopen.
34' Inworp Betis. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
34' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft een inworp aan Girona op de eigen helft in Benito Villamarin.
35' In de minuut 35, De uitploeg wisselt David Lopez voor Juanpe.
36' Betis moet opletten als Girona van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
36' Inworp voor Girona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sevilla.
37' In de minuut 37, Penalty! Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Girona een strafschop in Sevilla.
39' Doelpunt! Artem Dovbyk brengt Girona aan de leiding vanaf de penaltystip. 0-1!
42' Hoekschop voor Betis in Benito Villamarin. Andres Guardado neemt deze vanaf rechts.
42' In de minuut 42, Girona verdedigt een schot van Aitor Ruibal, waardoor Betis niet tot scoren komt.
43' Gele kaart in Sevilla: Artem Dovbyk (Girona) gaat op de bon bij scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea.
43' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Arbiter Ricardo De Burgos Bengoechea kent een vrije trap toe aan Betis op de eigen helft.
45' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sevilla.
45' Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoechea kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, In Sevilla worden nog 6 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Inworp voor Girona in Benito Villamarin op de eigen helft.
45' + 2 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Girona in Sevilla.
45' + 3 In de minuut 45, Andres Guardado (Betis) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' + 3 Vrije trap in Benito Villamarin. Op de helft van Betis mag Girona een vrije trap nemen.