1' De eerste helft is begonnen. Almeria trapt af.
2' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Almeria een vrije trap op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft een inworp aan Girona op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
3' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Almería.
6' In de minuut 6, In Almería krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
7' Inworp op de eigen helft voor Almeria.
7' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent Girona een inworp toe op de helft van Almeria.
8' In de minuut 8, Lucas Robertone (Almeria) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Girona.
8' Inworp voor Almeria in de buurt van het vijandige doel in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
9' Een doelpoging van Adri Embarba (Almeria) mist scherpte.
9' In de minuut 9, De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.
10' Girona krijgt van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Pablo Torre Carral (Girona) in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
12' In de minuut 12, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
12' Almeria krijgt een schietkans via Sergio Arribas, maar scoort niet.
12' Girona is weer compleet nu Pablo Torre Carral weer terug het veld van Estadio de los Juegos Mediterraneos in mag.
13' In de minuut 13, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
14' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Girona een doeltrap.
15' Inworp Girona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, Daley Blind schiet op doel maar scoort niet voor Girona.
17' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
19' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Almeria in Almería.
20' In de minuut 20, Arbiter Mateo Busquets Ferrer kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
21' Leo Baptistao incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Almeria.
24' Inworp voor Girona in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Almeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer op de helft van Girona.
26' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
27' Doelpoging Almeria! Het schot van Leo Baptistao gaat niet tussen de palen.
27' In de minuut 27, Doeltrap voor Girona in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
28' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft een inworp aan Girona op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
30' Almeria moet opletten als Girona van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
33' In de minuut 33, Buitenspel Girona.
34' Vrije trap voor Almeria op de helft van Girona.
34' Valery Fernandez (Girona) krijgt geel.
36' In de minuut 36, De kopbal van Sergio Arribas (Almeria) mist het doel van de tegenstander.
36' Doeltrap voor Girona in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
37' Girona schiet tussen de palen, maar Pablo Torre Carral ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Almería.
37' In de minuut 37, Inworp voor Girona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Almería.
39' In Almería krijgt Almeria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' In de minuut 40, Een doelpoging van Edgar Gonzalez (Almeria) in Almería mist scherpte.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Girona in Almería.
40' Almeria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer in Almería.
41' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Girona een doeltrap.
42' In de minuut 42, Almeria schiet tussen de palen, maar Sergio Arribas ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
42' De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.
45' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer fluit de wedstrijd weer op gang in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
45' + 1 In de minuut 45, 4 minuten extra tijd in Almería.
45' + 1 Inworp Almeria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Girona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Almeria.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Girona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Almería.
45' + 3 Girona mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Girona mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer fluit en we zijn begonnen.
46' Schot op doel van Leo Baptistao. Maar zonder doelpunt voor Almeria als gevolg.
47' Een schot van Sergio Arribas (Almeria) smoort in de verdediging van Girona.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' Inworp op de eigen helft voor Almeria.
50' Inworp voor Girona in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft een inworp aan Girona op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
51' Inworp voor Girona op de helft van Almeria.
' Er zijn 12111 toeschouwers aanwezig in Almería.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Almeria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Girona.
53' Arbiter Mateo Busquets Ferrer kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
54' Sergio Arribas mist het doel en scoort niet voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
54' In de minuut 54, De uitploeg krijgt een doeltrap in Almería.
56' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
56' De thuisploeg incasseert geel op naam van Sergio Akieme.
57' In de minuut 57, Trainer Michel (Girona) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Yan Couto door Viktor Tsygankov.
57' De uitploeg vervangt Pablo Torre Carral door Jhon Solis.
57' De verdediging van Almeria blokkeert een schot van Miguel Gutierrez (Girona).
57' In de minuut 57, In Estadio de los Juegos Mediterraneos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
58' Inworp op de eigen helft voor Almeria.
59' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
60' In de minuut 60, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Almeria in Almería.
62' Girona krijgt van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63' Wissel in Almería: Alejandro Pozo vervangt Edgar Gonzalez bij Almeria.
65' In de minuut 65, Girona verdedigt een schot van Sergio Arribas, waardoor Almeria niet tot scoren komt.
65' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer toont Juanpe (Girona) de gele kaart.
67' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Girona een doeltrap.
68' In de minuut 68, De 3 wissel van Girona. Savio komt erin voor Valery Fernandez in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
68' Cristhian Stuani vervangt Artem Dovbyk bij de uitploeg.
68' Trainer Gaizka Garitano gebruikt zijn 2 wissel. Marc Pubill Pages wordt door Largie Ramazani vervangen bij de thuisploeg.
68' In de minuut 68, Almeria gebruikt de 3 wissel. Gonzalo Melero vervangt Adri Embarba.
70' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Almería.
70' Inworp Girona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent een vrije trap toe aan Almeria, te nemen op de helft van Girona.
72' De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.
72' Inworp voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geeft Almeria een vrije trap op de eigen helft.
75' Inworp voor Almeria op de helft van Girona.
76' Scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
76' In de minuut 76, In Estadio de los Juegos Mediterraneos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Girona in de buurt van het doel van Almeria.
77' Cesar Montes raakt geblesseerd bij Almeria en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
79' In de minuut 79, Gele kaart in Almería: Cesar Montes (Almeria) gaat op de bon bij scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer.