1' De eerste helft gaat van start in Madrid. Mallorca mag aftrappen.
1' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz toont Siebe van der Heyden (Mallorca) de gele kaart.
1' In de minuut 1, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Santiago Bernabeu.
4' Inworp voor Mallorca op de helft van Real.
5' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent Mallorca een inworp toe op de helft van Real.
6' Mallorca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz op de helft van Real.
6' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
7' In de minuut 7, In Santiago Bernabeu mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Mallorca een doeltrap.
12' Real mag een hoekschop nemen vanaf links via Toni Kroos in Santiago Bernabeu.
12' In de minuut 12, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
13' In Madrid wordt een kopbal van Jude Bellingham tegengehouden door de verdediging van Mallorca.
13' Inworp voor Real in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
15' In de minuut 15, Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
15' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent een vrije trap toe aan Real, te nemen op de helft van Mallorca.
16' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Inworp voor Real in de buurt van het vijandige doel in Santiago Bernabeu.
18' Mallorca moet opletten als Real van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
20' Real krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz op de helft van Mallorca.
21' In de minuut 21, Real krijgt een schietkans via Vinicius Junior, maar scoort niet.
21' Luka Modric neemt de door scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz gegeven hoekschop voor Real in Madrid.
21' De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent Real een inworp toe op de helft van Mallorca.
22' In Madrid krijgt Mallorca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
23' Mallorca krijgt een schietkans via Antonio Sanchez, maar scoort niet in Santiago Bernabeu.
24' In de minuut 24, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Madrid.
26' Doeltrap voor Mallorca in Santiago Bernabeu.
27' Een schot van Rodrygo (Real) wordt tegengehouden door de verdediging van Mallorca in Madrid.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Real een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mallorca.
27' Vrije trap in Santiago Bernabeu. Op de helft van Mallorca mag Real een vrije trap nemen.
28' Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
29' Doeltrap voor Mallorca in Santiago Bernabeu.
30' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' In de minuut 30, De scherpte ontbreekt bij Vinicius Junior (Real). Zijn poging mist doel.
30' De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
31' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
32' In de minuut 32, Inworp voor Real in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
33' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Madrid.
34' In Santiago Bernabeu mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' In de minuut 34, Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
35' Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
35' Eerste gele kaart voor Rodrygo (Real) in Madrid.
37' In de minuut 37, Schot op doel van Vinicius Junior. Maar zonder doelpunt voor Real als gevolg.
39' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40' Inworp op de eigen helft voor Real.
41' In de minuut 41, Inworp voor Real ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
41' Federico Valverde mist het doel en scoort niet voor Real.
41' De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
42' In de minuut 42, Antonio Sanchez (Mallorca) schiet de bal op de lat.
44' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Mallorca een doeltrap.
45' + 1 De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Andriy Lunin (Real) krijgt een eerste gele kaart.
45' + 2 Mallorca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz in Madrid.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Mallorca op de helft van Real.
45' + 2 Hoekschop voor Mallorca in Santiago Bernabeu. Dani Rodriguez neemt deze vanaf links.
45' + 2 De poging van Cyle Larin (Mallorca) mist doel in Santiago Bernabeu.
45' + 2 In de minuut 45, Doeltrap voor Real in Santiago Bernabeu.
45' De eerste helft op Santiago Bernabeu zit erop.
46' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft het startsein voor de tweede helft in Madrid. Real trapt af.
46' In de minuut 46, Trainer Javier Aguirre (Mallorca) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Siebe van der Heyden door Toni Lato.
48' Inworp voor Mallorca op de helft van Real.
49' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Madrid.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Mallorca een vrije trap op de eigen helft.
51' Vanaf rechts mag Dani Rodriguez een hoekschop nemen voor Mallorca in Santiago Bernabeu.
51' Real krijgt van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
52' In de minuut 52, Vrije trap voor Real op de helft van Mallorca.
53' Doelpoging Real! Het schot van Toni Kroos gaat niet tussen de palen in Madrid.
53' De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
54' In de minuut 54, Het schot van Samu (Mallorca) gaat op de paal in Santiago Bernabeu.
55' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
55' Arbiter Alejandro Muniz Ruiz kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
55' In de minuut 55, In Santiago Bernabeu mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
57' Inworp voor Mallorca in de buurt van het vijandige doel in Santiago Bernabeu.
57' De scherpte ontbreekt bij Antonio Sanchez (Mallorca). Zijn poging mist doel in Madrid.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Real een doeltrap.
59' Doelpoging Real! Het schot van Rodrygo gaat niet tussen de palen.
59' De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
60' In de minuut 60, Real heeft Vinicius Junior gewisseld. Brahim Diaz neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Carlo Ancelotti.
60' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
61' De uitploeg incasseert geel op naam van Matija Nastasic.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
63' Arbiter Alejandro Muniz Ruiz kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
64' Inworp voor Mallorca in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Real een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mallorca.
65' Inworp Real. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67' In Madrid krijgt Mallorca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67' In de minuut 67, De thuisploeg wisselt Toni Kroos voor Joselu.
69' Santiago Bernabeu ziet hoe Rodrygo op doel schiet, maar niet scoort voor Real.
69' Brahim Diaz (Real) schiet de bal op de paal.
70' In de minuut 70, Pablo Maffeo (Mallorca) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
70' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago Bernabeu.
72' Een doelpoging van Aurelien Tchouameni (Real) mist scherpte.
72' In de minuut 72, De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
73' Trainer Javier Aguirre gebruikt zijn 2 wissel. Cyle Larin wordt door Omar Mascarell vervangen bij de uitploeg.
73' De uitploeg vervangt Dani Rodriguez door Sergi Darder.
74' In de minuut 74, Abdon vervangt Manu Morlanes bij de uitploeg.
74' Inworp voor Real ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
75' Inworp voor Real in Santiago Bernabeu op de eigen helft.